Povezane vesti
Korda hoće da zarađuje na sajtu za odrasle! Bivši rijaliti učesnik ga raskrinkao: "Molio me je da snimamo..."
Telegraf pre 3 sata
U emisiji "Narod pita" Đole Kralj izneo je šokantne tvrdnje o Stefanu Kordiću Kordi, a cela priča ubrzo je dobila novu dimenziju kada se oglasio i bivši učesnik "Farme" Milan Runja, poznatiji kao Runjo. Prema njegovim rečima, Korda ga je kontaktirao… »
Korda želi da zarađuje na sajtu za odrasle: Bivši rijaliti učesnik raskrinkao Stefana: "Molio me je da se snimamo zajedno"
Blic pre 5 sati
Tokom emisije "Narod pita" Đole Kralj izneo je šok tvrdnje o Stefanu Kordiću Kordi. Naime, on je naveo da je Korda molio bivšeg farmera Milana Runju da ga ubaci da se snima za "Onlyfans". Nakon što je Runja na svom Instagramu objavio prepiske u kojima se… »
Korda želi da zarađuje na svojoj golotinji! Bivši farmer ga potpuno razotkrio: Bukvalno mi se nabacivao, molio me je da se…
Kurir pre 5 sati
Tokom sinoćnje emisije "Narod pita" Đole Kralj se uključio uživo u progoram i otkrio da je bivši učesnik Elite 8, Stefan Korda, molio bivšeg farmera Milana Runju da ga ubaci da se snima za OnlyFans, što je Korda sve vreme poricao. Nakon što je Runja na… »
Vesti dana »

Pregled tržišta nekretnina u Srbiji: rast prometa i stabilan porast cena stanova u prvom kvartalu 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih

Tužilac Nenadić o Vučićevim optužbama: Ne komentarišem izjave političara
Morava info pre 1 satjoš 14 povezanih

Konstituisana Skupština opštine Kosjerić: Žarko Đokić treći put predsednik opštine
Blic pre 5 satijoš 36 povezanih

Tramp potvrdio: Specijalni izaslanik SAD stiže u Rusiju uoči roka za okončanje rata
Nova pre 11 satijoš 25 povezanih

Ambasador Blagojević i poslanik Tufegdžić na parastosu žrtvama “Oluje”
Vesti online pre 2 satajoš 22 povezane