Povezane vesti
Dijana Hrka: Ne interesuju me hapšenja, hoću odgovorne u zatvoru i da znam ko mi je ubio dete
Radio 021 04.08.2025
"Nije nadstrešnica sama pala - oni su krali novac i ubili mi dete, a sada hoće da prave spomenik žrtvama", rekla je Dijana Hrka, majka mladića Stefana Hrke, koji je jedna od 16 žrtava pada nadstrešnice u Novom Sadu. Ona je najpre poručila Srbiji i… »
Dijana Hrka: Ne interesuju me hapšenja, hoću odgovorne u zatvoru i da znam ko mi je ubio dete
N1 Info 04.08.2025
Nije nadstrešnica sama pala - oni su krali novac i ubili mi dete, a sada hoće da prave spomenik žrtvama, rekla je Dijana Hrka, majka mladića Stefana Hrke, koji je jedna od 16 žrtava pada nadstrešnice u Novom Sadu. Dijana Hrka je najpre poručila Srbiji i… »
Nova 04.08.2025
Nije nadstrešnica sama pala - oni su krali novac i ubili mi dete, a sada hoće da prave spomenik žrtvama, rekla je Dijana Hrka, majka mladića Stefana Hrke, koji je jedna od 16 žrtava pada nadstrešnice u Novom Sadu. Dijana Hrka je najpre poručila Srbiji i… »
Vesti dana »
Sutra u Srbiji skraćeno radno vreme prodavnica, tržnih centara, pošte
BizLife pre 1 satjoš 55 povezanih
MUP: Uhapšen mladić zbog sumnje da je zapalio kafić na Novom Beogradu
NIN pre 51 minutajoš 23 povezane