Povezane vesti
Emotivan oproštaj Feđe Dudića od Radničkog 1923
Serbian News Media pre 11 sati
Feđa Dudić, dosadašnji trener Radničkog 1923, emotivno se oprostio od kluba nakon eliminacije iz kvalifikacija za Ligu konferencija. Dudić je istakao da je klub postao “simbol poštovanja različitosti” i da mu je teško što ga napušta. Nakon poraza od Ki… »
Feđa Dudić se oprostio od Radničkog posle dve godine na klupi
RTK pre 15 sati
Posle dve godine na klupi Radničkog, Feđa Dudić se danas zvanično oprostio od kluba. Na konferenciji za medije emotivno je govorio o svom odlasku, zahvalivši se upravi, igračima, navijačima i građanima Kragujevca na podršci tokom svog mandata. Pod… »
Feđa Dudić emotivan na rastanku sa Radničkim 1923
Veliki park pre 15 sati
Odlazak Feđe Dudića je bio emotivan za ceo klub, ali i za Kragujevčane. Na konferenciji za medije rekao je koliko je značajan ovaj klub bio za njega, ali i za celu njegovu porodicu. – Ja od danas postajem navijač Radničkog. Ono što je moja želja je da… »
Dudić: Nije zbogom već doviđenja
Sportski žurnal pre 15 sati
„Postajem od danas najveći navijač Radničkog, uvek spreman da pomognem”. Dosadašnji trener Radničkog 1923 Feđa Dudić rekao je da svako može samo da poželi takav fudbalski klub, koji je kako je ocenio, postao simbol poštovanja različitosti i da mu je žao… »
„Teško mi je bilo šta reći“: Dudić se u suzama oprostio od Radničkog
Nova pre 16 sati
Dosadašnji trener Radničkog 1923 Feđa Dudić rekao je da svako može samo da poželi takav fudbalski klub, koji je kako je ocenio, postao simbol poštovanja različitosti i da mu je žao što napušta Kragujevac, posle eliminacije u drugom kolu kvalifikacija za… »
Oproštajna konferencija - Dudić u suzama napustio klub
InfoKG pre 18 sati
Sada već bivši trener FK Radnički 1923 Feđa Dudić oprostio se od kluba, uprave i navijača na konferenciji za novinare koja je održana danas u press centru stadiona "Čika Dača". Na oproštajnoj konferenciji bilo je mnogo emocija, čak toliko da Dudić u… »
„Postali smo simbol poštovanja različitosti u ovom prokletom vremenu“: Feđa Dudić se oprostio od Radničkog 1923
Danas pre 17 sati
Dosadašnji trener Radničkog 1923 Feđa Dudić rekao je da svako može samo da poželi takav fudbalski klub, koji je kako je ocenio, postao simbol poštovanja različitosti i da mu je žao što napušta Kragujevac, posle eliminacije u drugom kolu kvalifikacija za… »
Feđa Dudić: "Želja mi je da Radnički ostane na ovom nivou, kad se setim šta smo sve napravili ..."
Dnevnik pre 18 sati
Fudbalski klub Radnički iz Kragujevca organizovao je konferenciju za medije Feđe Dudića, povodom njegovog odlaska sa klupe "crvenih đavola". Dudić je podneo neopozivu ostavku posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu konferencija. "Mislio sam da sam… »
Dudić: "Sve je otišlo u ekstrem - hteo sam decu da prebacim u školu ovde"
B92 pre 19 sati
Fudbalski klub Radnički iz Kragujevca organizovao je konferenciju za medije Feđe Dudića, povodom njegovog odlaska sa klupe "crvenih đavola". Dudić je podneo neopozivu ostavku posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu konferencija. "Mislio sam da sam… »
Feđa Dudić u suzama napustio Radnički: "Ovo nije zbogom, već doviđenja"
iKragujevac pre 19 sati
Posle dve godine na klupi Radničkog iz Kragujevca, Feđa Dudić se emotivno oprostio od kluba koji je pod njegovim vođstvom doživeo istorijske trenutke. Na današnjoj konferenciji za medije, Dudić nije uspeo da sakrije emocije dok je govorio o odlasku… »
Feđa Dudić se u suzama oprostio od Radničkog
RTS pre 20 sati
Feđa Dudić je u ponedeljak saopštio da više nije trener Radničkog iz Kragujevca, a prilikom oproštaja od kluba na konferenciji za medije, na kojoj je bio više nego emotivan, zahvalio se upravi, igračima, navijačima i istakao da ovo nije zbogom, nego… »
"Sve je otišlo u neki ekstrem, ne bih o tome": Feđa Dudić u suzama napustio Kragujevac
Mondo pre 19 sati
Bivši trener Radničkog 1923 Feđa Dudić u suzama je napustio klub. Nakon što je prošle nedelje podneo ostavku posle rane eliminacije iz Evrope na Farskim Ostrvima, sačekao je da prođu vikend i meč protiv Partizana, da bi se obratio javnosti na… »
Feđa: "Mislio sam da sam sve isplakao..."
Sportske.net pre 20 sati
Feđa Dudić se oglasio na konferenciji za novinare koja je organizovana od strane kluba u znak zahvalnosti za sve što je ovaj čovek, zajedno sa svojim stručnim štabom u kom su bili Adnan Jahić i Jasmin Trnovac, uradili. Bilo je i više nego emotivno, o… »
Bosanac u Šumadiji
Velike priče pre 1 dan
Feđa Dudić je lik koji je sa svim vrlinama i manama bio izuzetno pozitivan za srpski fudbal. Pokazao mu je više poštovanja nego što ga je dobio. U petak veče promena trenera na klupi kragujevačkog Radničkog bila je fudbalska vest dana u Srbiji i pored… »
Vesti dana »

Brišu cele države sa lica Zemlje: Šta su podmornice "Ohajo" u Trampovom arsenalu i koliko je moćan ruski pandan?
Euronews pre 13 minutajoš 29 povezanih

Mup: Do sada utvrđen identitet 15 lica u vezi sa oštećenjem stakla na prozoru mesnog odbora SNS-a
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih

VIDEO U Lehu pobuna pred Zvezdu, odmazda od koje su strepeli: Milojević razmišlja o eksperimentu usred Poljske
Nova pre 23 minutajoš 23 povezane