Povezane vesti
"Možda su me bivše klele" Darko Lazić nakon priča o razvodu: Sve sam radio kako ne treba, decu učim drugačije!
Telegraf pre 3 sata
Pevač Darko Lazić konačno je rešio da stavi tačku na spekulacije koje se već neko vreme šire društvenim mrežama, da je njegov brak sa suprugom Katarinom u krizi. Nakon što su oboje ranije delili misteriozne objave na Instagramu, fanovi su nagađali da je… »
"Možda su me klele bivše žene": Darko Lazić posle priča da mu je brak u krizi: "Sve sam radio pogrešno, ali sa decom to…
Blic pre 4 sati
Pevač Darko Lazić kaže da nije tačno da mu je brak u krizi, iako se na društvenim mrežama i dalje to komentariše, a sve zbog objava koje su imali on i njegova supruga Katarina ranije. Naime, Darko je sada za Blic otkrio šta se dešava, te je ponovo… »
"Možda su me klele bivše žene" Darko Lazić posle šuškanja da mu je brak u krizi: Sve sam radio pogrešno...
Kurir pre 4 sati
Darko Lazić kaže da nije tačno da mu je brak u krizi, iako se na društvenim mrežama i dalje to komentariše, a sve zbog objava koje su imali on i njegova supruga Katarina ranije. Naime, Darko je sada otkrio šta se dešava, te je ponovo demantovao da Kaća i… »
Vesti dana »

Konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara: Potvrđivanje mandata i izbor predsednika, protest ispred opštine
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael izvezla više municije za prvih šest meseci 2025. nego tokom cele rekordne prošle godine
Nova pre 5 satijoš 8 povezanih

Kako teku radovi u Beogradu? Evo kada će biti otvorene ulice i trgovi koji su zatvoreni zbog rekonstrukcija
Mondo pre 29 minutajoš 21 povezana

Čubrilo otkrio kada se vraćaju letnje vrućine: Do ovog datuma biće suvo i toplo, a onda drastična promena
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih

Raketirana Sumska oblast, ima mrtvih i ranjenih; Rusija: Zauzeli smo naselje u regionu Dnjepropetrovska
RTS pre 45 minutajoš 19 povezanih