Povezane vesti
"Umro je pre 5 godina, a ja sad saznao!" Radoš Bajić šokiran zbog smrti Slavoljuba Fišekovića: Nestao je...
Telegraf 05.08.2025
Glumac i reditelj Radoš Bajić sa tugom je otkrio da je njegov kolega i prijatelj Slavoljub Fišeković preminuo još pre pet godina, a da je on to saznao tek nedavno. - Na mojoj klasi je, između ostalih, bio i Slavoljub Fišeković. On je umro, bio je rodom… »
"Čuo sam da je Slavoljub Fišeković umro pre 5 godina, to niko nije znao": Šok saznanje Radoša Bajića o glumcu sa njegove…
Blic 04.08.2025
Glumac i reditelj Radoš Bajić otkrio je da je njegov kolega Slavoljub Fišeković umro još pre pet godina. - Na mojoj klasi je, između ostalih, bio i Slavoljub Fišeković. On je umro, bio je rodom iz Kragujevca. Bio je u pozorištu Boško Buha. Osnovali smo… »
Vesti dana »

Rat iz izraelske i palestinske perspektive: U Tel Avivu čekaju taoce, Gaza u ruševinama
N1 Info pre 46 minutajoš 62 povezane

Prva sednica jesenjeg zasedanja – među tačkama dnevnog reda predlozi zakona o legalizaciji i izvršiteljima
RTS pre 3 satajoš 67 povezanih

Preminuo je Halid Bešlić: Pesme su mu evergrin, a ovako je moćnim glasom otpevao Queen
City magazine pre 7 satijoš 20 povezanih

Nova.rs: Sankcije NIS-u stupaju na snagu 9. oktobra u šest sati ujutru
Nova ekonomija pre 8 satijoš 26 povezanih