Povezane vesti
"Nije sok, nije kafa" - kako izgleda voda koju je meštanin natočio u Lapovu i zašto se sve građani bune
N1 Info 04.08.2025
Meštani Lapova suočavaju se sa brojnim komunalnim i infrastrukturnim problemima. Zbog puteva koji se ne održavaju, vode koja, kako kažu, više nije ni za tehničku upotrebu, pozivaju nadležne na odgovornost. Ipak, na njihove apele, rešenja problema i dalje… »
Kako izgleda voda koju je meštanin natočio u Lapovu i zašto se sve građani bune? VIDEO
Nova 04.08.2025
Meštani Lapova suočavaju se sa brojnim komunalnim i infrastrukturnim problemima. Zbog puteva koji se ne održavaju, vode koja, kako kažu, više nije ni za tehničku upotrebu, pozivaju nadležne na odgovornost. Ipak, na njihove apele, rešenja problema i dalje… »
Kako izgleda voda koju je meštanin natočio u Lapovu i zašto se sve građani bune?
Danas 04.08.2025
Vesti dana »
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 18 minutajoš 46 povezanih
Ujedinjeni zborovi i studenti Univerziteta u Kragujevcu priskočili u pomoć građanima Čačka (VIDEO)
Glas Šumadije pre 1 satjoš 63 povezane
Na korak od primirja?! Objavljeni detalji iz nacrta sporazuma između SAD i Irana: Vojska SAD se povlači, otvara se Ormuski moreuz
Blic pre 3 satajoš 22 povezane
Medijski konkursi: Alo i Informer 58 miliona, a Radoici Milosavljeviću 50 miliona dinara
Mašina pre 5 satijoš 20 povezanih
Važno upozorenje za vozače teretnih vozila: Obavezna upotreba tag uređaja, kreće kaznena politika, cifre su velike
Dnevnik pre 2 satajoš 16 povezanih