Povezane vesti

Prizor iz horor filmova koji je šokirao i policajce: Evo šta je prethodilo jezivom masakru u kom je dečak (13) klao majku i…

Prizor iz horor filmova koji je šokirao i policajce: Evo šta je prethodilo jezivom masakru u kom je dečak (13) klao majku i…

Alo pre 2 sata
Dečak K.S. (13) iz sela kod mađarskog grada Đera, koji je pokušao da zakolje majku i baku, planirao je krvavi zločin, javlja Blikk. Kao u najstrašnijem horor filmu, kada neko postane opsednut zlom i učini nešto gotovo nezamislivo - takav krvavi pir… »
(Foto) ovim je dečak (13) pokušao da zakolje majku i babu Skovao tajni plan, na njegovom kompjuteru pronađeni jezivi dokazi -…

(Foto) ovim je dečak (13) pokušao da zakolje majku i babu Skovao tajni plan, na njegovom kompjuteru pronađeni jezivi dokazi -…

Kurir pre 2 sata
Trinaestogodišnji dečak K. S, iz sela Genja kod Đera u Mađarskoj, osumnjičen da je u nedelju pokušao da prekolje majku (47) i baku (68), unapred je planirao zločin, otkriva istraga. Naime, policija je u porodičnom domu porodice pronašle scene kao iz… »
Tajna poruka najavila jeziv zločin! Dečak (13) izveo krvavi pir koji je šokirao region rečenica iz prepiske slutila na zločin!…

Tajna poruka najavila jeziv zločin! Dečak (13) izveo krvavi pir koji je šokirao region rečenica iz prepiske slutila na zločin!…

Dnevnik pre 2 sata
Dečak K.S. (13) iz sela kod mađarskog grada Đera, koji je pokušao da zakolje majku i baku, planirao je krvavi zločin, javlja Blikk. Kao u najstrašnijem horor filmu, kada neko postane opsednut zlom i učini nešto gotovo nezamislivo - takav krvavi pir… »
Dečak (13) nožem izbo mamu i baku: Sam pozvao policiju, oni zatekli jeziv prizor: Komšije iz sela u Mađarskoj u šoku, ovako su…

Dečak (13) nožem izbo mamu i baku: Sam pozvao policiju, oni zatekli jeziv prizor: Komšije iz sela u Mađarskoj u šoku, ovako su…

Blic pre 3 sata
Dečak (13) kod Đera u Mađarskoj u nedelju je nožem napao svoju majku i baku. Kako prenosi portal Kisalföld.hu, dečak je sam pozvao policiju i prijavio šta je uradio članovima svoje porodice. Majka i baka su prevezene u bolnicu sa teškim, po život opasnim… »
Ovo je dečak (13) koji je klao mamu i babu: Odličan je đak, meštani zapanjeni postupkom

Ovo je dečak (13) koji je klao mamu i babu: Odličan je đak, meštani zapanjeni postupkom

Kurir pre 3 sata
Dečak K. S. (13), iz sela Genja kod Đera u Mađarskoj, koji je uhapšen zbog sumnje da je u nedelju pokušao da prekolje majku (47) i baku (68), učenik je 8. razreda škole u Đeru i odličan je đak! Zločin je do srži potresao mirno selo na Dunavu, a policija… »
Ovo je dečak (13) koji je klao mamu i baku: Sa 2 specijalna noža, karambita, izvršio pokolj! Ovo su detalji

Ovo je dečak (13) koji je klao mamu i baku: Sa 2 specijalna noža, karambita, izvršio pokolj! Ovo su detalji

Alo pre 4 sati
Dečak je, prema navodima medija, sam pozvao policiju oko 2 sata ujutru i rekao da je ubio majku i teško povredio baku. Dečak K. S. (13), iz sela Genja kod Đera u Mađarskoj, koji je uhapšen zbog sumnje da je u nedelju pokušao da prekolje majku (47) i baku… »
Tajna poruka prethodila jezivom zločinu kod Đera: Dečak unapred najavio svoj krvavi plan, pa klao majku i baku

Tajna poruka prethodila jezivom zločinu kod Đera: Dečak unapred najavio svoj krvavi plan, pa klao majku i baku

Telegraf pre 3 sata
Dečak klao majku i baku, pa sam pozvao policiju. Dečak K.S. (13) iz sela kod mađarskog grada Đera, koji je pokušao da zakolje majku i baku, planirao je krvavi zločin, javlja Blikk. Kao u najstrašnijem horor filmu, kada neko postane opsednut zlom i učini… »
Jeziv zločin kod Đera Dečak (13) nožem napao majku i baku, obe u kritičnom stanju

Jeziv zločin kod Đera Dečak (13) nožem napao majku i baku, obe u kritičnom stanju

Dnevnik pre 5 sati
Dečak (13) uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije majku i babu u njihovoj kući u selu Genju kraj Đera u Mađarskoj! Policijske ekipe zatekle su u nedelju jezive prizore u selu na Dunavu, nakon što je dečak sam pozvao policiju i rekao da šta je… »
Dečak klao majku i baku: Užas u Mađarskoj, sam je pozvao policiju! Otac saznao za horor dok je bio na poslu

Dečak klao majku i baku: Užas u Mađarskoj, sam je pozvao policiju! Otac saznao za horor dok je bio na poslu

Kurir pre 6 sati
Dečak (13) uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije majku i babu u njihovoj kući u selu Genju kraj Đera u Mađarskoj! Policijske ekipe zatekle su u nedelju jezive prizore u selu na Dunavu, nakon što je dečak sam pozvao policiju i rekao da šta je… »
Dečak (13) klao majku i baku! Policija zatekla užas u porodičnoj kući pored Dunava!

Dečak (13) klao majku i baku! Policija zatekla užas u porodičnoj kući pored Dunava!

Alo pre 6 sati
Trinaestogodišnji dečak iz Đera napao je nožem svoju majku i baku, a potom sam pozvao policiju i priznao zločin. Obe žrtve su u kritičnom stanju. U selu Genju, nedaleko od Đera u Mađarskoj, dogodio se strašan napad kada je trinaestogodišnji dečak, učenik… »
Ovo je dečak (13) koji je klao mamu i babu: Zločin potresao mirno selo na Dunavu, svi pričaju da je dobar đak

Ovo je dečak (13) koji je klao mamu i babu: Zločin potresao mirno selo na Dunavu, svi pričaju da je dobar đak

Telegraf pre 5 sati
Dečak K. S. (13), iz sela Genja kod Đera u Mađarskoj, koji je uhapšen zbog sumnje da je u nedelju pokušao da prekolje majku (47) i baku (68), učenik je 8. razreda škole u Đeru i odličan je đak! Zločin je do srži potresao mirno selo na Duavnu, a policija… »
Ovo je dečak (13) koji je klao majku i baku u Đeru: Tragedija koja ledi krv u žilama potresla Mađarsku, za porodicu svi imali…

Ovo je dečak (13) koji je klao majku i baku u Đeru: Tragedija koja ledi krv u žilama potresla Mađarsku, za porodicu svi imali…

Večernje novosti pre 5 sati
DEČAK K. S. (13), iz sela Genja kod Đera u Mađarskoj, koji je uhapšen zbog sumnje da je u nedelju pokušao da prekolje majku (47) i baku (68), učenik je 8. razreda škole u Đeru i odličan je đak! Foto: Društvene mreže Zločin je do srži potresao mirno selo… »
Dečak (13) klao majku i baku, policija zatekla užas u kući: Horor kod Đera

Dečak (13) klao majku i baku, policija zatekla užas u kući: Horor kod Đera

Telegraf pre 6 sati

Vesti dana »