Povezane vesti

Modrić: Spreman sam da ispunim očekivanja navijača u Milanu

Modrić: Spreman sam da ispunim očekivanja navijača u Milanu

Sportski žurnal pre 21 dana
Luka je ovog leta, nakon 13 godina provedenih u madridskom Realu, prešao u redove Milana. Kapiten hrvatske reprezentacije Luka Modrić izjavio je danas da želi da prenese svoje iskustvo u ekipu Milana, i dodao da se nada da će ispuniti očekivanja… »
Modrić napravio ludnicu na predstavljanju u Milanu! Bacio dres u publiku, navijači se otimali

Modrić napravio ludnicu na predstavljanju u Milanu! Bacio dres u publiku, navijači se otimali

Telegraf pre 21 dana
Luka Modrić (39) danas je i zvanično predstavljen kao novi fudbaler Milana. Kapiten reprezentacije Hrvatske promenio je sredinu nakon 13 godina provedenih u Real Madridu, a posle isteka ugovora sa „kraljevskim klubom“, odlučio je da karijeru nastavi u… »
Stopama idola Zvonimira Bobana, Modrić predstavljen: "Milan oduvek poseban u mom srcu"

Stopama idola Zvonimira Bobana, Modrić predstavljen: "Milan oduvek poseban u mom srcu"

Sportske.net pre 21 dana
Kapiten hrvatske fudbalske reprezentacije Luka Modrić izjavio je danas da želi da prenese svoje iskustvo u ekipu Milana, i dodao da se nada da će ispuniti očekivanja navijača, na zvaničnom predstavljanju u crveno-crnom dresu. Modrić (39) je ovog leta… »
Modrić predstavljen na San Siru: "Spreman sam" FOTO

Modrić predstavljen na San Siru: "Spreman sam" FOTO

B92 pre 21 dana
Kapiten hrvatske fudbalske reprezentacije Luka Modrić izjavio je kako želi da prenese svoje iskustvo u ekipu Milana. On se nada da će ispuniti očekivanja navijača, rekao je na zvaničnom predstavljanju u crveno-crnom dresu. Modrić (39) ovog leta, nakon 13… »
Zbog ove izjave Modrića nijedan navijač Milana neće ostati ravnodušan

Zbog ove izjave Modrića nijedan navijač Milana neće ostati ravnodušan

Nova pre 21 dana
Kapiten hrvatske fudbalske reprezentacije Luka Modrić izjavio je danas da želi da prenese svoje iskustvo u ekipu Milana, i dodao da se nada da će ispuniti očekivanja navijača, na zvaničnom predstavljanju u crveno-crnom dresu. Modrić (39) je ovog leta… »
Luka Modrić promovisan u Italiji: Milan mora da se bori za trofeje (VIDEO)

Luka Modrić promovisan u Italiji: Milan mora da se bori za trofeje (VIDEO)

Euronews pre 21 dana
Luka Modrić (39) danas je zvanično predstavljen u Milanu. Kapiten hrvatske reprezentacije napustio je Real Madrid posle 13 godina, ovog leta mu je istekao ugovor, a novi klub biće mu slavni italijanski tim za koji je igrao njegov idol Zvonimir Boban. Baš… »

Vesti dana »