Povezane vesti

Modrić: Spreman sam da ispunim očekivanja navijača u Milanu

Modrić: Spreman sam da ispunim očekivanja navijača u Milanu

Sportski žurnal pre 1 sat
Luka je ovog leta, nakon 13 godina provedenih u madridskom Realu, prešao u redove Milana. Kapiten hrvatske reprezentacije Luka Modrić izjavio je danas da želi da prenese svoje iskustvo u ekipu Milana, i dodao da se nada da će ispuniti očekivanja… »
Modrić napravio ludnicu na predstavljanju u Milanu! Bacio dres u publiku, navijači se otimali

Modrić napravio ludnicu na predstavljanju u Milanu! Bacio dres u publiku, navijači se otimali

Telegraf pre 3 sata
Luka Modrić (39) danas je i zvanično predstavljen kao novi fudbaler Milana. Kapiten reprezentacije Hrvatske promenio je sredinu nakon 13 godina provedenih u Real Madridu, a posle isteka ugovora sa „kraljevskim klubom“, odlučio je da karijeru nastavi u… »
Stopama idola Zvonimira Bobana, Modrić predstavljen: "Milan oduvek poseban u mom srcu"

Stopama idola Zvonimira Bobana, Modrić predstavljen: "Milan oduvek poseban u mom srcu"

Sportske.net pre 4 sati
Kapiten hrvatske fudbalske reprezentacije Luka Modrić izjavio je danas da želi da prenese svoje iskustvo u ekipu Milana, i dodao da se nada da će ispuniti očekivanja navijača, na zvaničnom predstavljanju u crveno-crnom dresu. Modrić (39) je ovog leta… »
Modrić predstavljen na San Siru: "Spreman sam" FOTO

Modrić predstavljen na San Siru: "Spreman sam" FOTO

B92 pre 4 sati
Kapiten hrvatske fudbalske reprezentacije Luka Modrić izjavio je kako želi da prenese svoje iskustvo u ekipu Milana. On se nada da će ispuniti očekivanja navijača, rekao je na zvaničnom predstavljanju u crveno-crnom dresu. Modrić (39) ovog leta, nakon 13… »
Zbog ove izjave Modrića nijedan navijač Milana neće ostati ravnodušan

Zbog ove izjave Modrića nijedan navijač Milana neće ostati ravnodušan

Nova pre 4 sati
Kapiten hrvatske fudbalske reprezentacije Luka Modrić izjavio je danas da želi da prenese svoje iskustvo u ekipu Milana, i dodao da se nada da će ispuniti očekivanja navijača, na zvaničnom predstavljanju u crveno-crnom dresu. Modrić (39) je ovog leta… »
Luka Modrić promovisan u Italiji: Milan mora da se bori za trofeje (VIDEO)

Luka Modrić promovisan u Italiji: Milan mora da se bori za trofeje (VIDEO)

Euronews pre 5 sati
Luka Modrić (39) danas je zvanično predstavljen u Milanu. Kapiten hrvatske reprezentacije napustio je Real Madrid posle 13 godina, ovog leta mu je istekao ugovor, a novi klub biće mu slavni italijanski tim za koji je igrao njegov idol Zvonimir Boban. Baš… »

Vesti dana »