Повезане вести
Димитрије Војнов за Данас: „Фестивал филмског сценарија губи значај, а оваквом селекцијом инати се целој сцени и сугерише да…
Данас 05.08.2025
Фестивал филмског сценарија одржаће се 49. пут у Врњачкој Бањи од 12. до 17. августа, а продуцент шест од девет филмова Главног програма је Жељко Митровић, односно његова продукцијска кућа Аполлон Медиа. Селектор фестивала и… »
Зашто је чак 6 од 9 филмова који су у трци за награде у Врњачкој бањи продуцирао Жељко Митровић? Марко Јовичић: Зар сам ја…
Нова 05.08.2025
Фестивал филмског сценарија одржаће се 49. пут у Врњачкој бањи од 12. до 17. августа. Од 14 филмова колико ће их бити на фестивалу, селектор Марко Јовичић је за Главни програм изабрао девет. У Главном програму је девет играних… »
Марко Јовичић: Зар је требало да не одржимо фестивал сценарија
Данас 05.08.2025
Продуцент шест од девет филмова Главног програма Фестивала филмског сценарија у Врњачкој бањи је Жељко Митровић. Јавности се то није допало. Продуцент фестивала Марко Јовичић каже да није имао другу опцију Фестивал филмског… »
Вести дана »
Изливање Јужне Мораве изазвало евакуацију и прекиде у саобраћају у Врању
Наслови.аи пре 4 минутајош 19 повезаних
"Знам за три партнера са којима преговарају": Вучић: Немамо право прече куповине за НИС, исход о новој лиценци у наредних 48 сати (видео)
Блиц пре 23 минутајош 34 повезане
(Видео) Нападнут пољски амбасадор у Русији! Група људи га опколила, пробали и да га ударе: Обезбеђење га једва увело у зграду
Блиц пре 24 минутајош 36 повезаних
Шошкић о НИС-у: Као друштво нисмо способни да газдујемо државном имовином
Радио 021 пре 1 сатјош 23 повезане