Povezane vesti
"Dok se ja pitam moja deca neće znati ko je desingerica": Dinča došao sa ženom na veselje, pa ona oplela po reperu: "Moram ih…
Blic pre 6 sati
Pevač Milan Dinčić Dinča došao je danas na 18. rođendan ćerke folkera Srećka Krečara. Dinča je bio sa suprugom, te je otkrio: - Želim celoj porodici svu sreću ovog sveta! Jako mi je drago da smo ovde. Ja sam nekad slavio mnogo skromnije, danas se slavi… »
"Dok ja odlučujem, naša deca neće gledati Desingericu" Dinčina žena oštro o reperu: Moram da ih zaštitim!
Telegraf pre 6 sati
Muzičar Srećko Krečar priredio je danas raskošnu proslavu povodom 18. rođendana svoje ćerke Sofije, na kojoj se okupio veliki broj estradnih imena. Slavlje je održano u Kragujevcu, a dekoracija u nežno roze i belim tonovima savršeno je pratila plan… »
Sve u roze i belim tonovima, sveće na sve strane: Zavirite na proslavu 18. rođendana ćerke Srećka Krečara: Okupilo se pola…
Blic pre 7 sati
Muzičar Srećko Krečar napravio je danas gala proslavu povodom 18. rođendana ćerke Sofije, a na kojoj se okupilo pola estrade. Sve je upriličio u Kragujevcu, a kako je slavljenica planirala, dekoracija je bila u nežno roze i belim tonovima. Krečar je… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 5. avgust: Danas oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 2 satajoš 1 povezana

Dvoje mrtvih i šestoro ranjenih u masovnoj pucnjavi na afterpartiju muzičkog festivala u Los Anđelesu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

"Ništa ne može da bude iznad volje naroda": Orban se ponovo oglasio o presudi protiv Dodika: "Neprihvatljivo"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Zborovi u Beogradu odali počast žrtvama „Oluje“ pa se uputili do kuće brata Ane Brnabić i premijera Macuta
Danas pre 2 satajoš 1 povezana