Povezane vesti
Dijana Hrka: Ne interesuju me hapšenja, hoću odgovorne u zatvoru i da znam ko mi je ubio dete
Radio 021 04.08.2025
"Nije nadstrešnica sama pala - oni su krali novac i ubili mi dete, a sada hoće da prave spomenik žrtvama", rekla je Dijana Hrka, majka mladića Stefana Hrke, koji je jedna od 16 žrtava pada nadstrešnice u Novom Sadu. Ona je najpre poručila Srbiji i… »
Dijana Hrka: Ne interesuju me hapšenja, hoću odgovorne u zatvoru i da znam ko mi je ubio dete
N1 Info 04.08.2025
Nije nadstrešnica sama pala - oni su krali novac i ubili mi dete, a sada hoće da prave spomenik žrtvama, rekla je Dijana Hrka, majka mladića Stefana Hrke, koji je jedna od 16 žrtava pada nadstrešnice u Novom Sadu. Dijana Hrka je najpre poručila Srbiji i… »
Nova 04.08.2025
Nije nadstrešnica sama pala - oni su krali novac i ubili mi dete, a sada hoće da prave spomenik žrtvama, rekla je Dijana Hrka, majka mladića Stefana Hrke, koji je jedna od 16 žrtava pada nadstrešnice u Novom Sadu. Dijana Hrka je najpre poručila Srbiji i… »
Vesti dana »

Od prohladnog jutra do letnjih vrućina Srbiju danas očekuju nagle vremenske promene
Dnevnik pre 7 minutajoš 10 povezanih

Nato je spreman da upotrebi silu ako bude potrebno: Ministar Estonije: "Sposobni smo da branimo vazdušni prostor zajedno sa našim saveznicima"
Blic pre 4 satijoš 3 povezane

Prve slike sa mesta udesa kod sajma Teže povređeno 5 mladih, vozila havarisana, vatrogasci ih sekli da dođu do ljudi (foto)
Alo pre 16 minutajoš 10 povezanih