Повезане вести

Шапић одговорио на кога је мислио кад је говорио о србовању

Правда 05.08.2025
Градоначелник Београда Александар Шапић појаснио је да се његова изјава да није много Срба остало тамо где се превише србовало, не односи на председника Србије Александра Вучића и Српску радикалну странку. - Кад год је превише… »
Шапић: Изјава о србовању најмање везе имала са Вучићем

Бета 05.08.2025
Градоначелник Београда Александар Шапић изјавио је данас да су критике које је изнео у вези са "србовањем" током деведесетих година на просторима бивше Југославије "најмање везе" имале са председником Србије Александром Вучићем… »
Шапић појашњава изјаву о “србовању”

Шапић појашњава изјаву о “србовању”

Сербиан Невс Медиа 05.08.2025
Градоначелник Београда Александар Шапић појаснио је своју изјаву о “србовању” са комеморације поводом “Олује”. Он је навео да се изјава не односи на председника Александра Вучића, већ на вербални национализам тадашњег… »

Радио сто плус 05.08.2025
Шапић је на конференцији за новинаре у Београду рекао да је Вучић у то време имао “20 година” а да се СРС “нешто тада није питала”. “Ја сам причао о вербалном србовању, о пуно речи а мало дела. Не мислим да треба вербално… »
Шапић поново о "србовању": Моја изјава најмање везе имала са Вучићем и радикалима

Шапић поново о "србовању": Моја изјава најмање везе имала са Вучићем и радикалима

Радио 021 05.08.2025
Градоначелник Београда Александар Шапић изјавио је да су критике које је изнео у вези са "србовањем" током 90-их на просторима бивше Југославије "најмање везе" имале са Александром Вучићем и СРС. Шапић је на конференцији за… »

Нова 05.08.2025
Градоначелник Београда Александар Шапић појаснио је да се његова изјава да није много Срба остало тамо где се превише србовало, не односи на председника Србије Александра Вучића и Српску радикалну странку. „Кад год је превише… »
„У Хаг смо послали оне који су нас бранили“: Шапић одговорио да ли мисли да су Вучић и СРС деведесетих „много србовали, а мало…

„У Хаг смо послали оне који су нас бранили“: Шапић одговорио да ли мисли да су Вучић и СРС деведесетих „много србовали, а мало…

Данас 05.08.2025
Градоначелник Београда, Александар Шапић, навео је на данашњој конференцији у Скупштини града да када је изјавио да „тамо где смо (деведесетих) превише србовали, тамо нас превише није остало“, није мислио на Српску радикалну… »
Шапић: Кад сам говорио о превише србовања Вучић ми није био на памети

Шапић: Кад сам говорио о превише србовања Вучић ми није био на памети

Н1 Инфо 05.08.2025
Градоначелник Београда Александар Шапић појаснио је да се његова изјава да није много Срба остало тамо где се превише србовало, не односи на председника Србије Александра Вучића и Српску радикалну странку. "Кад год је превише… »

Вести дана »