Повезане вести

Дијана Хрка: Не интересују ме хапшења, хоћу одговорне у затвору и да знам ко ми је убио дете

Дијана Хрка: Не интересују ме хапшења, хоћу одговорне у затвору и да знам ко ми је убио дете

Радио 021 04.08.2025
"Није надстрешница сама пала - они су крали новац и убили ми дете, а сада хоће да праве споменик жртвама", рекла је Дијана Хрка, мајка младића Стефана Хрке, који је једна од 16 жртава пада надстрешнице у Новом Саду. Она је најпре… »

Н1 Инфо 04.08.2025
Није надстрешница сама пала - они су крали новац и убили ми дете, а сада хоће да праве споменик жртвама, рекла је Дијана Хрка, мајка младића Стефана Хрке, који је једна од 16 жртава пада надстрешнице у Новом Саду. Дијана Хрка је… »

Нова 04.08.2025
Није надстрешница сама пала - они су крали новац и убили ми дете, а сада хоће да праве споменик жртвама, рекла је Дијана Хрка, мајка младића Стефана Хрке, који је једна од 16 жртава пада надстрешнице у Новом Саду. Дијана Хрка је… »

Вести дана »