Povezane vesti
Umrla Stela Rimington - transformisala MI5 i inspirisala lik "M" u filmovima o Džejmsu Bondu
Radio 021 05.08.2025
Prva žena direktor britanske obaveštajne službe MI5, Stela Rimington, preminula je u 90. godini. Rimington, koja je uvela eru veće transparentnosti u rad te službe, vodila je unutrašnju bezbednosnu i obaveštajnu agenciju od 1992. do 1996, preneo je… »
Preminula Stela Rimington, prva žena MI5: Evo šta je obeležilo njenu karijeru
Večernje novosti 05.08.2025
PRVA žena direktor britanske obaveštajne službe MI5, Stela Rimington, preminula je u 90. godini. Foto: Printscreen Rimington, koja je uvela eru veće transparentnosti u rad te službe, vodila je unutrašnju bezbednosnu i obaveštajnu agenciju od 1992. do… »
Preminula Stela Rimington, prva žena direktor britanske obaveštajne službe MI5
Telegraf 05.08.2025
Prva žena direktor britanske obaveštajne službe MI5, Stela Rimington, preminula je danas u 90. godini. Rimington, koja je uvela eru veće transparentnosti u rad te službu, vodila je unutrašnju bezbednosnu i obaveštajnu agenciju od 1992. do 1996., preneo… »
Umrla prva žena direktor britanske obaveštajne službe: Bila je inspiracija za Bonda, dobila jedno od najviših odlikovanja
Blic 05.08.2025
Prva žena direktor britanske obaveštajne službe MI5, Stela Rimington, preminula je danas u 90. godini. Rimington, koja je uvela eru veće transparentnosti u rad te službu, vodila je unutrašnju bezbednosnu i obaveštajnu agenciju od 1992. do 1996., preneo… »
Vesti dana »
Usvojeni 'Mrdićevi pravosudni zakoni': Šta to znači za Srbiju i šta kažu iz EU
BBC News pre 48 minutajoš 51 povezana
Predsjednik Crne Gore tražio od EU rješavanje dijalogom problema prevoznika tereta
Slobodna Evropa pre 48 minutajoš 26 povezanih
Ledeni talas stiže u Srbiju, padaće i sneg, pa sledi totalni preokret: Evo kada temperatura ide u minus
Telegraf pre 18 minutajoš 27 povezanih
Sreća pogledala Đokovića: Muzeti mu predao, sa Sinerom za finale Australijan opena
BBC News pre 2 satajoš 113 povezane