Povezane vesti
Poslanici Mi-snaga naroda podneli Skupštini Srbije predlog Deklaracije o genocidu nad Srbima u NDH
Beta 04.08.2025
Poslanička grupa Mi-snaga naroda saopštila je danas da je Skupštini Srbije uputila predlog Deklaracije o genocidu Nezavisne Države Hrvatske (NDH) nad Srbima, Jevrejima i Romima tokom Drugog svetskog rata. U saopštenju su naveli da su predlog deklaracije… »
Poslanici Mi-snaga naroda podneli Skupštini Srbije predlog Deklaracije o genocidu nad Srbima u NDH
Radio sto plus 04.08.2025
U saopštenju su naveli da su predlog deklaracije podneli sa poslanicima koalicije NADA koju čine Nova Demokratska stranka Srbije i Pokret obnove Kraljevine Srbije. “Smatramo da je usvajanje Deklaracije danas posebno važno zbog ogromnih pritisaka kojima… »
Vesti dana »
Borba sa požarima – Vučić u Deliblatskoj peščari: Civilno stanovništvo nije bilo ugroženo ni jednog sekunda
RTS pre 9 minutajoš 29 povezanih
Prognoza vremena za nedelju, 23. avgust: Oblačno, pa vedro, do 35 stepeni
Serbian News Media pre 48 minutajoš 24 povezane
„Napadnuti smo“ — kanadski premijer o američkim carinama; trgovinski rat suseda se rasplamsava
Sputnik pre 58 minutajoš 23 povezane
Na Batrovcima putnička vozila čekaju 120 minuta na izlaz iz zemlje, na Horgošu i Kelebiji po sat.
Newsmax Balkans pre 44 minutajoš 8 povezanih