Povezane vesti
U novosadskoj fabrici vode obavljena sanacija filtera: Gradonačelnik najavio i radove na rekonstrukciji cevne galerije
Večernje novosti pre 52 minuta
GRADONAČELNIK Novog Sada Žarko Mićin posetio je danas fabriku vode „Štrand“, u kojoj je završena sanacija filtera sa granulisanim aktivnim ugljem. Grad Novi Sad On je tom prilikom istakao da je ovim uspešno obavljenim radovima, u okviru kojih je… »
Završen deo radova u Fabrici vode „Štrand“
NoviSad.com pre 3 sata
Novi Sad – Završena je sanacija filtera sa granulisanim aktivnim ugljem (GAU filtera) u Fabrici vode „Štrand“. foto: Grad Novi Sad Kako je saopšteno, urađena je zamena aktivnog uglja i ispiranje svih 10 filterskih polja. A najavljena je i rekonstrukcija… »
U fabrici vode "Štrand" završena sanacija GAU filtera, na jesen rekonstrukcija cevne galerije
Moj Novi Sad pre 3 sata
U fabrici vode "Štrand" su uspešno završeni radovi na sanaciji GAU filtera (filtera sa granulisanim aktivnim ugljem) i najavljena rekonstrukcija cevne galerije, prva od njene izgradnje 1963. godine. Gradonačelnik Mićin je, nakon obilaska, istakao da je… »
Završen deo radova u Fabrici vode "Štrand"
Radio 021 pre 4 sati
Završena je sanacija GAU filtera (filtera sa granulisanim aktivnim ugljem) u Fabrici vode "Štrand". Urađena je zamena aktivnog uglja i ispiranje svih 10 filterskih polja. Rekonstrukcija obuhvata kompletnu cevnu galeriju stare filter stanice koja je… »
Novi Sad: U Fabrici vode Štrand završena sanacija GAU filtera, nastavak rekonstrukcija na jesen
Insajder pre 4 sati
U fabrici vode "Štrand" u Novom Sadu završeni su radovi na sanaciji filtera sa granulisanim aktivnim ugljem (GAU filtera), a za jesen je najavljena rekonstrukcija cevne galerije, prva od njene izgradnje 1963. godine, saopšteno je danas iz kabineta… »
Završeni radovi na sanaciji filtera u fabrici vode "Štrand", na jesen rekonstrukcija cevne galerije
RTV pre 4 sati
NOVI SAD - Gradonačelnik Žarko Mićin obišao je fabriku vode "Štrand" u kojoj su uspešno završeni radovi na sanaciji GAU filtera (filtera sa granulisanim aktivnim ugljem) i najavio rekonstrukciju cevne galerije, prvu od njene izgradnje 1963. godine. Mićin… »
(Foto) obećano, ispunjeno! Završni radovi na fabrici vode, Novosađani mogu računati da restrikcija vode više neće biti…
Dnevnik pre 5 sati
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin obišao je JKP "Vodovod i kanalizacija" gde su u toku završni radovi na fabrici vode, gde su zamenjena filterska polja. -Kada sam izabran za gradonačelnika u februaru rekao sam da će mi jedan od prioriteta biti… »
Vesti dana »

Upozorenje na nepogodno vreme u Srbiji sa pljuskovima, grmljavinom i jakim vetrom
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 45 povezanih

Organizatori: Teniski turnir Beograd open 2025 neće biti održan u Beogradu
Dnevnik pre 1 satjoš 31 povezana

U Zagrebu održan antiratni skup povodom Oluje: „Zločini su odgovornost svih nas“
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 3 satajoš 25 povezanih

Cene stanova u Srbiji skočile po svim parametrima, starogradnja skuplja 5 odsto, najsnažniji udar beleži Beograd
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih