Повезане вести
Утицај времена испред екрана на дечији мозак је сложенији него што изгледа
BBC News 04.08.2025
Време проведено испред екрана постало је синоним за лоше вести - али наука можда није тако једноставна као што се чини. Пре неки дан, док сам обављала кућне послове, дала сам најмлађем детету очев Ајпед да се забави. Међутим… »
Данас 04.08.2025
Пре неки дан, док сам обављала кућне послове, дала сам најмлађем детету очев Ајпед да се забави. Међутим, после извесног времена сам осетила нелагоду, јер нисам испратила колико је времена провео испред екраном, нити какав… »
Радио 021 04.08.2025
Време проведено испред екрана постало је синоним за лоше вести - али наука можда није тако једноставна као што се чини. ББЦ Пре неки дан, док сам обављала кућне послове, дала сам најмлађем детету очев Ајпед да се забави… »
НИН 04.08.2025
Пре неки дан, док сам обављала кућне послове, дала сам најмлађем детету очев Ајпед да се забави. Међутим, после извесног времена сам осетила нелагоду, јер нисам испратила колико је времена провео испред екраном, нити какав… »
Јужне вести 04.08.2025
ББЦ Пре неки дан, док сам обављала кућне послове, дала сам најмлађем детету очев Ајпед да се забави. Међутим, после извесног времена сам осетила нелагоду, јер нисам испратила колико је времена провео испред екраном, нити какав… »
Вести дана »
Марсенић (Нови ДСС): Вучић у Ћациленд улази као на приватну журку, остали грађани не
Бета пре 2 сатајош 26 повезаних
Уклоњени шатори на улици испред Скупштине, у среду отварање новогодишњег сеоцета
Глас Зајечара пре 1 сатјош 18 повезаних
Мијачић: Куртијева победа Србима не значи ништа добро, неће бити изненађења у његовој политици
РТС пре 1 сатјош 33 повезане
Огласио се Кремљ након састанка Трампа и Зеленског: „Изгубићете још територија“
Нова пре 5 минутајош 51 повезана