Povezane vesti

Voditeljka je zbog Oluje ostala bez svega: Došla u koloni kad je imala 9 godina, nije imala gde da spava

Voditeljka je zbog Oluje ostala bez svega: Došla u koloni kad je imala 9 godina, nije imala gde da spava

Mondo pre 11 sati
Voditeljka Kristina Iglendža je svojevremeno javno govorila o napuštanju svog doma i tkrila na koji način ju je život očsvrsnuo. "Došla sam iz Dalmacije za vreme rata i život me je očvrsnuo od malih nogu. Naučila sam da u životu moraš da ideš jako… »
Ustaše je proterale iz rodnog sinja: Voditeljka bila u izbegličkoj koloni kao devojčica, izgubila sve u zločinačkoj Oluji

Ustaše je proterale iz rodnog sinja: Voditeljka bila u izbegličkoj koloni kao devojčica, izgubila sve u zločinačkoj Oluji

Kurir pre 16 sati
Kristina Iglendža je kao devojčica tokom "Oluje" izgubila dom, a danas je jedna od najpopularnijih voditeljki. Kristinu je život očvrsnuo od malih nogu. Bežeći pred vihorom rata kao devetogodišnja devojčica našla se u izbegličkoj koloni. - Rođena sam u… »
Voditeljka je zbog oluje ostala bez svega: "Devojčica od 9 godina nije imala gde da spava"

Voditeljka je zbog oluje ostala bez svega: "Devojčica od 9 godina nije imala gde da spava"

Alo pre 20 sati
Svojevremeno je javno govorila o tome i otkrila na koji način ju je život očsvrsnuo. Kristina Iglendža iza sebe ima vrlo težak period u kom je, tokom perioda vojne akcije "Oluja", ostala bez doma. Svojevremeno je javno govorila o tome i otkrila na koji… »

Vesti dana »