Повезане вести

"Док се ја питам моја деца неће знати ко је десингерица": Динча дошао са женом на весеље, па она оплела по реперу: "Морам их…

"Док се ја питам моја деца неће знати ко је десингерица": Динча дошао са женом на весеље, па она оплела по реперу: "Морам их…

Блиц 04.08.2025
Певач Милан Динчић Динча дошао је данас на 18. рођендан ћерке фолкера Срећка Кречара. Динча је био са супругом, те је открио: - Желим целој породици сву срећу овог света! Јако ми је драго да смо овде. Ја сам некад славио много… »
"Док ја одлучујем, наша деца неће гледати Десингерицу" Динчина жена оштро о реперу: Морам да их заштитим!

"Док ја одлучујем, наша деца неће гледати Десингерицу" Динчина жена оштро о реперу: Морам да их заштитим!

Телеграф 04.08.2025
Музичар Срећко Кречар приредио је данас раскошну прославу поводом 18. рођендана своје ћерке Софије, на којој се окупио велики број естрадних имена. Славље је одржано у Крагујевцу, а декорација у нежно розе и белим тоновима… »
Све у розе и белим тоновима, свеће на све стране: Завирите на прославу 18. рођендана ћерке Срећка Кречара: Окупило се пола…

Све у розе и белим тоновима, свеће на све стране: Завирите на прославу 18. рођендана ћерке Срећка Кречара: Окупило се пола…

Блиц 04.08.2025
Музичар Срећко Кречар направио је данас гала прославу поводом 18. рођендана ћерке Софије, а на којој се окупило пола естраде. Све је уприличио у Крагујевцу, а како је слављеница планирала, декорација је била у нежно розе и белим… »

Вести дана »