Повезане вести
"Био сам у тој чувеној колони" Наш глумац о голготи коју је прошао у Олуји: "Много ружних ствари..."
Ало 04.08.2025
Јово је објаснио да му је било тешко када је дошао у Србију, али да ни у једном тренутку није погнуо главу. Познати глумац Јово Максић раније је говорио да је 1995. године преживео прави пакао током операције "Олуја". Јово Максић… »
"Био сам у тој колони, имао сам 22 године": Наш глумац о голготи коју је прошао у Олуји
Правда 04.08.2025
Познати глумац Јово Максић раније је говорио да је 1995. године преживео пакао и голготу током операције "Олуја". Јово Максић је рођен у Босанском Грахову, а одрастао у Книну, где га је задесио рат који је у бившој Југославији… »
"Био сам у тој мучној колони 1995. године": Потресна исповест српског глумца о голготи коју је прошао у "Олуји"
Мондо 04.08.2025
Јово Максић је рођен у Босанском Грахову, а одрастао у Книну, где га је задесио рат који је у бившој Југославији почео да букти почетком деведесетих година. Као и многи Срби у то време, и Јово је протеран са огњишта. "Све је… »
„Био сам у тој чувеној колони, имао сам 22 године“: Наш глумац о голготи коју је прошао у Олуји
Нова 04.08.2025
Познати глумац Јово Максић раније је говорио да је 1995. године преживео прави пакао током операције "Олуја". Јово Максић је рођен у Босанском Грахову, а одрастао у Книну, где га је задесио рат који је у бившој Југославији почео… »
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 6 сатијош 2 повезане

Почиње нови круг наградне игре "Узми рачун и победи": Прво извлачење 20. септембра
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана