Povezane vesti

U novosadskoj fabrici vode obavljena sanacija filtera: Gradonačelnik najavio i radove na rekonstrukciji cevne galerije

U novosadskoj fabrici vode obavljena sanacija filtera: Gradonačelnik najavio i radove na rekonstrukciji cevne galerije

Večernje novosti pre 52 minuta
GRADONAČELNIK Novog Sada Žarko Mićin posetio je danas fabriku vode „Štrand“, u kojoj je završena sanacija filtera sa granulisanim aktivnim ugljem. Grad Novi Sad On je tom prilikom istakao da je ovim uspešno obavljenim radovima, u okviru kojih je… »
Završen deo radova u Fabrici vode „Štrand“

Završen deo radova u Fabrici vode „Štrand“

NoviSad.com pre 3 sata
Novi Sad – Završena je sanacija filtera sa granulisanim aktivnim ugljem (GAU filtera) u Fabrici vode „Štrand“. foto: Grad Novi Sad Kako je saopšteno, urađena je zamena aktivnog uglja i ispiranje svih 10 filterskih polja. A najavljena je i rekonstrukcija… »
U fabrici vode "Štrand" završena sanacija GAU filtera, na jesen rekonstrukcija cevne galerije

U fabrici vode "Štrand" završena sanacija GAU filtera, na jesen rekonstrukcija cevne galerije

Moj Novi Sad pre 3 sata
U fabrici vode "Štrand" su uspešno završeni radovi na sanaciji GAU filtera (filtera sa granulisanim aktivnim ugljem) i najavljena rekonstrukcija cevne galerije, prva od njene izgradnje 1963. godine. Gradonačelnik Mićin je, nakon obilaska, istakao da je… »
Završen deo radova u Fabrici vode "Štrand"

Završen deo radova u Fabrici vode "Štrand"

Radio 021 pre 4 sati
Završena je sanacija GAU filtera (filtera sa granulisanim aktivnim ugljem) u Fabrici vode "Štrand". Urađena je zamena aktivnog uglja i ispiranje svih 10 filterskih polja. Rekonstrukcija obuhvata kompletnu cevnu galeriju stare filter stanice koja je… »
Novi Sad: U Fabrici vode Štrand završena sanacija GAU filtera, nastavak rekonstrukcija na jesen

Novi Sad: U Fabrici vode Štrand završena sanacija GAU filtera, nastavak rekonstrukcija na jesen

Insajder pre 4 sati
U fabrici vode "Štrand" u Novom Sadu završeni su radovi na sanaciji filtera sa granulisanim aktivnim ugljem (GAU filtera), a za jesen je najavljena rekonstrukcija cevne galerije, prva od njene izgradnje 1963. godine, saopšteno je danas iz kabineta… »
Završeni radovi na sanaciji filtera u fabrici vode "Štrand", na jesen rekonstrukcija cevne galerije

Završeni radovi na sanaciji filtera u fabrici vode "Štrand", na jesen rekonstrukcija cevne galerije

RTV pre 4 sati
NOVI SAD - Gradonačelnik Žarko Mićin obišao je fabriku vode "Štrand" u kojoj su uspešno završeni radovi na sanaciji GAU filtera (filtera sa granulisanim aktivnim ugljem) i najavio rekonstrukciju cevne galerije, prvu od njene izgradnje 1963. godine. Mićin… »
(Foto) obećano, ispunjeno! Završni radovi na fabrici vode, Novosađani mogu računati da restrikcija vode više neće biti…

(Foto) obećano, ispunjeno! Završni radovi na fabrici vode, Novosađani mogu računati da restrikcija vode više neće biti…

Dnevnik pre 5 sati
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin obišao je JKP "Vodovod i kanalizacija" gde su u toku završni radovi na fabrici vode, gde su zamenjena filterska polja. -Kada sam izabran za gradonačelnika u februaru rekao sam da će mi jedan od prioriteta biti… »

Vesti dana »