Povezane vesti

Putinova tajna ćerka prvi put govori o svom ocu?! Da li je ovim rečima nagovestila bes prema ruskom lideru? (foto/video)

Putinova tajna ćerka prvi put govori o svom ocu?! Da li je ovim rečima nagovestila bes prema ruskom lideru? (foto/video)

Kurir pre 1 sat
Elizaveta Krivonogih (22), navodna tajna ćerka ruskog predsednika Vladimira Putina, poznata i kao Luiza Rozova, navodno je prvi put progovorila o svom ocu, ali ne za medije već je objavila niz zagonetnih objava na društvenim mrežama. Krivonogih je pisala… »
Tajna ćerka Putina se prvi put javno obratila svom ocu?! "On je oduzeo milione života" (Foto)

Tajna ćerka Putina se prvi put javno obratila svom ocu?! "On je oduzeo milione života" (Foto)

Mondo pre 2 sata
Elizabeta Krivonogih (22), navodna ćerka ruskog predsednika Vladimira Putina, poznata i kao Luiza Rozova, je navodno prvi put javno progovorila o svom ocu, piše " Bild". Međutim, nije dala zvaničan intervju za neki medij već je objavila niz misterioznih… »
Putinova „tajna ćerka“ prvi put progovorila javno o ocu: „Uništio mi je život“

Putinova „tajna ćerka“ prvi put progovorila javno o ocu: „Uništio mi je život“

Nova pre 5 sati
Navodna tajna ćerka Vladimira Putina, Elizaveta Krivonogih (22), poznata i kao Luiza Rozova, po prvi put je javno progovorila o svom ocu putem niza zagonetnih objava na društvenim mrežama. Mlada umetnica i di-džej koja živi u Parizu, u nekoliko poruka na… »
"Diktator, uništio me: Je!" Putinova tajna ćerka prvi put progovorila o ocu?! Misteriozne objave na Telegramu o jednom čoveku…

"Diktator, uništio me: Je!" Putinova tajna ćerka prvi put progovorila o ocu?! Misteriozne objave na Telegramu o jednom čoveku…

Blic pre 5 sati
Elizaveta Krivonogih (22), navodna tajna ćerka ruskog predsednika Vladimira Putina, poznata i kao Luiza Rozova, navodno je prvi put progovorila o svom ocu, ali ne za medije već je objavila niz zagonetnih objava na društvenim mrežama. Krivonogih je pisala… »
Putinova navodna ćerka više ne želi da ćuti: Govori o "čoveku koji je oduzeo milione života i uništio njen"

Putinova navodna ćerka više ne želi da ćuti: Govori o "čoveku koji je oduzeo milione života i uništio njen"

Telegraf pre 9 sati
Dosta joj je igranja žmurke na blistavoj pariskoj umetničkoj sceni. Prvi put, navodna ćerka ruskog predsednika Vladimira Putina, Luiza Rozova, govori otvoreno o svom ocu i životu u egzilu u Francuskoj i zauzima oštar stav prema ruskom predsedniku. Bild… »

Vesti dana »