Повезане вести

Шик погоди - Један од ретких потписа који су обрадовали навијаче Бајера овог лета

Шик погоди - Један од ретких потписа који су обрадовали навијаче Бајера овог лета

Спортске.нет 04.08.2025
Фудбалер Бајер Леверкузена Патрик Шик продужио је данас уговор са немачким клубом до 2030. године. "Јако сам захвалан што сте показали веру у мене овим продужењем уговора и дали ми ову одговорност. Не желим никог да разочарам… »
Шик продужио уговор

Шик продужио уговор

Спортски журнал 04.08.2025
Чешки репрезентативац остаће у Леверкузену до лета 2030. Патрик Шик потписао је нови уговор до јуна 2030. са Бајером, саопштили су челници вицешампиона Немачке. Чешки репрезентативац је члан Бајера од лета 2021. године. За клуб… »
Леверкузен сачувао "бомбардера": Изврсни нападач продужио уговор са Бајером

Леверкузен сачувао "бомбардера": Изврсни нападач продужио уговор са Бајером

Вечерње новости 04.08.2025
Чешки фудбалер Патрик Шик потписао је нови уговор са Бајером из Леверкузена, саопштили су данас челници вицешампиона Немачке. Фото: Профимедиа Како је саопштено, Шик (29), је са челницима клуба потписао уговор до јуна 2030… »
Бајер блиндирао Шика до 2030.

Бајер блиндирао Шика до 2030.

Б92 04.08.2025
Фудбалер Бајер Леверкузена Патрик Шик продужио је уговор са немачким клубом до 2030. године. "Јако сам захвалан што сте показали веру у мене овим продужењем уговора и дали ми ову одговорност. Не желим никог да разочарам, већ… »
Наредне четири године у Леверкузену биће Шик

Наредне четири године у Леверкузену биће Шик

Спорт клуб 04.08.2025
Бајер Леверкузен продужио је сарадњу са 29-годишњаком центарфором и репрезентативцем Чешке Патриком Шиком, а 191 цм високи голгетер обавезао се да остане у редовима популарних "фармацеута" до 2030. Шик је у овом тиму провео пет… »

Вести дана »