Povezane vesti
Umrla Stela Rimington - transformisala MI5 i inspirisala lik "M" u filmovima o Džejmsu Bondu
Radio 021 05.08.2025
Prva žena direktor britanske obaveštajne službe MI5, Stela Rimington, preminula je u 90. godini. Rimington, koja je uvela eru veće transparentnosti u rad te službe, vodila je unutrašnju bezbednosnu i obaveštajnu agenciju od 1992. do 1996, preneo je… »
Preminula Stela Rimington, prva žena MI5: Evo šta je obeležilo njenu karijeru
Večernje novosti 05.08.2025
PRVA žena direktor britanske obaveštajne službe MI5, Stela Rimington, preminula je u 90. godini. Foto: Printscreen Rimington, koja je uvela eru veće transparentnosti u rad te službe, vodila je unutrašnju bezbednosnu i obaveštajnu agenciju od 1992. do… »
Preminula Stela Rimington, prva žena direktor britanske obaveštajne službe MI5
Telegraf 05.08.2025
Prva žena direktor britanske obaveštajne službe MI5, Stela Rimington, preminula je danas u 90. godini. Rimington, koja je uvela eru veće transparentnosti u rad te službu, vodila je unutrašnju bezbednosnu i obaveštajnu agenciju od 1992. do 1996., preneo… »
Umrla prva žena direktor britanske obaveštajne službe: Bila je inspiracija za Bonda, dobila jedno od najviših odlikovanja
Blic 05.08.2025
Prva žena direktor britanske obaveštajne službe MI5, Stela Rimington, preminula je danas u 90. godini. Rimington, koja je uvela eru veće transparentnosti u rad te službu, vodila je unutrašnju bezbednosnu i obaveštajnu agenciju od 1992. do 1996., preneo… »
Vesti dana »

Izrael deportovao 171 aktivistu, među kojima je i student iz Srbije
Slobodna Evropa pre 21 minutajoš 27 povezanih

Na dnevnom redu 47 tačaka: Sutra prva sednica jesenjeg zasedanja Skupštine Srbije
NIN pre 41 minutajoš 35 povezanih

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 4 satijoš 9 povezanih

Gužva kod Železničke stanice: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini
Radio 021 pre 2 satajoš 33 povezane