Povezane vesti

Tanja Savić otkazala nastupe zbog zdravstvenih problema: „Moje telo je potpuno otkazalo, nisam imala snage da ustanem iz…

Tanja Savić otkazala nastupe zbog zdravstvenih problema: „Moje telo je potpuno otkazalo, nisam imala snage da ustanem iz…

Nova pre 9 sati
Nakon što su poslednjih dana otkazani njeni najavljeni nastupi, Tanja Savić odlučila je da se direktno obrati svojoj publici i otvori dušu, iskreno govoreći o razlozima koji su doveli do toga da se koncerti moraju odložiti. „Dragi moji, znam da su mnogi… »
"Telo mi je otkazalo" Tanja Savić zbog bolesti sprečena da održi nastup, sad se oglasila

"Telo mi je otkazalo" Tanja Savić zbog bolesti sprečena da održi nastup, sad se oglasila

Telegraf pre 8 sati
Nakon što su poslednjih dana otkazani njeni najavljeni nastupi, Tanja Savić odlučila je da se direktno obrati svojoj publici i otvori dušu, iskreno govoreći o razlozima koji su doveli do toga da se koncerti moraju odložiti. - Dragi moji, znam da su mnogi… »
Kao da bolest nije dovoljna muka: Tanja Savić pojasnila sa čime se suočava jer je zbog zdravlja morala da otkaže nastupe (foto)…

Kao da bolest nije dovoljna muka: Tanja Savić pojasnila sa čime se suočava jer je zbog zdravlja morala da otkaže nastupe (foto)…

Večernje novosti pre 8 sati
Nakon što su poslednjih dana otkazani njeni najavljeni nastupi, folk zvezda Tanja Savić odlučila je da se oglasi i otvori dušu. Foto: Privatna arhiva Tanja je iskreno za "Novosti" govorila o razlozima koji su doveli do toga da se koncerti moraju… »
"Telo mi je otkazalo": Tanja Savić sprečena da održi koncerte: Sada se oglasila i otkrila pravu istinu

"Telo mi je otkazalo": Tanja Savić sprečena da održi koncerte: Sada se oglasila i otkrila pravu istinu

Blic pre 9 sati
Pevačica Tanja Savić kaže da je zbog iscrpljenosti i bolesti morala da otkaže predstojeće nastupe. Tanja se obratila publici i fanovima povodom svega, te je objasnila kako će joj je telo previše izmoreno da bi sada bila na sceni. - Dragi moji, znam da su… »
Kao da bolest nije dovoljna muka: Tanja Savić publici emotivno pojasnila sa čime se suočava jer je zbog zdravlja morala da…

Kao da bolest nije dovoljna muka: Tanja Savić publici emotivno pojasnila sa čime se suočava jer je zbog zdravlja morala da…

Kurir pre 9 sati
Nakon što su poslednjih dana otkazani njeni najavljeni nastupi, Tanja Savić odlučila je da se direktno obrati svojoj publici i otvori dušu, iskreno govoreći o razlozima koji su doveli do toga da se koncerti moraju odložiti. - Dragi moji, znam da su mnogi… »
"Ovog puta nije išlo, moje telo je potpuno otkazalo..." Tanja Savić slomljena od bola: "Kao da bolest nije dovoljna muka"

"Ovog puta nije išlo, moje telo je potpuno otkazalo..." Tanja Savić slomljena od bola: "Kao da bolest nije dovoljna muka"

Alo pre 9 sati
Tanja je iskreno progovorila o razlozima. Nakon što su poslednjih dana otkazani njeni najavljeni nastupi, Tanja Savić odlučila je da se direktno obrati svojoj publici. Tanja je iskreno otkrila koji su razlozi doveli do toga da se koncerti moraju… »

Vesti dana »