Povezane vesti

Zvezda uradila sve, ali Tadić u Srbiji može da igra samo za jedan klub!

Zvezda uradila sve, ali Tadić u Srbiji može da igra samo za jedan klub!

Sportske.net pre 4 sati
Radila je Crvena zvezda sve što je mogla kako bi na "Marakanu" dovela rekordera po broju nastupa za reprezentaciju Srbije Dušana Tadića. Bio je nekadašnji polufinalista Lige šampiona sa Ajaksom i kapiten slavnog holandskog kluba opsesija generalnog… »
Nedolazak Tadića ne bi smeo da poremeti Zvezdu, Milojevićev tim već krcat ofanzivcima

Nedolazak Tadića ne bi smeo da poremeti Zvezdu, Milojevićev tim već krcat ofanzivcima

Sportske.net pre 3 sata
Bio bi veliki potez uprave Crvene zvezde da je nekako privolela Dušana Tadića da ovog leta "pogazi reč" i dođe na "Marakanu", ali je rekorder po broju nastupa za reprezentaciju Srbije odbio sve ponude crveno-belih, te bi ako se vrati u domaći fudbalom to… »
"Ubeđen sam da Dušan Tadić neće u Zvezdu" Razgovarali smo, to šta mi je odgovorio...

"Ubeđen sam da Dušan Tadić neće u Zvezdu" Razgovarali smo, to šta mi je odgovorio...

Kurir pre 5 sati
Slobodan Medojević je otkrio da veruje da Dušan Tadić nije obući dres Crvene zvezde. Cela priča je počela posle pitanj da bi moglo da se desi da napadački trio Crvene zvezde čine Aleksandar Katai, Mirko Ivanić i Dušan Tadić, sva trojica "đaci" Vojvodine… »
"Ubeđen sam da Tadić neće preći u Zvezdu": Kapiten Vojvodine mu poslao poruku, šta mu je odgovorio?

"Ubeđen sam da Tadić neće preći u Zvezdu": Kapiten Vojvodine mu poslao poruku, šta mu je odgovorio?

Mondo pre 6 sati
Dok se danima iščekuje da Dušan Tadić potpiše za Crvenu zvezdu, kapiten Vojvodine Slobodan Medojević (34) veruje da se to uopšte neće dogoditi. Bili su saigrači u Voši i nada se da će bivši kapiten Srbije odlučiti u skladu sa svojom ranijom izjavom da u… »

Vesti dana »