Повезане вести

Водитељка је због Олује остала без свега: Дошла у колони кад је имала 9 година, није имала где да спава

Водитељка је због Олује остала без свега: Дошла у колони кад је имала 9 година, није имала где да спава

Мондо 05.08.2025
Водитељка Кристина Игленџа је својевремено јавно говорила о напуштању свог дома и ткрила на који начин ју је живот очсврснуо. "Дошла сам из Далмације за време рата и живот ме је очврснуо од малих ногу. Научила сам да у животу… »
Усташе је протерале из родног сиња: Водитељка била у избегличкој колони као девојчица, изгубила све у злочиначкој Олуји

Усташе је протерале из родног сиња: Водитељка била у избегличкој колони као девојчица, изгубила све у злочиначкој Олуји

Курир 05.08.2025
Кристина Игленџа је као девојчица током "Олује" изгубила дом, а данас је једна од најпопуларнијих водитељки. Кристину је живот очврснуо од малих ногу. Бежећи пред вихором рата као деветогодишња девојчица нашла се у избегличкој… »
Водитељка је због олује остала без свега: "Девојчица од 9 година није имала где да спава"

Водитељка је због олује остала без свега: "Девојчица од 9 година није имала где да спава"

Ало 05.08.2025
Својевремено је јавно говорила о томе и открила на који начин ју је живот очсврснуо. Кристина Игленџа иза себе има врло тежак период у ком је, током периода војне акције "Олуја", остала без дома. Својевремено је јавно говорила о… »

Вести дана »