Povezane vesti
Što ne može niko, može guti – Mladi golman Zvezde Ivan Guteša širi pogled srcem u humanoj misiji
Kurir 04.08.2025
„Ubedi me da je život lep, izađi sa mnom među svet”… Oči pune nade bez treptanja iščekivale su dolazak jednog Zvezdaša, dok su sa razglasa odjekivali Bajagini stihovi. Mirno u vrsti, svi u crveno-belom, članovi Društva za cerebralnu i dečju paralizu… »
FK Crvena zvezda i Fondacija Mozzart uručili donaciju Društvu za cerebralnu i dečju paralizu Požega
Danas 04.08.2025
„Ubedi me da je život lep, izađi sa mnom među svet”… Oči pune nade bez treptanja iščekivale su dolazak jednog Zvezdaša, dok su sa razglasa odjekivali Bajagini stihovi. Mirno u vrsti, svi u crveno-belom, članovi Društva za cerebralnu i dečju paralizu… »
Vesti dana »
U Srbiji počelo prijavljivanje nelegalnih objekata po novom zakonu
Beta pre 23 minutajoš 44 povezane
Propao Trampov plan: Novi sukobi Tajlanda i Kambodže, ima mrtvih i ranjenih
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih
Tramp udario na Zelenskog kao nikad do sad: "Razočaran sam, on neće?!": Počinje novi ciklus pregovora i velika opasnost za Ukrajinu
Blic pre 1 satjoš 33 povezane
Jokić ruši tuđe, Dončić njegove rekorde: Luka predvodio Lejkerse do nove pobede, pa prestigao Nikolu u jednoj stvari!
Hot sport pre 1 satjoš 32 povezane
Američke sankcije NIS-u traju 61 dan: Vučić danas sa timovima za energetsku bezbednost
Euronews pre 1 satjoš 21 povezana