Povezane vesti
Šik produžio ugovor
Sportski žurnal pre 5 sati
Češki reprezentativac ostaće u Leverkuzenu do leta 2030. Patrik Šik potpisao je novi ugovor do juna 2030. sa Bajerom, saopštili su čelnici vicešampiona Nemačke. Češki reprezentativac je član Bajera od leta 2021. godine. Za klub iz Leverkuzena odigrao je… »
Leverkuzen sačuvao "bombardera": Izvrsni napadač produžio ugovor sa Bajerom
Večernje novosti pre 5 sati
Češki fudbaler Patrik Šik potpisao je novi ugovor sa Bajerom iz Leverkuzena, saopštili su danas čelnici vicešampiona Nemačke. Foto: Profimedia Kako je saopšteno, Šik (29), je sa čelnicima kluba potpisao ugovor do juna 2030. godine. Češki reprezentativac… »
Bajer blindirao Šika do 2030.
B92 pre 6 sati
Fudbaler Bajer Leverkuzena Patrik Šik produžio je ugovor sa nemačkim klubom do 2030. godine. "Jako sam zahvalan što ste pokazali veru u mene ovim produženjem ugovora i dali mi ovu odgovornost. Ne želim nikog da razočaram, već želim da vam se odužim za… »
Naredne četiri godine u Leverkuzenu biće Šik
Sport klub pre 8 sati
Bajer Leverkuzen produžio je saradnju sa 29-godišnjakom centarforom i reprezentativcem Češke Patrikom Šikom, a 191 cm visoki golgeter obavezao se da ostane u redovima popularnih "farmaceuta" do 2030. Šik je u ovom timu proveo pet sezona i značajno… »
Vesti dana »

Tužilac Nenadić: Ne komentarišem izjave političara, tužilaštvo postupa po propisima
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih

Građani su prepoznali ko radi i ko je posvećen razvoju Kosjerića: Prva izjava Žarka Đokića nakon što je ponovo izabran za predsednika opštine - danima unazad ovaj čovek trpeo je pritisak i nasilje blokadera (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 1 satjoš 36 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 9 satijoš 26 povezanih

Obeležavanje Oluje u Zagrebu: Aktivisti podsetili na zločine, veterani odgovorili optužbama i muzikom
Insajder pre 5 satijoš 22 povezane