Повезане вести
Дијана Хрка: Не интересују ме хапшења, хоћу одговорне у затвору и да знам ко ми је убио дете
Радио 021 04.08.2025
"Није надстрешница сама пала - они су крали новац и убили ми дете, а сада хоће да праве споменик жртвама", рекла је Дијана Хрка, мајка младића Стефана Хрке, који је једна од 16 жртава пада надстрешнице у Новом Саду. Она је најпре… »
Дијана Хрка: Не интересују ме хапшења, хоћу одговорне у затвору и да знам ко ми је убио дете
Н1 Инфо 04.08.2025
Није надстрешница сама пала - они су крали новац и убили ми дете, а сада хоће да праве споменик жртвама, рекла је Дијана Хрка, мајка младића Стефана Хрке, који је једна од 16 жртава пада надстрешнице у Новом Саду. Дијана Хрка је… »
Нова 04.08.2025
Није надстрешница сама пала - они су крали новац и убили ми дете, а сада хоће да праве споменик жртвама, рекла је Дијана Хрка, мајка младића Стефана Хрке, који је једна од 16 жртава пада надстрешнице у Новом Саду. Дијана Хрка је… »
Вести дана »

Скупштина Србије усвојила допуне Закона о извршењу и обезбеђењу, лекс специјалис о изложби Експо
Радио 021 пре 1 сатјош 45 повезаних

Уживо пакао иза линија фронта Руси туку "кинжалима" по кључним украјинским постројењима, Москва је тражила прекид ватре
Ало пре 14 минутајош 77 повезаних

Нишки студенти траже помоћ од грађана око превоза како би отишли и вратили се са скупа из Новог Сада
Јужне вести пре 1 сатјош 25 повезаних