Povezane vesti
Andrej Barna posle osvajanja šestog mesta u Singapuru: "Ispunio sam to što sam i želeo"
Dnevnik pre 5 sati
Srpski plivač Andrej Barna plasirao se u finale discipline 50 metara slobodnim stilom, gde je osvojio šesto mesto na Svetskom prvenstvu u plivanju. Prezadovoljan je obaranjem državnog rekorda i istakao je je da je plasmanom u finale ispunio ono što je… »
Barna: "Ispunio sam to što sam i želeo"
B92 pre 5 sati
Srpski plivač Andrej Barna plasirao se u finale discipline 50 metara slobodnim stilom, gde je osvojio šesto mesto na Svetskom prvenstvu u plivanju. Prezadovoljan je obaranjem državnog rekorda i istakao je je da je plasmanom u finale ispunio ono što je… »
Barna: Oborio sam državni rekord i plasirao se u finale, to je ono što sam želeo
RTS pre 6 sati
Srpski plivač Andrej Barna vratio se u Suboticu posle učešća na Svetskom prvenstvu u plivanju. Izjavio je da je prezadovoljan obaranjem državnog rekorda i dodao da je plasmanom u finale ispunio ono što je želeo, ali je dodao da mu je žao što nije osvojio… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 5. avgust: Danas oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 1 satjoš 1 povezana

Dvoje mrtvih i šestoro ranjenih u masovnoj pucnjavi na afterpartiju muzičkog festivala u Los Anđelesu
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Ministarstvo spoljnih poslova osudilo puštanje pesme koja veliča ustaške zločine pred Tomsponov koncert u Sinju
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

(Video) Jedva hodala i držala se za ogradu Vesnu Zmijanac usnimili smo pre 3 meseca na aerodromu u Beogradu
Blic pre 3 satajoš 3 povezane