Povezane vesti
"Bio sam u toj čuvenoj koloni" Naš glumac o golgoti koju je prošao u Oluji: "Mnogo ružnih stvari..."
Alo pre 21 dana
Jovo je objasnio da mu je bilo teško kada je došao u Srbiju, ali da ni u jednom trenutku nije pognuo glavu. Poznati glumac Jovo Maksić ranije je govorio da je 1995. godine preživeo pravi pakao tokom operacije "Oluja". Jovo Maksić je rođen u Bosanskom… »
"Bio sam u toj koloni, imao sam 22 godine": Naš glumac o golgoti koju je prošao u Oluji
Pravda pre 21 dana
Poznati glumac Jovo Maksić ranije je govorio da je 1995. godine preživeo pakao i golgotu tokom operacije "Oluja". Jovo Maksić je rođen u Bosanskom Grahovu, a odrastao u Kninu, gde ga je zadesio rat koji je u bivšoj Jugoslaviji počeo da bukti početkom… »
„Bio sam u toj čuvenoj koloni, imao sam 22 godine“: Naš glumac o golgoti koju je prošao u Oluji
Nova pre 21 dana
Poznati glumac Jovo Maksić ranije je govorio da je 1995. godine preživeo pravi pakao tokom operacije "Oluja". Jovo Maksić je rođen u Bosanskom Grahovu, a odrastao u Kninu, gde ga je zadesio rat koji je u bivšoj Jugoslaviji počeo da bukti početkom… »
"Bio sam u toj mučnoj koloni 1995. godine": Potresna ispovest srpskog glumca o golgoti koju je prošao u "Oluji"
Mondo pre 21 dana
Jovo Maksić je rođen u Bosanskom Grahovu, a odrastao u Kninu, gde ga je zadesio rat koji je u bivšoj Jugoslaviji počeo da bukti početkom devedesetih godina. Kao i mnogi Srbi u to vreme, i Jovo je proteran sa ognjišta. "Sve je krenulo 1991. godine, kada… »
Vesti dana »

Danas kreće kuvanje, uskoro +35! A ubrzo - oluje, pljuskovi i grmaljavine - zna se tačan datum
Alo pre 35 minutajoš 3 povezane

Ostavljate dete vaspitačici, ono plače, a vama se srce cepa! Stručnjaci kažu - to je dobro: Sve o privikavanju na vrtić i ključnim greškama roditelja
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Najveća senzacija do sada na Ju-Es openu: Meksikanka pobedila osvajačicu Australijan opena
Danas pre 8 satijoš 6 povezanih