Povezane vesti

Olja Crnogorac sa sinom izašla iz porodilišta: Dočekala ih je njena majka (FOTO)

Olja Crnogorac sa sinom izašla iz porodilišta: Dočekala ih je njena majka (FOTO)

Nova pre 4 sati
Nekadašnja voditeljka Olja Crnogorac porodila se juče i u 41. godini dobila sina kojem je dala ime Bogdan. Kako su preneli mediji, njenom partneru je istog dana zapaljen automobil, ali voditeljka se tim povodom nije oglasila. Olja je sada na Instagramu… »
Olja Crnogorac izašla sa sinom iz porodilišta Kod kuće ih dočekalo neverovatno iznenađenje, prizor kao iz bajke (Foto)

Olja Crnogorac izašla sa sinom iz porodilišta Kod kuće ih dočekalo neverovatno iznenađenje, prizor kao iz bajke (Foto)

Alo pre 4 sati
Nakon duge borbe za potomstvo, Olja je rodila naslednika kom je dala ime sa moćnim značenjem. Nekadašnja voditeljka Olja Crnogorac rodila je sina Bogdana u 41. godini. Na društvenoj mreži Instagram objavila je snimak dolaska sa bebom iz porodilišta, a na… »
Olja Crngoorac izašla sa sinom iz porodilišta: Otišla u suzama, dočekalo je iznenađenje, evo ko je sačekao

Olja Crngoorac izašla sa sinom iz porodilišta: Otišla u suzama, dočekalo je iznenađenje, evo ko je sačekao

Telegraf pre 3 sata
Bivša voditeljka Olja Crnogorac porodila se u 41. godini i na svet donela sina kojem je dala ime Bogdan, s kojim je danas došla u porodični dom. Olja je sada na Instagramu podelila snimak dolaska sa bebom iz porodilišta, a na ulazu ih je dočekala njena… »
Olja Crnogorac (41) izašla sa sinom iz porodilišta: Dočekala ih je njena majka, soba puna balona: "Dobro došao kući, Bogdane"…

Olja Crnogorac (41) izašla sa sinom iz porodilišta: Dočekala ih je njena majka, soba puna balona: "Dobro došao kući, Bogdane"…

Blic pre 4 sati
Nekadašnja voditeljka Olja Crnogorac porodila se u 41. godini i na svet donela sina kojem je dala ime Bogdan. Olja je sada na Instagramu podelila snimak dolaska sa bebom iz porodilišta, a na ulazu ih je dočekala njena majka. U dnevnom boravku ih je… »
Olja Crnogorac postala majka: Posle teške borbe na svet donela sina moćnog imena

Olja Crnogorac postala majka: Posle teške borbe na svet donela sina moćnog imena

Story pre 7 sati
Nekadašnja voditeljka i poznato televizijsko lice, Olja Crnogorac, u 41. godini po prvi put postala majka. Nakon duge i teške borbe za potomstvo, donela je na svet sina, kojem je, kako je ranije otkrila, dala ime Bogdan - ime koje u sebi nosi snažno… »
Porodila se Olja Crnogorac: Posle teške borbe dobila sina u 41. godini: “Jako sam prestravljena”

Porodila se Olja Crnogorac: Posle teške borbe dobila sina u 41. godini: “Jako sam prestravljena”

Vesti online pre 7 sati
Nekadašnja voditeljka Olja Crnogorac nakon teške bitke za potomstvo, porodila se juče i u 41. godini dobila sina. “Bože. zašto ti ja nisam dovoljno dobra da budem majka?”. Naime, ona je na društvenoj mreži Tiktok objavila video koji je snimila tik pred… »
Porodila se Olja Crnogorac: Objavila video gde plače pred dolazak u porodilište: "Osećam se jako psihički loše, neću nikog da…

Porodila se Olja Crnogorac: Objavila video gde plače pred dolazak u porodilište: "Osećam se jako psihički loše, neću nikog da…

Blic pre 6 sati
Nekadašnja voditeljka Olja Crnogorac porodila se juče i u 41. godini dobila sina kojem je dala ime Bogdan. Olja je pre odlazak u bolnicu snimila video i otkrila da kad ga bude objavila, da se već porodila. U videu koji je snimala, Olja je pričala kroz… »
Porodila se Olja Crnogorac: „Nisam htela nikoga da vidim, zatvorena sam dva dana“ VIDEO

Porodila se Olja Crnogorac: „Nisam htela nikoga da vidim, zatvorena sam dva dana“ VIDEO

Nova pre 6 sati
Nekadašnja voditeljka Olja Crnogorac porodila se juče i u 41. godini dobila sina kojem je dala ime Bogdan. Olja Crnogorac je pre odlazak u bolnicu snimila video i otkrila da kad ga bude objavila, da se već porodila. U videu koji je snimala, Olja je… »
Porodila se Olja Crnogorac Rodila sina u 41. godini: "Prestravljena sam"

Porodila se Olja Crnogorac Rodila sina u 41. godini: "Prestravljena sam"

Alo pre 7 sati
Nasledniku dala moćno ime. Nekadašnja voditeljka Olja Crnogorac (41) nakon teške bitke za potomstvo, juče je rodila sina. Na društvenoj mreži Tiktok objavila je video koji je snimila tik pred odlazak u porodilište i otkrila da je uplašena. Instagram… »
Porodila se Olja Crnogorac: Posle teške borbe dobila sina u 41. godini: "Jako sam prestravljena"

Porodila se Olja Crnogorac: Posle teške borbe dobila sina u 41. godini: "Jako sam prestravljena"

Telegraf pre 7 sati
Nekadašnja voditeljka Olja Crnogorac nakon teške bitke za potomstvo, porodila se juče i u 41. godini dobila sina. Naime, ona je na društvenoj mreži Tiktok objavila video koji je snimila tik pred odlazak u porodilište i otkrila da kad ga bude objavila, da… »

Vesti dana »