Povezane vesti

(Video) Jedva hodala i držala se za ogradu Vesnu Zmijanac usnimili smo pre 3 meseca na aerodromu u Beogradu

(Video) Jedva hodala i držala se za ogradu Vesnu Zmijanac usnimili smo pre 3 meseca na aerodromu u Beogradu

Blic pre 6 sati
Pevačica Vesna Zmijanac završila je danas u Urgentnom centru nakon što joj je naglo pozlilo. Vesnu Zmijanac su kolima Hitne pomoći prevezle hitne službe, a sada se nalazi pod nadzorom lekara. Vesna se dobro oseća, a mi smo je pre tri meseca uslikali na… »
Kardiovaskularni problemi, bajpas, štitna: Vesna Zmijanac je hitno hospitalizovana, a suočavala se sa nizom poteškoća u…

Kardiovaskularni problemi, bajpas, štitna: Vesna Zmijanac je hitno hospitalizovana, a suočavala se sa nizom poteškoća u…

Blic pre 6 sati
Čuvena pevačica Vesna Zmijanac završila je danas u Urgentnom centru nakon što joj je naglo pozlilo, o čemu se naširoko priča. Nju je kolima Hitne pomoći prevezla ekipa hitne službe, a sada se nalazi pod nadzorom lekara. Vesna se dobro oseća, dok je… »
Vesna Zmijanac hitno primljena u bolnicu: Pozlilo joj, nalazi se pod nadzorom lekara: Reagovala Hitna pomoć

Vesna Zmijanac hitno primljena u bolnicu: Pozlilo joj, nalazi se pod nadzorom lekara: Reagovala Hitna pomoć

Blic pre 6 sati
Vesna Zmijanac hitno je hospitalizvana i primljena u Urgentni centar, nakon što joj je iznenada pozlilo. Pevačica je kolima hitne pomoći prevežena u bolnicu, gde je trenutno pod nadzorom lekara, pišu domaći mediji. Vesna je sama pozvala Hitnu pomoć, koja… »
Oglasila se Vesna Zmijanac nakon puštanja iz bolnice: Pevačici pozlilo, sada otkrila kako se oseća: "Hteli su da me zadrže"

Oglasila se Vesna Zmijanac nakon puštanja iz bolnice: Pevačici pozlilo, sada otkrila kako se oseća: "Hteli su da me zadrže"

Blic pre 6 sati
Vesna Zmijanac oglasila se za "Blic" nakon što joj je danas pozlilo. Vesna Zmijanac je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, a sada je za "Blic" otkrila detalje zdravstvenog stanja. - Imala sam aritmije, ne prijaju mi promene vremena. Kad bih… »

Vesti dana »