Повезане вести
"Можда су ме бивше клеле" Дарко Лазић након прича о разводу: Све сам радио како не треба, децу учим другачије!
Телеграф 05.08.2025
Певач Дарко Лазић коначно је решио да стави тачку на спекулације које се већ неко време шире друштвеним мрежама, да је његов брак са супругом Катарином у кризи. Након што су обоје раније делили мистериозне објаве на Инстаграму… »
"Можда су ме клеле бивше жене": Дарко Лазић после прича да му је брак у кризи: "Све сам радио погрешно, али са децом то…
Блиц 05.08.2025
Певач Дарко Лазић каже да није тачно да му је брак у кризи, иако се на друштвеним мрежама и даље то коментарише, а све због објава које су имали он и његова супруга Катарина раније. Наиме, Дарко је сада за Блиц открио шта се… »
"Можда су ме клеле бивше жене" Дарко Лазић после шушкања да му је брак у кризи: Све сам радио погрешно...
Курир 05.08.2025
Дарко Лазић каже да није тачно да му је брак у кризи, иако се на друштвеним мрежама и даље то коментарише, а све због објава које су имали он и његова супруга Катарина раније. Наиме, Дарко је сада открио шта се дешава, те је… »
Вести дана »
У ваздушним ударима Тајланда на Камбоџу погинула четири цивила, рањено девет
Еуроневс пре 48 минутајош 33 повезане
Трамп ударио на Зеленског као никад до сад: "Разочаран сам, он неће?!": Почиње нови циклус преговора и велика опасност за Украјину
Блиц пре 2 сатајош 34 повезане
Почео упис права својине непокретности – шалтери за помоћ на 24 локације у Нишу. У Нишу 60.000 нерешених предмета
Градски портал 018 пре 23 минутајош 23 повезане