Povezane vesti

Vesna Zmijanac hospitalizovana: Svi detalji njenog zdravstvenog stanja

Vesna Zmijanac hospitalizovana: Svi detalji njenog zdravstvenog stanja

Story pre 1 dan
Vesna Zmijanac hospitalizovana zbog naglog zdravstvenog problema, pišu domaći mediji. Pevačica je hitnu pomoć pozvala sama te je tokom dana prevezena na Urgentni centar gde se trenutno nalazi pod lekarskim nadzorom. Pevačica se trenutno dobro oseća… »
Pevačica hitno primljena u Urgentni! Vesni Zmijanac naglo pozlilo Od ove bolesti se već lečila

Pevačica hitno primljena u Urgentni! Vesni Zmijanac naglo pozlilo Od ove bolesti se već lečila

Dnevnik pre 1 dan
Pevačica Vesna Zmijanac završila je danas u Urgentnom centru nakon što joj je naglo pozlilo. Kako saznaju domaći mediji, ona je kolima Hitne pomoći prevezena u bolnicu. Folk zvezda se sada oglasila za domaće medije i otkrila detalje zdravstvenog stanja… »
Oglasila se Vesna Zmijanac: “Mnogo je ovo za mene”

Oglasila se Vesna Zmijanac: “Mnogo je ovo za mene”

Vesti online pre 5 sati
Pevačica je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, a sada je otkrila detalje zdravstvenog stanja. – Imala sam aritmije, ne prijaju mi promene vremena. Kad bih za svaku sitnicu zvala, ja ne bih izlazila iz bolnice, ali danas mi je baš pozlilo… »
Poznato u kakvom je stanju Vesna Zmijanac: Hteli da je zadrže u bolnici, naglo joj pozlilo

Poznato u kakvom je stanju Vesna Zmijanac: Hteli da je zadrže u bolnici, naglo joj pozlilo

Mondo pre 4 sati
Pevačica Vesna Zmijanac završila je danas u Urgentnom centru nakon što joj je naglo pozlilo. Kako saznaju domaći mediji, ona je kolima Hitne pomoći prevezena u bolnicu. Folk zvezda se sada oglasila za domaće medije i otkrila detalje zdravstvenog stanja… »
Prvo oglašavanje Vesne Zmijanac nakon puštanja iz bolnice! Pevačici pozlilo, sada otkrila detalje zdravstvenog stanja: Hteli…

Prvo oglašavanje Vesne Zmijanac nakon puštanja iz bolnice! Pevačici pozlilo, sada otkrila detalje zdravstvenog stanja: Hteli…

Kurir pre 5 sati
Vesna Zmijanac oglasila se nakon što joj je danas pozlilo, o čemu je prvi pisao Kurir. Pevačica je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, a sada je otkrila detalje zdravstvenog stanja. - Imala sam aritmije, ne prijaju mi promene vremena. Kad bih… »
Vesna Zmijanac hitno prevezena u Urgentni centar

Vesna Zmijanac hitno prevezena u Urgentni centar

Vesti online pre 6 sati
Popularna pevačica Vesna Zmijanac završila je danas u Urgentnom centru nakon što joj je naglo pozlilo. Ona je kolima Hitne pomoći prevezena u bolnicu, a trenutno se nalazi pod nadzorom lekara. Vesna je sama pozvala Hitnu pomoć, koja je brzo reagovala i… »
Vesna Zmijanac hitno primljena u Urgentni: Pevačici naglo pozlilo

Vesna Zmijanac hitno primljena u Urgentni: Pevačici naglo pozlilo

Mondo pre 6 sati
Popularna pevačica Vesna Zmijanac završila je danas u Urgentnom centru nakon što joj je naglo pozlilo. Kako saznaju domaći mediji, ona je kolima Hitne pomoći prevezena u bolnicu, a trenutno se nalazi pod nadzorom lekara. Vesna je sama pozvala Hitnu… »
Vesna Zmijanac u Urgentnom centru! Pevačica se nalazi pod nadzorom lekara, otkrivamo sve detalje

Vesna Zmijanac u Urgentnom centru! Pevačica se nalazi pod nadzorom lekara, otkrivamo sve detalje

