Povezane vesti
(Video) Jedva hodala i držala se za ogradu Vesnu Zmijanac usnimili smo pre 3 meseca na aerodromu u Beogradu
Blic 04.08.2025
Pevačica Vesna Zmijanac završila je danas u Urgentnom centru nakon što joj je naglo pozlilo. Vesnu Zmijanac su kolima Hitne pomoći prevezle hitne službe, a sada se nalazi pod nadzorom lekara. Vesna se dobro oseća, a mi smo je pre tri meseca uslikali na… »
Kardiovaskularni problemi, bajpas, štitna: Vesna Zmijanac je hitno hospitalizovana, a suočavala se sa nizom poteškoća u…
Blic 04.08.2025
Čuvena pevačica Vesna Zmijanac završila je danas u Urgentnom centru nakon što joj je naglo pozlilo, o čemu se naširoko priča. Nju je kolima Hitne pomoći prevezla ekipa hitne službe, a sada se nalazi pod nadzorom lekara. Vesna se dobro oseća, dok je… »
Vesna Zmijanac hitno primljena u bolnicu: Pozlilo joj, nalazi se pod nadzorom lekara: Reagovala Hitna pomoć
Blic 04.08.2025
Vesna Zmijanac hitno je hospitalizvana i primljena u Urgentni centar, nakon što joj je iznenada pozlilo. Pevačica je kolima hitne pomoći prevežena u bolnicu, gde je trenutno pod nadzorom lekara, pišu domaći mediji. Vesna je sama pozvala Hitnu pomoć, koja… »
Oglasila se Vesna Zmijanac nakon puštanja iz bolnice: Pevačici pozlilo, sada otkrila kako se oseća: "Hteli su da me zadrže"
Blic 04.08.2025
Vesna Zmijanac oglasila se za "Blic" nakon što joj je danas pozlilo. Vesna Zmijanac je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, a sada je za "Blic" otkrila detalje zdravstvenog stanja. - Imala sam aritmije, ne prijaju mi promene vremena. Kad bih… »
Vesti dana »

"Tražimo od opozicije da ne izlazi na parlamentarne izbore i da pruže podršku našoj listi": Student Pravnog fakulteta o izborima: "Ukoliko bismo išli sa opozicijom, podrška bi nam opala"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Hrvatski planinari koji su stradali u lavini u Sloveniji su iz Dalmacije: Telo jednog pronađeno, sutra se nastavlja potraga za još dvojicom
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

(Video, foto) masovne demonstracije: Stotine hiljada ljudi širom Evrope na protestima u znak podrške Gazi
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Evakuisani planinari sa Mont Everesta, 350 njih stiglo do obližnjeg grada
Danas pre 4 satijoš 1 povezana