Povezane vesti

Vesna Zmijanac u Urgentnom centru postavila uslov lekarima Ovaj zahtev su morali da joj ispune

Vesna Zmijanac u Urgentnom centru postavila uslov lekarima Ovaj zahtev su morali da joj ispune

Alo pre 21 minuta
Vesna Zmijanac u Urgentnom centru se ovako ponašala. Pevačica Vesna Zmijanac juče je primljena u Urgentni centar nakon što joj je naglo pozlilo. Pevačica je sama pozvala Hitnu pomoć, koja je brzo reagovala i dovezla je u zdravstvenu ustanovu kako bi joj… »
Vesna Zmijanac nije htela da se leči u Urgentnom: Otkriveno šta je sve izgovorila medicinskom osoblju?

Vesna Zmijanac nije htela da se leči u Urgentnom: Otkriveno šta je sve izgovorila medicinskom osoblju?

Mondo pre 41 minuta
Vesna Zmijanac završila je prethodne noći u Urgentnom centru nakon što joj je naglo pozlilo. Pevačica je sama pozvala Hitnu pomoć, koja je brzo reagovala i dovezla je u zdravstvenu ustanovu kako bi joj pružili svu potrebnu lekarsku pomoć. Kako saznaje… »
Vesna Zmijanac u Urgentnom centru imala samo jedan zahtev! Pevačica se jasno obratila lekarima i medicinskom osoblju

Vesna Zmijanac u Urgentnom centru imala samo jedan zahtev! Pevačica se jasno obratila lekarima i medicinskom osoblju

Kurir pre 1 sat
Vesna Zmijanac završila je prethodne noći u Urgentnom centru nakon što joj je naglo pozlilo. Pevačica je sama pozvala Hitnu pomoć, koja je brzo reagovala i dovezla je u zdravstvenu ustanovu kako bi joj pružili svu potrebnu lekarsku pomoć. Kako Kurir… »
Vesna Zmijanac hitno prevezena u Urgentni centar

Vesna Zmijanac hitno prevezena u Urgentni centar

Nova pre 4 sati
Kako navode domaći mediji, Vesna je sama pozvala Hitnu pomoć, koja je brzo reagovala i dovezla je u zdravstvenu ustanovu. Poznata pevačica Vesna Zmijanac završila je sinoć u Urgentnom centru nakon što joj je naglo pozlilo. Kako pišu domaći mediji, ona je… »
Zbog ovoga je Vesna Zmijanac juče hitno primljena u Urgentni centar, naglo joj pozlilo

Zbog ovoga je Vesna Zmijanac juče hitno primljena u Urgentni centar, naglo joj pozlilo

Hello pre 6 sati
Pevačica Vesna Zmijanac juče je završila u Urgentnom centru preneli su svi domaći mediji. Vesna je zbog narušenog zdravlja morala da potraži pomoć lekara, koji su joj odradili neophodne analize. Ona je posle lekarskog nadzora puštena kući, a zatim se i… »
Vesna Zmijanac puštena na kućno lečenje: „Pozlilo mi je, imam aritmije“

Vesna Zmijanac puštena na kućno lečenje: „Pozlilo mi je, imam aritmije“

Nova pre 7 sati
Vesna Zmijanac oglasila se za domaće medije nakon vesti da je završila u Urgentnom centru. Vesna Zmijanac je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar, a nakon što je puštena na kućno lečenje otkrila je šta se zapravo desilo. „Imala sam aritmije… »
Vesna Zmijanac se oglasila posle vesti da je u bolnici: Baš mi je pozlilo…

Vesna Zmijanac se oglasila posle vesti da je u bolnici: Baš mi je pozlilo…

Svet & Skandal pre 9 sati
Juče se u medijima pojavila vest da je folk diva Vesna Zmijanac hospitalizovana. Kako se pisalo, Vesni Zmijanac je pozlilo a ona je, kako je i sama kasnije potvrdila, pozvala Hitnu pomoć. Pevačica se oglasila posle vesti da je završila u bolnici, te… »

Vesti dana »