Povezane vesti
Poslanici Mi-snaga naroda podneli Skupštini Srbije predlog Deklaracije o genocidu nad Srbima u NDH
Beta pre 8 sati
Poslanička grupa Mi-snaga naroda saopštila je danas da je Skupštini Srbije uputila predlog Deklaracije o genocidu Nezavisne Države Hrvatske (NDH) nad Srbima, Jevrejima i Romima tokom Drugog svetskog rata. U saopštenju su naveli da su predlog deklaracije… »
Poslanici Mi-snaga naroda podneli Skupštini Srbije predlog Deklaracije o genocidu nad Srbima u NDH
Radio sto plus pre 7 sati
U saopštenju su naveli da su predlog deklaracije podneli sa poslanicima koalicije NADA koju čine Nova Demokratska stranka Srbije i Pokret obnove Kraljevine Srbije. “Smatramo da je usvajanje Deklaracije danas posebno važno zbog ogromnih pritisaka kojima… »
Vesti dana »

Koliko su zaista poskupeli stanovi u Srbiji? Najveći skok cena je u ovim delovima zemlje, a evo gde su najskuplji kvadrati
Dnevnik pre 5 satijoš 26 povezanih

Vladimir Đukanović je ovog puta u pravu: Sastavili smo Vučićev „zatvorski kabinet“ od 11 ministara koji bi mogli da završe iza rešetaka
Nova pre 12 minutajoš 15 povezanih

Konstituisan novi saziv Skupštine Opštine Kosjerić, Žarko Đokić ponovo predsednik opštine
RTS pre 4 satijoš 36 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 9 satijoš 25 povezanih