Povezane vesti
Žena ga zadavila pertlama, pa ga majka testerom raskomadala! "Koristila sam čaršav da upijem krv"
Blic 05.08.2025
"Sama sam se pobrinula za raskomadavanje Alesandra. Koristila sam testeru i čaršav da upijem krv i isekla sam ga u tri dela: nije bilo prskanja, zato su karabinjeri zatekli sve u redu". Ovo je sažetak najstrašnijeg dela priče Lorene Venijer u… »
"Sama sam ga isekla" Majka na komade iskasapila sina, snajka ga ubila, pa joj pomogla: Sumanut i sulud slučaj
Telegraf 05.08.2025
Majka na komade iskasapila sina. "Sama sam se pobrinula za raskomadavanje Alesandra. Koristila sam testeru i čaršav da upijem krv i isekla sam ga u tri dela: nije bilo prskanja, zato su karabinjeri zatekli sve u redu". Ovo je sažetak najstrašnijeg dela… »
Vesti dana »
Završena sednica Skupštine, usvojen set pravosudnih zakona koje je predložio poslanik Uglješa Mrdić
Insajder pre 1 satjoš 40 povezanih
Sreća pogledala Đokovića: Muzeti mu predao, sa Sinerom za finale Australijan opena
BBC News pre 21 minutajoš 109 povezanih
Prevoznici treći dan blokiraju granične prelaze: Blokiran i administrativni prelaz Merdare
Rešetka pre 2 satajoš 20 povezanih
Slaba kiša, vetar i najviše 14 stepeni danas: Kakvo nas vreme čeka narednih dana?
Danas pre 3 satajoš 23 povezane
Sindikat: Plate nastavnika i nakon povećanja ispod republičkog proseka
Beta pre 1 satjoš 14 povezanih