Povezane vesti

"Draga rodbino, moja ćerka je tragično nastradala": Reči oca poginule Jelene razaraju dušu: Počivaj u miru, anđele (foto)

"Draga rodbino, moja ćerka je tragično nastradala": Reči oca poginule Jelene razaraju dušu: Počivaj u miru, anđele (foto)

Alo pre 7 sati
Mlade devojke Jelena Radovanović i Bojana Ćirić izgubile su živote u saobraćajnoj nesreći u BiH. Otac Jelene Radovanović (22), koja je tragično izgubila život u saobraćajnoj nesreći na putu Bileća–Trebinje, oglasio se emotivnom porukom na društvenim… »
Oglasio se otac Jelene iz Lazarevca koja je poginula sa drugaricom kod Bileće: "Draga rodbino i prijatelji..."

Oglasio se otac Jelene iz Lazarevca koja je poginula sa drugaricom kod Bileće: "Draga rodbino i prijatelji..."

Telegraf pre 7 sati
Otac mlade Jelene Radovanović (22), koja je nastradala u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Bileća-Trebinje, oglasio se na svom Fejsbuk profilu, izražavajući duboku tugu i bol zbog gubitka. "Draga rodbino i prijatelji, sa tugom i bolom obaveštavam vas… »
(Foto) "Draga rodbino, moja ćerka je tragično nastradala": Oglasio se otac Jelene iz Lazarevca koja je poginula sa drugaricom…

(Foto) "Draga rodbino, moja ćerka je tragično nastradala": Oglasio se otac Jelene iz Lazarevca koja je poginula sa drugaricom…

Blic pre 8 sati
Otac tragično nastradale Jelene Radovanović (22), koja je poginula u saobraćajnoj nesreći na putu Bileća-Trebinje, oglasio se tužnom objavom na svom Fejsbuk nalogu. Ne postoje reči koje bi ublažile tugu za gubitkom deteta, ali on je smogao snage da… »
"Počivaj u miru, anđele", potresna objava oca nastradale Jelene: Krenula sa drugaricom na more, pa poginula

"Počivaj u miru, anđele", potresna objava oca nastradale Jelene: Krenula sa drugaricom na more, pa poginula

Mondo pre 7 sati
Jelena Radovanović (22) iz Lazarevca poginula je sa drugaricom u saobraćajnoj nesreći na putu Bileća-Trebinje . Do nesreće je došlo kada je "pežo", u kojem su se nalazile stradale udario u bankinu sa svoje strane puta, a onda prešao na drugu stranu i… »
"Draga rodbino, moja ćerka Jelena je nastradala" Otac Lazarevčanke koja je poginula sa drugaricom kod Bileće ostavio bolnu…

"Draga rodbino, moja ćerka Jelena je nastradala" Otac Lazarevčanke koja je poginula sa drugaricom kod Bileće ostavio bolnu…

Kurir pre 8 sati
"Draga rodbino i prijatelji sa tugom i bolom obaveštavam vas da je dana 26. jula 2025. godine moja ćerka Jelena tragično nastradala. Počivaj u miru, anđele" - glasio je juče status na Fejsbuk profilu oca Jelene Radovanović (22) iz Lazarevca, koja je… »

Vesti dana »