Povezane vesti
"Bio sam u toj čuvenoj koloni" Naš glumac o golgoti koju je prošao u Oluji: "Mnogo ružnih stvari..."
Alo 04.08.2025
Jovo je objasnio da mu je bilo teško kada je došao u Srbiju, ali da ni u jednom trenutku nije pognuo glavu. Poznati glumac Jovo Maksić ranije je govorio da je 1995. godine preživeo pravi pakao tokom operacije "Oluja". Jovo Maksić je rođen u Bosanskom… »
"Bio sam u toj koloni, imao sam 22 godine": Naš glumac o golgoti koju je prošao u Oluji
Pravda 04.08.2025
Poznati glumac Jovo Maksić ranije je govorio da je 1995. godine preživeo pakao i golgotu tokom operacije "Oluja". Jovo Maksić je rođen u Bosanskom Grahovu, a odrastao u Kninu, gde ga je zadesio rat koji je u bivšoj Jugoslaviji počeo da bukti početkom… »
"Bio sam u toj mučnoj koloni 1995. godine": Potresna ispovest srpskog glumca o golgoti koju je prošao u "Oluji"
Mondo 04.08.2025
Jovo Maksić je rođen u Bosanskom Grahovu, a odrastao u Kninu, gde ga je zadesio rat koji je u bivšoj Jugoslaviji počeo da bukti početkom devedesetih godina. Kao i mnogi Srbi u to vreme, i Jovo je proteran sa ognjišta. "Sve je krenulo 1991. godine, kada… »
„Bio sam u toj čuvenoj koloni, imao sam 22 godine“: Naš glumac o golgoti koju je prošao u Oluji
Nova 04.08.2025
Poznati glumac Jovo Maksić ranije je govorio da je 1995. godine preživeo pravi pakao tokom operacije "Oluja". Jovo Maksić je rođen u Bosanskom Grahovu, a odrastao u Kninu, gde ga je zadesio rat koji je u bivšoj Jugoslaviji počeo da bukti početkom… »
Vesti dana »
"SAD su mnogo veće žrtve nego Evropljani!" Prve reakcije posle sporazuma koji se ugovarao dve decenije: Sve oči uprte u Trampa
Blic pre 3 satajoš 37 povezanih
Unija pekara Srbije traži poskupljenje hleba „Sava” za tri dinara od 7. februara
Politika pre 21 minutajoš 22 povezane
Proslava Svetog Save u Srbiji i protest hora Karlovačke gimnazije zbog prisustva političara
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih
Studenti i građani krenuli sa Novog Beograda ka Rektoratu na protest "Znanje je moć" (VIDEO)
Insajder pre 30 minutajoš 37 povezanih
Protesti prevoznika na graničnim prelazima Zapadnog Balkana zbog šengenskih pravila izazivaju štetu od oko 100 miliona evra dnevno
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 66 povezanih