Povezane vesti
Andrej Barna posle osvajanja šestog mesta u Singapuru: "Ispunio sam to što sam i želeo"
Dnevnik 04.08.2025
Srpski plivač Andrej Barna plasirao se u finale discipline 50 metara slobodnim stilom, gde je osvojio šesto mesto na Svetskom prvenstvu u plivanju. Prezadovoljan je obaranjem državnog rekorda i istakao je je da je plasmanom u finale ispunio ono što je… »
Barna: "Ispunio sam to što sam i želeo"
B92 04.08.2025
Srpski plivač Andrej Barna plasirao se u finale discipline 50 metara slobodnim stilom, gde je osvojio šesto mesto na Svetskom prvenstvu u plivanju. Prezadovoljan je obaranjem državnog rekorda i istakao je je da je plasmanom u finale ispunio ono što je… »
Barna: Oborio sam državni rekord i plasirao se u finale, to je ono što sam želeo
RTS 04.08.2025
Srpski plivač Andrej Barna vratio se u Suboticu posle učešća na Svetskom prvenstvu u plivanju. Izjavio je da je prezadovoljan obaranjem državnog rekorda i dodao da je plasmanom u finale ispunio ono što je želeo, ali je dodao da mu je žao što nije osvojio… »
Vesti dana »
FOTO i VIDEO: Završen protest ispred Skupštine grada, studenti AUNS na plenumu odlučuju o daljim koracima, manji incident u sali
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 40 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Serbian News Media pre 1 satjoš 27 povezanih
Tramp sprema upad u "Pijuk planinu", misija opasnija od ubistva Bin Ladena! Odlučuje da li da rizikuje i tako spreči Iran da napravi atomsku bombu (foto)
Kurir pre 1 minutjoš 42 povezane
"Osmeh Vojvodine" u brojkama: 186 kilometara asfalta, 12 petlji i 46 mostova spojiće Bački Breg i Srpsku Crnju (foto)
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih
Iran upozorio građane koje će mete biti napadnute u narednim satima širom Bliskog istoka
Politika pre 1 satjoš 49 povezanih