Povezane vesti

"Kad sam video moje oči i nos…" Munjez otkrio sve o prvom susretu sa sinom Konstantinom

"Kad sam video moje oči i nos…" Munjez otkrio sve o prvom susretu sa sinom Konstantinom

Alo pre 4 sati
Munjez o emotivnom susretu sa sinom i DNK testu. Danijel Dujković Munjez danas se po prvi put susreo sa sinom Konstantinom, a večeras je otkrio kako je proteklo upoznavanje i kako se Stefani Grujić snašla u ulozi majke. - Jako sam pod utiskom i samo o… »
"Ne želim da radim DNK test" Munjez upoznao sina, pa progovorio o Stefani: Najbolje je da smo odvojeni!

"Ne želim da radim DNK test" Munjez upoznao sina, pa progovorio o Stefani: Najbolje je da smo odvojeni!

Telegraf pre 3 sata
Bivši rijaliti učesnik Danijel Dujković Munjez doživeo je snažan emotivni trenutak kada je po prvi put u životu upoznao svog sina Konstantina, kog je dobio sa Stefani Grujić. Iako nije znao da je ona trudna sve do porođaja, Munjez je sada siguran da je… »
"Ne želim da radim DNK test, biće vam jasno zašto": Munjez nakon upoznavanja sa sinom doneo odluku: "Stefani je zrela, prava…

"Ne želim da radim DNK test, biće vam jasno zašto": Munjez nakon upoznavanja sa sinom doneo odluku: "Stefani je zrela, prava…

Blic pre 5 sati
Danijel Dujković Munjez dobio je sina Konstantina sa rijaliti učesnicom Stefani Grujić. Dujković nije znao da je Stefani trudna sve dok se ona nije porodila, a danas je prvi put upoznao naslednika. Munjez je večeras stigao u emisiju "Narod pita", pa je… »
(Video) Tata peva sinu, mali konstantin trlja okice: Prvi susret Munjeza sa naslednikom: "Plašio sam se da neću imati osećaj…

(Video) Tata peva sinu, mali konstantin trlja okice: Prvi susret Munjeza sa naslednikom: "Plašio sam se da neću imati osećaj…

Blic pre 7 sati
Danijel Dujković Munjez dobio je sina Konstantina sa rijaliti učesnicom Stefani Grujić. Dujković nije znao da je Stefani trudna sve dok se ona nije porodila, a sada je prvi put upoznao naslednika. Majka i otca, nisu u vezi, ali su našli zajednički jezik… »

Vesti dana »