Povezane vesti
"Draga rodbino, moja ćerka je tragično nastradala": Reči oca poginule Jelene razaraju dušu: Počivaj u miru, anđele (foto)
Alo pre 7 sati
Mlade devojke Jelena Radovanović i Bojana Ćirić izgubile su živote u saobraćajnoj nesreći u BiH. Otac Jelene Radovanović (22), koja je tragično izgubila život u saobraćajnoj nesreći na putu Bileća–Trebinje, oglasio se emotivnom porukom na društvenim… »
Oglasio se otac Jelene iz Lazarevca koja je poginula sa drugaricom kod Bileće: "Draga rodbino i prijatelji..."
Telegraf pre 7 sati
Otac mlade Jelene Radovanović (22), koja je nastradala u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Bileća-Trebinje, oglasio se na svom Fejsbuk profilu, izražavajući duboku tugu i bol zbog gubitka. "Draga rodbino i prijatelji, sa tugom i bolom obaveštavam vas… »
(Foto) "Draga rodbino, moja ćerka je tragično nastradala": Oglasio se otac Jelene iz Lazarevca koja je poginula sa drugaricom…
Blic pre 8 sati
Otac tragično nastradale Jelene Radovanović (22), koja je poginula u saobraćajnoj nesreći na putu Bileća-Trebinje, oglasio se tužnom objavom na svom Fejsbuk nalogu. Ne postoje reči koje bi ublažile tugu za gubitkom deteta, ali on je smogao snage da… »
"Počivaj u miru, anđele", potresna objava oca nastradale Jelene: Krenula sa drugaricom na more, pa poginula
Mondo pre 7 sati
Jelena Radovanović (22) iz Lazarevca poginula je sa drugaricom u saobraćajnoj nesreći na putu Bileća-Trebinje . Do nesreće je došlo kada je "pežo", u kojem su se nalazile stradale udario u bankinu sa svoje strane puta, a onda prešao na drugu stranu i… »
"Draga rodbino, moja ćerka Jelena je nastradala" Otac Lazarevčanke koja je poginula sa drugaricom kod Bileće ostavio bolnu…
Kurir pre 8 sati
"Draga rodbino i prijatelji sa tugom i bolom obaveštavam vas da je dana 26. jula 2025. godine moja ćerka Jelena tragično nastradala. Počivaj u miru, anđele" - glasio je juče status na Fejsbuk profilu oca Jelene Radovanović (22) iz Lazarevca, koja je… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 5. avgust: Danas oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 3 satajoš 1 povezana

Pucnjava na žurci tokom muzičkog festivala: Užas u Los Anđelesu: Ima mrtvih i više ranjenih
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Ništa ne može da bude iznad volje naroda": Orban se ponovo oglasio o presudi protiv Dodika: "Neprihvatljivo"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana