Povezane vesti

Bivši odbornik tuži pisca i traži 200 hiljada, jedan od dokaza fotografija s Bjelom. Stojiljković odgovara: Očekivao sam…

Bivši odbornik tuži pisca i traži 200 hiljada, jedan od dokaza fotografija s Bjelom. Stojiljković odgovara: Očekivao sam…

Nova pre 10 sati
Bivši odbornik Skupštine grada Niša Srđan Nonić tužio je književnika Dejana Stojiljkovića za nanošenje psihičke patnje i duševnog bola. Nekadašnji odbornik, a danas glavni i odgovorni urednik portala Niška inicijativa Srđan Nonić traži od Dejana… »
Dejan Stojiljković: Tužba protiv mene je puna čudnih koincidencija

Dejan Stojiljković: Tužba protiv mene je puna čudnih koincidencija

Vreme pre 10 sati
Bivši niški odbornik tužio je pisca Dejana Stojiljkovića zbog nanesene duševne boli koja je trajala tri dana a počela, koicidencijom, dan nakon što je Stojiljković studentima predao svoju nagradu „11. januar“. Dejana Stojiljkovića, jednog od… »
Zašto je tužen pisac Dejan Stojiljković, a u tužbi „kao dokaz“ priložen njegov roman „Serafim“?

Zašto je tužen pisac Dejan Stojiljković, a u tužbi „kao dokaz“ priložen njegov roman „Serafim“?

Danas pre 13 sati
Dejan Stojiljković, srpski prozni i dramski pisac i filmski i strip scenarista, saopštio je da ga je tužio „bivši odbornik Skupštine grada Niša“ zbog nanošenja psihičke patnje i duševnog bola, a kao dokaz za to priložio i njegov roman „Serafim“. Prvo… »
I Dragoslav Mihailović morao na sud zbog "Petrijinog venca": Jedna žena tužila ga da je ukrao njenu sudbinu za roman, a evo…

I Dragoslav Mihailović morao na sud zbog "Petrijinog venca": Jedna žena tužila ga da je ukrao njenu sudbinu za roman, a evo…

Kurir pre 14 sati
Pisac i novinar Dejan Stojiljković moraće na sud zbog svog romana "Serafim", koji je objavila "Laguna". Od njega bivši odbornik iz Niša potražuje 200.000 dinara zbog psihičke patnje i duševnog bola koja mu je naneta objavljivanjem ove knjige. Prvo… »
Dejan Stojiljković mora na sud: Kako je fiktivni lik iz romana naneo duševnu bol tužitelju: "Umesto kritičara, nama i našim…

Dejan Stojiljković mora na sud: Kako je fiktivni lik iz romana naneo duševnu bol tužitelju: "Umesto kritičara, nama i našim…

Blic pre 16 sati
Pisac i novinar Dejan Stojiljković moraće na sud zbog svog romana "Serafim", koji je objavila "Laguna". Od njega bivši odbornik iz Niša potražuje 200.000 dinara zbog psihičke patnje i duševnog bola koja mu je naneta objavljivanjem ove knjige. Prvo… »

Vesti dana »