Povezane vesti
Šapić odgovorio na koga je mislio kad je govorio o srbovanju
Pravda pre 21 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić pojasnio je da se njegova izjava da nije mnogo Srba ostalo tamo gde se previše srbovalo, ne odnosi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srpsku radikalnu stranku. - Kad god je previše srbovao, na tim prostorima… »
Šapić: Izjava o srbovanju najmanje veze imala sa Vučićem
Beta pre 21 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da su kritike koje je izneo u vezi sa "srbovanjem" tokom devedesetih godina na prostorima bivše Jugoslavije "najmanje veze" imale sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i Srpskom radikalnom… »
Šapić pojašnjava izjavu o “srbovanju”
Serbian News Media pre 21 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić pojasnio je svoju izjavu o “srbovanju” sa komemoracije povodom “Oluje”. On je naveo da se izjava ne odnosi na predsednika Aleksandra Vučića, već na verbalni nacionalizam tadašnjeg rukovodstva Srbije koje je, po… »
Šapić: Izjava o srbovanju najmanje veze imala sa Vučićem
Radio sto plus pre 21 dana
Šapić je na konferenciji za novinare u Beogradu rekao da je Vučić u to vreme imao “20 godina” a da se SRS “nešto tada nije pitala”. “Ja sam pričao o verbalnom srbovanju, o puno reči a malo dela. Ne mislim da treba verbalno srbovati već da treba raditi… »
Šapić ponovo o "srbovanju": Moja izjava najmanje veze imala sa Vučićem i radikalima
Radio 021 pre 21 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da su kritike koje je izneo u vezi sa "srbovanjem" tokom 90-ih na prostorima bivše Jugoslavije "najmanje veze" imale sa Aleksandrom Vučićem i SRS. Šapić je na konferenciji za novinare u Beogradu rekao da… »
Šapić odgovorio na koga je mislio kad je govorio o srbovanju
Nova pre 21 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić pojasnio je da se njegova izjava da nije mnogo Srba ostalo tamo gde se previše srbovalo, ne odnosi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srpsku radikalnu stranku. „Kad god je previše srbovao, na tim prostorima… »
„U Hag smo poslali one koji su nas branili“: Šapić odgovorio da li misli da su Vučić i SRS devedesetih „mnogo srbovali, a malo…
Danas pre 21 dana
Gradonačelnik Beograda, Aleksandar Šapić, naveo je na današnjoj konferenciji u Skupštini grada da kada je izjavio da „tamo gde smo (devedesetih) previše srbovali, tamo nas previše nije ostalo“, nije mislio na Srpsku radikalnu stranku i današnjeg… »
Šapić: Kad sam govorio o previše srbovanja Vučić mi nije bio na pameti
N1 Info pre 21 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić pojasnio je da se njegova izjava da nije mnogo Srba ostalo tamo gde se previše srbovalo, ne odnosi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srpsku radikalnu stranku. "Kad god je previše srbovao, na tim prostorima… »
Vesti dana »

Lokalizovan požar na industrijskom objektu kod Kaća, nema povređenih
N1 Info pre 59 minutajoš 32 povezane

Studentima Filozofskog fakulteta u Novom Sadu pridružili se i poljoprivrednici na traktorima (FOTO; VIDEO)
Danas pre 59 minutajoš 48 povezanih

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 3 satajoš 30 povezanih

Oglasio se RHMZ, spremite se! U četvrtak i petak temperatura i do 39 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 26 povezanih