Povezane vesti
Dijana Hrka: Ne interesuju me hapšenja, hoću odgovorne u zatvoru i da znam ko mi je ubio dete
Radio 021 04.08.2025
"Nije nadstrešnica sama pala - oni su krali novac i ubili mi dete, a sada hoće da prave spomenik žrtvama", rekla je Dijana Hrka, majka mladića Stefana Hrke, koji je jedna od 16 žrtava pada nadstrešnice u Novom Sadu. Ona je najpre poručila Srbiji i… »
Dijana Hrka: Ne interesuju me hapšenja, hoću odgovorne u zatvoru i da znam ko mi je ubio dete
N1 Info 04.08.2025
Nije nadstrešnica sama pala - oni su krali novac i ubili mi dete, a sada hoće da prave spomenik žrtvama, rekla je Dijana Hrka, majka mladića Stefana Hrke, koji je jedna od 16 žrtava pada nadstrešnice u Novom Sadu. Dijana Hrka je najpre poručila Srbiji i… »
Nova 04.08.2025
Nije nadstrešnica sama pala - oni su krali novac i ubili mi dete, a sada hoće da prave spomenik žrtvama, rekla je Dijana Hrka, majka mladića Stefana Hrke, koji je jedna od 16 žrtava pada nadstrešnice u Novom Sadu. Dijana Hrka je najpre poručila Srbiji i… »
Vesti dana »
Pojačana kontrola pešaka i motociklista širom Srbije od 18. maja
OK radio pre 23 minutajoš 27 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 18. maj: Mestimično oblačno, vetrovito i toplije
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih
Tramp upozorio Iran: Bićete pogođeni mnogo jače nego ranije
Newsmax Balkans pre 48 minutajoš 14 povezanih
Klivlend je na ovo čekao još od Lebrona - Detroit "zgromljen" sa +31 u majstorici! VIDEO
B92 pre 1 satjoš 17 povezanih
Koliko je Nikola Jokić bio blizu MVP titule? Otkrivena tajna glasanja
Nova pre 1 satjoš 15 povezanih