Povezane vesti
Edi Marfi se pokajao zbog jednog poteza: “Znao sam da je film loš, ali nikad nisam video toliko para”
Vesti online 04.08.2025
Pronaći istinskog komičarskog genija prava je retkost, a Edi Marfi jedan je od onih koji s pravom nosi tu titulu. Znao je da nešto nije u redu “Moral i principi su nestali”. Njegova karijera obiluje legendarnim ulogama u komedijama koje su obeležile… »
Edi Marfi se pokajao zbog jednog poteza: "Znao sam da je film loš, ali nikad nisam video toliko para"
B92 04.08.2025
Pronaći istinskog komičarskog genija prava je retkost, a Edi Marfi jedan je od onih koji s pravom nosi tu titulu. Njegova karijera obiluje legendarnim ulogama u komedijama koje su obeležile filmsku istoriju, poput Policajca s Beverli Hilsa i Kola sreće… »
Vesti dana »

'Veoma sam zabrinut': Bivši izraelski talac o Trampovom mirovnom planu
NIN pre 50 minutajoš 29 povezanih

Evo ko čeka Novaka Đokovića u osmini finala Šangaja: Ispala dva glavna favorita, ide na Španca ili Japanca
Telegraf pre 25 minutajoš 30 povezanih

Oktobar iznenadio - duplo više kiše od proseka, sneg zabeleo planine: Kakvo nas vreme očekuje za vikend?
Euronews pre 3 satajoš 12 povezanih

Aerodrom u Minhenu postepeno nastavlja letove nakon primećenih dronova, očekuju se kašnjenja
RTV pre 35 minutajoš 13 povezanih