Povezane vesti

Umrla Stela Rimington - transformisala MI5 i inspirisala lik "M" u filmovima o Džejmsu Bondu

Umrla Stela Rimington - transformisala MI5 i inspirisala lik "M" u filmovima o Džejmsu Bondu

Radio 021 pre 1 sat
Prva žena direktor britanske obaveštajne službe MI5, Stela Rimington, preminula je u 90. godini. Rimington, koja je uvela eru veće transparentnosti u rad te službe, vodila je unutrašnju bezbednosnu i obaveštajnu agenciju od 1992. do 1996, preneo je… »
Preminula Stela Rimington, prva žena MI5: Evo šta je obeležilo njenu karijeru

Preminula Stela Rimington, prva žena MI5: Evo šta je obeležilo njenu karijeru

Večernje novosti pre 56 minuta
PRVA žena direktor britanske obaveštajne službe MI5, Stela Rimington, preminula je u 90. godini. Foto: Printscreen Rimington, koja je uvela eru veće transparentnosti u rad te službe, vodila je unutrašnju bezbednosnu i obaveštajnu agenciju od 1992. do… »
Preminula Stela Rimington, prva žena direktor britanske obaveštajne službe MI5

Preminula Stela Rimington, prva žena direktor britanske obaveštajne službe MI5

Telegraf pre 6 sati
Prva žena direktor britanske obaveštajne službe MI5, Stela Rimington, preminula je danas u 90. godini. Rimington, koja je uvela eru veće transparentnosti u rad te službu, vodila je unutrašnju bezbednosnu i obaveštajnu agenciju od 1992. do 1996., preneo… »
Umrla prva žena direktor britanske obaveštajne službe: Bila je inspiracija za Bonda, dobila jedno od najviših odlikovanja

Umrla prva žena direktor britanske obaveštajne službe: Bila je inspiracija za Bonda, dobila jedno od najviših odlikovanja

Blic pre 7 sati
Prva žena direktor britanske obaveštajne službe MI5, Stela Rimington, preminula je danas u 90. godini. Rimington, koja je uvela eru veće transparentnosti u rad te službu, vodila je unutrašnju bezbednosnu i obaveštajnu agenciju od 1992. do 1996., preneo… »

Vesti dana »