Povezane vesti

"Možda su me bivše klele" Darko Lazić nakon priča o razvodu: Sve sam radio kako ne treba, decu učim drugačije!

"Možda su me bivše klele" Darko Lazić nakon priča o razvodu: Sve sam radio kako ne treba, decu učim drugačije!

Telegraf 05.08.2025
Pevač Darko Lazić konačno je rešio da stavi tačku na spekulacije koje se već neko vreme šire društvenim mrežama, da je njegov brak sa suprugom Katarinom u krizi. Nakon što su oboje ranije delili misteriozne objave na Instagramu, fanovi su nagađali da je… »
"Možda su me klele bivše žene": Darko Lazić posle priča da mu je brak u krizi: "Sve sam radio pogrešno, ali sa decom to…

"Možda su me klele bivše žene": Darko Lazić posle priča da mu je brak u krizi: "Sve sam radio pogrešno, ali sa decom to…

Blic 05.08.2025
Pevač Darko Lazić kaže da nije tačno da mu je brak u krizi, iako se na društvenim mrežama i dalje to komentariše, a sve zbog objava koje su imali on i njegova supruga Katarina ranije. Naime, Darko je sada za Blic otkrio šta se dešava, te je ponovo… »
"Možda su me klele bivše žene" Darko Lazić posle šuškanja da mu je brak u krizi: Sve sam radio pogrešno...

"Možda su me klele bivše žene" Darko Lazić posle šuškanja da mu je brak u krizi: Sve sam radio pogrešno...

Kurir 05.08.2025
Darko Lazić kaže da nije tačno da mu je brak u krizi, iako se na društvenim mrežama i dalje to komentariše, a sve zbog objava koje su imali on i njegova supruga Katarina ranije. Naime, Darko je sada otkrio šta se dešava, te je ponovo demantovao da Kaća i… »

Vesti dana »