Повезане вести
Звезда урадила све, али Тадић у Србији може да игра само за један клуб!
Спортске.нет 05.08.2025
Радила је Црвена звезда све што је могла како би на "Маракану" довела рекордера по броју наступа за репрезентацију Србије Душана Тадића. Био је некадашњи полуфиналиста Лиге шампиона са Ајаксом и капитен славног холандског клуба… »
Недолазак Тадића не би смео да поремети Звезду, Милојевићев тим већ крцат офанзивцима
Спортске.нет 05.08.2025
Био би велики потез управе Црвене звезде да је некако приволела Душана Тадића да овог лета "погази реч" и дође на "Маракану", али је рекордер по броју наступа за репрезентацију Србије одбио све понуде црвено-белих, те би ако се… »
"Убеђен сам да Душан Тадић неће у Звезду" Разговарали смо, то шта ми је одговорио...
Курир 05.08.2025
Слободан Медојевић је открио да верује да Душан Тадић није обући дрес Црвене звезде. Цела прича је почела после питањ да би могло да се деси да нападачки трио Црвене звезде чине Александар Катаи, Мирко Иванић и Душан Тадић, сва… »
"Убеђен сам да Тадић неће прећи у Звезду": Капитен Војводине му послао поруку, шта му је одговорио?
Мондо 05.08.2025
Док се данима ишчекује да Душан Тадић потпише за Црвену звезду, капитен Војводине Слободан Медојевић (34) верује да се то уопште неће догодити. Били су саиграчи у Воши и нада се да ће бивши капитен Србије одлучити у складу са… »
Вести дана »

Генерал Фурунџић: У свечаном строју на паради први пут коњичка јединица Гарде
Еуроневс пре 2 минутајош 19 повезаних

Регионалне власти у Украјини: Једна особа погинула и десетак рањено у руским нападима
Нови магазин пре 17 минутајош 19 повезаних