Povezane vesti
Jovana Jeremić objavila slike sa očevog groba: Oglasila se na 40 dana od njegove smrti: "Tata, volim te, krećem sa džinglovima"…
Blic 04.08.2025
Voditeljka Jovana Jeremić oglasila se povodom 40 dana od smrti njenog oca Miodraga. Naime, Jovana je objavila fotografije sa groblja gde se uslikala u crnini i istakla da na današnji dan snima džinglove koje će posvetiti upravo njemu. "Oče moj, volim te… »
Jovana Jeremić otišla na očev grob, pa objavila slike! Oglasila se na tužan dan: "Danas krećemo da radimo..."
Telegraf 04.08.2025
Voditeljka Jovana Jeremić oglasila se povodom 40 dana od smrti njenog oca Miodraga. Naime, Jovana je objavila fotografije sa groblja gde se uslikala u crnini i istakla da na današnji dan snima džinglove koje će posvetiti upravo njemu. - Oče moj, volim… »
Vesti dana »
'Primirje je završeno': Amerika i Iran razmenjuju vatru, Tramp nazvao iranske vođe 'ludacima'
BBC News pre 1 satjoš 25 povezanih
Tramp: Za mene je primirje sa Iranom završeno, Teheran gađa američke baze u Kuvajtu i Bahreinu
RTS pre 48 minutajoš 27 povezanih
Evropski indeksi u padu, nafta Brent poskupela na više od 76$ nakon udara SAD na Iran
RTV pre 3 satajoš 23 povezane
'Ovo nije normalno': Đoković posle maratonskog meča ušao u polufinale Vimbldona
BBC News pre 4 minutajoš 43 povezane
Posvećenost evropskoj perspektivi i nastavak reformi: Šta piše u Deklaraciji usvojenoj u Beogradu
Sputnik pre 23 minutajoš 18 povezanih