Povezane vesti

"Bio sam u toj čuvenoj koloni" Naš glumac o golgoti koju je prošao u Oluji: "Mnogo ružnih stvari..."

"Bio sam u toj čuvenoj koloni" Naš glumac o golgoti koju je prošao u Oluji: "Mnogo ružnih stvari..."

Alo pre 4 sati
Jovo je objasnio da mu je bilo teško kada je došao u Srbiju, ali da ni u jednom trenutku nije pognuo glavu. Poznati glumac Jovo Maksić ranije je govorio da je 1995. godine preživeo pravi pakao tokom operacije "Oluja". Jovo Maksić je rođen u Bosanskom… »
"Bio sam u toj koloni, imao sam 22 godine": Naš glumac o golgoti koju je prošao u Oluji

"Bio sam u toj koloni, imao sam 22 godine": Naš glumac o golgoti koju je prošao u Oluji

Pravda pre 4 sati
Poznati glumac Jovo Maksić ranije je govorio da je 1995. godine preživeo pakao i golgotu tokom operacije "Oluja". Jovo Maksić je rođen u Bosanskom Grahovu, a odrastao u Kninu, gde ga je zadesio rat koji je u bivšoj Jugoslaviji počeo da bukti početkom… »
"Bio sam u toj mučnoj koloni 1995. godine": Potresna ispovest srpskog glumca o golgoti koju je prošao u "Oluji"

"Bio sam u toj mučnoj koloni 1995. godine": Potresna ispovest srpskog glumca o golgoti koju je prošao u "Oluji"

Mondo pre 4 sati
Jovo Maksić je rođen u Bosanskom Grahovu, a odrastao u Kninu, gde ga je zadesio rat koji je u bivšoj Jugoslaviji počeo da bukti početkom devedesetih godina. Kao i mnogi Srbi u to vreme, i Jovo je proteran sa ognjišta. "Sve je krenulo 1991. godine, kada… »
„Bio sam u toj čuvenoj koloni, imao sam 22 godine“: Naš glumac o golgoti koju je prošao u Oluji

„Bio sam u toj čuvenoj koloni, imao sam 22 godine“: Naš glumac o golgoti koju je prošao u Oluji

Nova pre 5 sati
Poznati glumac Jovo Maksić ranije je govorio da je 1995. godine preživeo pravi pakao tokom operacije "Oluja". Jovo Maksić je rođen u Bosanskom Grahovu, a odrastao u Kninu, gde ga je zadesio rat koji je u bivšoj Jugoslaviji počeo da bukti početkom… »

Vesti dana »