Povezane vesti
Voditeljka je zbog Oluje ostala bez svega: Došla u koloni kad je imala 9 godina, nije imala gde da spava
Mondo 05.08.2025
Voditeljka Kristina Iglendža je svojevremeno javno govorila o napuštanju svog doma i tkrila na koji način ju je život očsvrsnuo. "Došla sam iz Dalmacije za vreme rata i život me je očvrsnuo od malih nogu. Naučila sam da u životu moraš da ideš jako… »
Ustaše je proterale iz rodnog sinja: Voditeljka bila u izbegličkoj koloni kao devojčica, izgubila sve u zločinačkoj Oluji
Kurir 05.08.2025
Kristina Iglendža je kao devojčica tokom "Oluje" izgubila dom, a danas je jedna od najpopularnijih voditeljki. Kristinu je život očvrsnuo od malih nogu. Bežeći pred vihorom rata kao devetogodišnja devojčica našla se u izbegličkoj koloni. - Rođena sam u… »
Voditeljka je zbog oluje ostala bez svega: "Devojčica od 9 godina nije imala gde da spava"
Alo 05.08.2025
Svojevremeno je javno govorila o tome i otkrila na koji način ju je život očsvrsnuo. Kristina Iglendža iza sebe ima vrlo težak period u kom je, tokom perioda vojne akcije "Oluja", ostala bez doma. Svojevremeno je javno govorila o tome i otkrila na koji… »
Vesti dana »
Najbizarnija povreda na Mundijalu! Reprezentativac Engleske preskakao reklame i pao: "U bolnici je..."
Telegraf pre 28 minutajoš 23 povezane
Haos u Brazilu! Vinisijus optužio Ančelotija za eliminaciju sa Mundijala
Večernje novosti pre 1 satjoš 20 povezanih
Vanredna sednica Skupštine Srbije počinje danas, na dnevnom redu 18 tačaka
Beta pre 38 minutajoš 10 povezanih
Da li je Tramp intervenisao da se američkom igraču oprosti crveni karton?
Vreme pre 3 minutajoš 16 povezanih