Повезане вести

Емотиван опроштај Феђе Дудића од Радничког 1923

Емотиван опроштај Феђе Дудића од Радничког 1923

Сербиан Невс Медиа 05.08.2025
Феђа Дудић, досадашњи тренер Радничког 1923, емотивно се опростио од клуба након елиминације из квалификација за Лигу конференција. Дудић је истакао да је клуб постао “симбол поштовања различитости” и да му је тешко што га… »
Феђа Дудић се опростио од Радничког после две године на клупи

Феђа Дудић се опростио од Радничког после две године на клупи

РТК 05.08.2025
После две године на клупи Радничког, Феђа Дудић се данас званично опростио од клуба. На конференцији за медије емотивно је говорио о свом одласку, захваливши се управи, играчима, навијачима и грађанима Крагујевца на подршци током… »
Феђа Дудић емотиван на растанку са Радничким 1923

Феђа Дудић емотиван на растанку са Радничким 1923

Велики парк 05.08.2025
Одлазак Феђе Дудића је био емотиван за цео клуб, али и за Крагујевчане. На конференцији за медије рекао је колико је значајан овај клуб био за њега, али и за целу његову породицу. – Ја од данас постајем навијач Радничког. Оно… »
Дудић: Није збогом већ довиђења

Дудић: Није збогом већ довиђења

Спортски журнал 05.08.2025
„Постајем од данас највећи навијач Радничког, увек спреман да помогнем”. Досадашњи тренер Радничког 1923 Феђа Дудић рекао је да свако може само да пожели такав фудбалски клуб, који је како је оценио, постао симбол поштовања… »
„Тешко ми је било шта рећи“: Дудић се у сузама опростио од Радничког

„Тешко ми је било шта рећи“: Дудић се у сузама опростио од Радничког

Нова 05.08.2025
Досадашњи тренер Радничког 1923 Феђа Дудић рекао је да свако може само да пожели такав фудбалски клуб, који је како је оценио, постао симбол поштовања различитости и да му је жао што напушта Крагујевац, после елиминације у… »
Опроштајна конференција - Дудић у сузама напустио клуб

Опроштајна конференција - Дудић у сузама напустио клуб

ИнфоКГ 05.08.2025
Сада већ бивши тренер ФК Раднички 1923 Феђа Дудић опростио се од клуба, управе и навијача на конференцији за новинаре која је одржана данас у пресс центру стадиона "Чика Дача". На опроштајној конференцији било је много емоција… »
„Постали смо симбол поштовања различитости у овом проклетом времену“: Феђа Дудић се опростио од Радничког 1923

„Постали смо симбол поштовања различитости у овом проклетом времену“: Феђа Дудић се опростио од Радничког 1923

Данас 05.08.2025
Досадашњи тренер Радничког 1923 Феђа Дудић рекао је да свако може само да пожели такав фудбалски клуб, који је како је оценио, постао симбол поштовања различитости и да му је жао што напушта Крагујевац, после елиминације у… »
Феђа Дудић: "Жеља ми је да Раднички остане на овом нивоу, кад се сетим шта смо све направили ..."

Феђа Дудић: "Жеља ми је да Раднички остане на овом нивоу, кад се сетим шта смо све направили ..."

Дневник 05.08.2025
Фудбалски клуб Раднички из Крагујевца организовао је конференцију за медије Феђе Дудића, поводом његовог одласка са клупе "црвених ђавола". Дудић је поднео неопозиву оставку после елиминације из квалификација за Лигу… »
Дудић: "Све је отишло у екстрем - хтео сам децу да пребацим у школу овде"

Дудић: "Све је отишло у екстрем - хтео сам децу да пребацим у школу овде"

Б92 05.08.2025
Фудбалски клуб Раднички из Крагујевца организовао је конференцију за медије Феђе Дудића, поводом његовог одласка са клупе "црвених ђавола". Дудић је поднео неопозиву оставку после елиминације из квалификација за Лигу… »
Феђа Дудић у сузама напустио Раднички: "Ово није збогом, већ довиђења"

Феђа Дудић у сузама напустио Раднички: "Ово није збогом, већ довиђења"

иКрагујевац 05.08.2025
После две године на клупи Радничког из Крагујевца, Феђа Дудић се емотивно опростио од клуба који је под његовим вођством доживео историјске тренутке. На данашњој конференцији за медије, Дудић није успео да сакрије емоције док… »
Феђа Дудић се у сузама опростио од Радничког

Феђа Дудић се у сузама опростио од Радничког

РТС 05.08.2025
Феђа Дудић је у понедељак саопштио да више није тренер Радничког из Крагујевца, а приликом опроштаја од клуба на конференцији за медије, на којој је био више него емотиван, захвалио се управи, играчима, навијачима и истакао да… »
"Све је отишло у неки екстрем, не бих о томе": Феђа Дудић у сузама напустио Крагујевац

"Све је отишло у неки екстрем, не бих о томе": Феђа Дудић у сузама напустио Крагујевац

Мондо 05.08.2025
Бивши тренер Радничког 1923 Феђа Дудић у сузама је напустио клуб. Након што је прошле недеље поднео оставку после ране елиминације из Европе на Фарским Острвима, сачекао је да прођу викенд и меч против Партизана, да би се… »
Феђа: "Мислио сам да сам све исплакао..."

Феђа: "Мислио сам да сам све исплакао..."

Спортске.нет 05.08.2025
Феђа Дудић се огласио на конференцији за новинаре која је организована од стране клуба у знак захвалности за све што је овај човек, заједно са својим стручним штабом у ком су били Аднан Јахић и Јасмин Трновац, урадили. Било је и… »
Босанац у Шумадији

Босанац у Шумадији

Велике приче 05.08.2025
Феђа Дудић је лик који је са свим врлинама и манама био изузетно позитиван за српски фудбал. Показао му је више поштовања него што га је добио. У петак вече промена тренера на клупи крагујевачког Радничког била је фудбалска вест… »

Вести дана »