Povezane vesti
Prizor iz horor filmova koji je šokirao i policajce: Evo šta je prethodilo jezivom masakru u kom je dečak (13) klao majku i…
Alo pre 2 sata
Dečak K.S. (13) iz sela kod mađarskog grada Đera, koji je pokušao da zakolje majku i baku, planirao je krvavi zločin, javlja Blikk. Kao u najstrašnijem horor filmu, kada neko postane opsednut zlom i učini nešto gotovo nezamislivo - takav krvavi pir… »
(Foto) ovim je dečak (13) pokušao da zakolje majku i babu Skovao tajni plan, na njegovom kompjuteru pronađeni jezivi dokazi -…
Kurir pre 2 sata
Trinaestogodišnji dečak K. S, iz sela Genja kod Đera u Mađarskoj, osumnjičen da je u nedelju pokušao da prekolje majku (47) i baku (68), unapred je planirao zločin, otkriva istraga. Naime, policija je u porodičnom domu porodice pronašle scene kao iz… »
Tajna poruka najavila jeziv zločin! Dečak (13) izveo krvavi pir koji je šokirao region rečenica iz prepiske slutila na zločin!…
Dnevnik pre 2 sata
Dečak K.S. (13) iz sela kod mađarskog grada Đera, koji je pokušao da zakolje majku i baku, planirao je krvavi zločin, javlja Blikk. Kao u najstrašnijem horor filmu, kada neko postane opsednut zlom i učini nešto gotovo nezamislivo - takav krvavi pir… »
Dečak (13) nožem izbo mamu i baku: Sam pozvao policiju, oni zatekli jeziv prizor: Komšije iz sela u Mađarskoj u šoku, ovako su…
Blic pre 3 sata
Dečak (13) kod Đera u Mađarskoj u nedelju je nožem napao svoju majku i baku. Kako prenosi portal Kisalföld.hu, dečak je sam pozvao policiju i prijavio šta je uradio članovima svoje porodice. Majka i baka su prevezene u bolnicu sa teškim, po život opasnim… »
Ovo je dečak (13) koji je klao mamu i babu: Odličan je đak, meštani zapanjeni postupkom
Kurir pre 3 sata
Dečak K. S. (13), iz sela Genja kod Đera u Mađarskoj, koji je uhapšen zbog sumnje da je u nedelju pokušao da prekolje majku (47) i baku (68), učenik je 8. razreda škole u Đeru i odličan je đak! Zločin je do srži potresao mirno selo na Dunavu, a policija… »
Ovo je dečak (13) koji je klao mamu i baku: Sa 2 specijalna noža, karambita, izvršio pokolj! Ovo su detalji
Alo pre 4 sati
Dečak je, prema navodima medija, sam pozvao policiju oko 2 sata ujutru i rekao da je ubio majku i teško povredio baku. Dečak K. S. (13), iz sela Genja kod Đera u Mađarskoj, koji je uhapšen zbog sumnje da je u nedelju pokušao da prekolje majku (47) i baku… »
Tajna poruka prethodila jezivom zločinu kod Đera: Dečak unapred najavio svoj krvavi plan, pa klao majku i baku
Telegraf pre 3 sata
Dečak klao majku i baku, pa sam pozvao policiju. Dečak K.S. (13) iz sela kod mađarskog grada Đera, koji je pokušao da zakolje majku i baku, planirao je krvavi zločin, javlja Blikk. Kao u najstrašnijem horor filmu, kada neko postane opsednut zlom i učini… »
Jeziv zločin kod Đera Dečak (13) nožem napao majku i baku, obe u kritičnom stanju
Dnevnik pre 5 sati
Dečak (13) uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije majku i babu u njihovoj kući u selu Genju kraj Đera u Mađarskoj! Policijske ekipe zatekle su u nedelju jezive prizore u selu na Dunavu, nakon što je dečak sam pozvao policiju i rekao da šta je… »
Dečak klao majku i baku: Užas u Mađarskoj, sam je pozvao policiju! Otac saznao za horor dok je bio na poslu
Kurir pre 6 sati
Dečak (13) uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije majku i babu u njihovoj kući u selu Genju kraj Đera u Mađarskoj! Policijske ekipe zatekle su u nedelju jezive prizore u selu na Dunavu, nakon što je dečak sam pozvao policiju i rekao da šta je… »
Dečak (13) klao majku i baku! Policija zatekla užas u porodičnoj kući pored Dunava!
Alo pre 6 sati
Trinaestogodišnji dečak iz Đera napao je nožem svoju majku i baku, a potom sam pozvao policiju i priznao zločin. Obe žrtve su u kritičnom stanju. U selu Genju, nedaleko od Đera u Mađarskoj, dogodio se strašan napad kada je trinaestogodišnji dečak, učenik… »
Ovo je dečak (13) koji je klao mamu i babu: Zločin potresao mirno selo na Dunavu, svi pričaju da je dobar đak
Telegraf pre 5 sati
Dečak K. S. (13), iz sela Genja kod Đera u Mađarskoj, koji je uhapšen zbog sumnje da je u nedelju pokušao da prekolje majku (47) i baku (68), učenik je 8. razreda škole u Đeru i odličan je đak! Zločin je do srži potresao mirno selo na Duavnu, a policija… »
Ovo je dečak (13) koji je klao majku i baku u Đeru: Tragedija koja ledi krv u žilama potresla Mađarsku, za porodicu svi imali…
Večernje novosti pre 5 sati
DEČAK K. S. (13), iz sela Genja kod Đera u Mađarskoj, koji je uhapšen zbog sumnje da je u nedelju pokušao da prekolje majku (47) i baku (68), učenik je 8. razreda škole u Đeru i odličan je đak! Foto: Društvene mreže Zločin je do srži potresao mirno selo… »
Dečak (13) klao majku i baku, policija zatekla užas u kući: Horor kod Đera
Telegraf pre 6 sati
Vesti dana »

Haos u Skupštini Zaječara: Opozicija blokira sednicu, sukobi građana i policije ispred opštine
Euronews pre 4 satijoš 33 povezane

Ukrajina se bori protiv stranih plaćenika dok Rusija pojačava napade dronovima i raketama, sa višestrukim žrtvama i štetom na istoku i jugu
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 35 povezanih

Dinamo Kijev izgubio, Zvezdi se smeši Kipar: Najmlađi tim Lige šampiona šokirao Ukrajince
Mondo pre 1 satjoš 35 povezanih

Šapić: Trg Nikole Pašića biće završen za dva dana, ne zna se kada će biti pušten saobraćaj zbog šatora
Insajder pre 6 satijoš 27 povezanih