Povezane vesti
"Moja ćerka je bila sportistkinja, znala je da pliva!" mlada odbojkašica pronađena mrtva kod bazena Porodica ne verije u…
Dnevnik 04.08.2025
Porodica odbojkašice Simone Čine (20), koja je prošlog vikenda pronađena mrtva u bazenu vile u Bageriji, u Italiji, zahteva odgovore i potpunu istinu o tragediji koja ih je zadesila. Devojka je preminula tokom žurke povodom proslave diplome na kojoj je… »
Mlada odbojkašica pronađena mrtva pored bazena: "Moja ćerka je bila sportistkinja, znala je da pliva"
Telegraf 04.08.2025
Porodica odbojkašice Simone Čine (20), koja je prošlog vikenda pronađena mrtva u bazenu vile u Bageriji, u Italiji, zahteva odgovore i potpunu istinu o tragediji koja ih je zadesila. Devojka je preminula tokom žurke povodom proslave diplome na kojoj je… »
Vesti dana »
Skupština usvojila nove zakone i izmene zakona Završeno Osmo vanredno zasedanje, Brnabić povukla meru opomene poslaniku Lukiću: "Iskreno se izvinio" (video)
Blic pre 4 satijoš 44 povezane
Drama na letu iz Soluna: Državljanin Srbije umalo ispao kroz prozor aviona
Naslovi.ai pre 1 satjoš 57 povezanih
"Grešite, to nije tačno": Đoković odbrusio novinaru na Vimbldonu, nije mogao da veruje šta čuje
Mondo pre 14 minutajoš 40 povezanih
"Čovek kad ne umre na vreme, kao ja, doživi mnoge tragedije." Život Đorđa Kadijevića nije mazio, preživeo nezamislive gubitke: Gledao sam kao mladić pakao
Kurir pre 4 minutajoš 19 povezanih
Počelo uklanjanje zaraženih svinja u Hrtkovcima. Skoro 11.000 životinja na udaru opasnog virusa
Dnevnik pre 4 satijoš 31 povezana