Повезане вести

Дејан Стојиљковић: Тужба против мене је пуна чудних коинциденција

Дејан Стојиљковић: Тужба против мене је пуна чудних коинциденција

Време 05.08.2025
Бивши нишки одборник тужио је писца Дејана Стојиљковића због нанесене душевне боли која је трајала три дана а почела, коициденцијом, дан након што је Стојиљковић студентима предао своју награду „11. јануар“. Дејана… »
Бивши одборник тужи писца и тражи 200 хиљада, један од доказа фотографија с Бјелом. Стојиљковић одговара: Очекивао сам…

Бивши одборник тужи писца и тражи 200 хиљада, један од доказа фотографија с Бјелом. Стојиљковић одговара: Очекивао сам…

Нова 05.08.2025
Бивши одборник Скупштине града Ниша Срђан Нонић тужио је књижевника Дејана Стојиљковића за наношење психичке патње и душевног бола. Некадашњи одборник, а данас главни и одговорни уредник портала Нишка иницијатива Срђан Нонић… »
Зашто је тужен писац Дејан Стојиљковић, а у тужби „као доказ“ приложен његов роман „Серафим“?

Зашто је тужен писац Дејан Стојиљковић, а у тужби „као доказ“ приложен његов роман „Серафим“?

Данас 05.08.2025
Дејан Стојиљковић, српски прозни и драмски писац и филмски и стрип сценариста, саопштио је да га је тужио „бивши одборник Скупштине града Ниша“ због наношења психичке патње и душевног бола, а као доказ за то приложио и његов… »
И Драгослав Михаиловић морао на суд због "Петријиног венца": Једна жена тужила га да је украо њену судбину за роман, а ево…

И Драгослав Михаиловић морао на суд због "Петријиног венца": Једна жена тужила га да је украо њену судбину за роман, а ево…

Курир 05.08.2025
Писац и новинар Дејан Стојиљковић мораће на суд због свог романа "Серафим", који је објавила "Лагуна". Од њега бивши одборник из Ниша потражује 200.000 динара због психичке патње и душевног бола која му је нанета… »
Дејан Стојиљковић мора на суд: Како је фиктивни лик из романа нанео душевну бол тужитељу: "Уместо критичара, нама и нашим…

Дејан Стојиљковић мора на суд: Како је фиктивни лик из романа нанео душевну бол тужитељу: "Уместо критичара, нама и нашим…

Блиц 05.08.2025
Писац и новинар Дејан Стојиљковић мораће на суд због свог романа "Серафим", који је објавила "Лагуна". Од њега бивши одборник из Ниша потражује 200.000 динара због психичке патње и душевног бола која му је нанета… »

Вести дана »