Povezane vesti

Dimitrije Vojnov za Danas: „Festival filmskog scenarija gubi značaj, a ovakvom selekcijom inati se celoj sceni i sugeriše da…

Dimitrije Vojnov za Danas: „Festival filmskog scenarija gubi značaj, a ovakvom selekcijom inati se celoj sceni i sugeriše da…

Danas pre 19 sati
Festival filmskog scenarija održaće se 49. put u Vrnjačkoj Banji od 12. do 17. avgusta, a producent šest od devet filmova Glavnog programa je Željko Mitrović, odnosno njegova produkcijska kuća Apollon Media. Selektor festivala i njegov producent, Marko… »
Zašto je čak 6 od 9 filmova koji su u trci za nagrade u Vrnjačkoj banji producirao Željko Mitrović? Marko Jovičić: Zar sam ja…

Zašto je čak 6 od 9 filmova koji su u trci za nagrade u Vrnjačkoj banji producirao Željko Mitrović? Marko Jovičić: Zar sam ja…

Nova pre 20 sati
Festival filmskog scenarija održaće se 49. put u Vrnjačkoj banji od 12. do 17. avgusta. Od 14 filmova koliko će ih biti na festivalu, selektor Marko Jovičić je za Glavni program izabrao devet. U Glavnom programu je devet igranih filmova, a javnosti je… »
Marko Jovičić: Zar je trebalo da ne održimo festival scenarija

Marko Jovičić: Zar je trebalo da ne održimo festival scenarija

Danas pre 1 dan
Producent šest od devet filmova Glavnog programa Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj banji je Željko Mitrović. Javnosti se to nije dopalo. Producent festivala Marko Jovičić kaže da nije imao drugu opciju Festival filmskog scenarija održaće se 49… »

Vesti dana »