Kurir pre 5 sati
Popularna pevačica Vesna Zmijanac završila je danas u Urgentnom centru nakon što joj je naglo pozlilo. Kako saznajemo, ona je kolima Hitne pomoći prevezena u bolnicu, a trenutno se nalazi pod nadzorom lekara. Vesna je sama pozvala Hitnu pomoć, koja je… »
Vesna Zmijanac primljena u urgentni centar Evo u kakvom je stanju pevačica, lekari se bore

Vesna Zmijanac primljena u urgentni centar Evo u kakvom je stanju pevačica, lekari se bore

Alo pre 6 sati
Vesna Zmijanac je sama pozvala Hitnu pomoć. Popularna pevačica Vesna Zmijanac završila je danas u Urgentnom centru nakon što joj je naglo pozlilo. Kako se saznaje, nju je kolima Hitne pomoći prevezla ekipa hitne službe, a trenutno se nalazi pod nadzorom… »
Prvo oglašavanje Vesne Zmijanac nakon što joj je pozlilo Evo šta se desilo iza zatvorenih vrata Urgentnog centra

Prvo oglašavanje Vesne Zmijanac nakon što joj je pozlilo Evo šta se desilo iza zatvorenih vrata Urgentnog centra

Alo pre 5 sati
Vesna Zmijanac otkrila detalje nakon hitne hospitalizacije. Vesna Zmijanac oglasila se nakon što joj je danas pozlilo. Pevačica je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, a sada je za otkrila detalje zdravstvenog stanja. - Imala sam aritmije, ne… »
Vesna Zmijanac završila u Urgentnom centru: "Hteli su da me zadrže"

Vesna Zmijanac završila u Urgentnom centru: "Hteli su da me zadrže"

B92 pre 5 sati
Popularna pevačica Vesna Zmijanac završila je danas u Urgentnom centru nakon što joj je naglo pozlilo. Kako saznaje Kurir, ona je kolima Hitne pomoći prevezena u bolnicu, a trenutno se nalazi pod nadzorom lekara. Vesna Zmijanac kako su preneli mediji… »
Poznato zdravstveno stanje Vesne Zmijanac Evo kroz šta je sve prošla hospitalizovana pevačica

Poznato zdravstveno stanje Vesne Zmijanac Evo kroz šta je sve prošla hospitalizovana pevačica

Alo pre 6 sati
Vesna Zmijanac otkrila sve o svojim zdravstvenim problemima. Čuvena pevačica Vesna Zmijanac završila je danas u Urgentnom centru nakon što joj je naglo pozlilo, o čemu se naširoko priča. Nju je kolima Hitne pomoći prevezla ekipa hitne službe, a sada se… »
Vesna Zmijanac hitno prevezena u Urgentni centar! Pozlilo joj, nalazi se pod nadzorom lekara

Vesna Zmijanac hitno prevezena u Urgentni centar! Pozlilo joj, nalazi se pod nadzorom lekara

Telegraf pre 6 sati
Pevačica Vesna Zmijanac završila je danas u Urgentnom centru nakon što joj je iznenada pozlilo. Kako navode domaći mediji, Vesna je sama pozvala Hitnu pomoć, koja je brzo intervenisala i prevezla je kolima Hitne pomoći u bolnicu. Trenutno se nalazi pod… »
Oglasila se Vesna Zmijanac nakon izlaska iz bolnice! Otkrila kako se oseća: "Hteli su da me zadrže..."

Oglasila se Vesna Zmijanac nakon izlaska iz bolnice! Otkrila kako se oseća: "Hteli su da me zadrže..."

Telegraf pre 6 sati
Pevačica Vesna Zmijanac oglasila se nakon što je danas hitno prevezena u Urgentni centar zbog naglog pogoršanja zdravstvenog stanja. Vesna je objasnila da je imala aritmije i da joj ne prijaju promene vremena, što je uzrokovalo njen zdravstveni problem… »
Naglo pozlilo vesni Zmijanac: Hitno prebačena u Urgentni centar

Naglo pozlilo vesni Zmijanac: Hitno prebačena u Urgentni centar

Večernje novosti pre 6 sati
POPULARNA pevačica Vesna Zmijanac završila je danas u Urgentnom centru nakon što joj je naglo pozlilo. Foto: ATA images Kako se saznaje, nju je kolima Hitne pomoći prevezla ekipa hitne službe, a trenutno se nalazi pod nadzorom lekara. Vesna je sama… »

Vesti dana »