Povezane vesti
Jovana Jeremić objavila slike sa očevog groba: Oglasila se na 40 dana od njegove smrti: "Tata, volim te, krećem sa džinglovima"…
Blic 04.08.2025
Voditeljka Jovana Jeremić oglasila se povodom 40 dana od smrti njenog oca Miodraga. Naime, Jovana je objavila fotografije sa groblja gde se uslikala u crnini i istakla da na današnji dan snima džinglove koje će posvetiti upravo njemu. "Oče moj, volim te… »
Jovana Jeremić otišla na očev grob, pa objavila slike! Oglasila se na tužan dan: "Danas krećemo da radimo..."
Telegraf 04.08.2025
Voditeljka Jovana Jeremić oglasila se povodom 40 dana od smrti njenog oca Miodraga. Naime, Jovana je objavila fotografije sa groblja gde se uslikala u crnini i istakla da na današnji dan snima džinglove koje će posvetiti upravo njemu. - Oče moj, volim… »
Vesti dana »
Jokića ponovo iznervirali pitanjem, on im oštro odgovorio: „Ne želim da me ljudi upoređuju sa njim!“
Hot sport pre 10 minutajoš 46 povezanih
Mirno jutro, ali promena je na Pragu Ne verujte današnjem suncu večeras počinje pad temperature
Dnevnik pre 1 satjoš 12 povezanih
U dve saobraćajne nesreće povređeno dvoje: Hitna noćas u Beogradu intervenisala 107 puta
Euronews pre 1 satjoš 9 povezanih
Tramp potpisao zakon, dokumenti o Epstinu moraju da budu objavljeni
BBC News pre 6 minutajoš 12 povezanih
Grupa firmi kupuje ruski udeo u NIS?! Najbliži dogovoru sa Rusima enegetski giganti sa Bliskog istoka
Kurir pre 36 minutajoš 6 povezanih