Povezane vesti

Prizor iz horor filmova koji je šokirao i policajce: Evo šta je prethodilo jezivom masakru u kom je dečak (13) klao majku i…

Prizor iz horor filmova koji je šokirao i policajce: Evo šta je prethodilo jezivom masakru u kom je dečak (13) klao majku i…

Alo 05.08.2025
Dečak K.S. (13) iz sela kod mađarskog grada Đera, koji je pokušao da zakolje majku i baku, planirao je krvavi zločin, javlja Blikk. Kao u najstrašnijem horor filmu, kada neko postane opsednut zlom i učini nešto gotovo nezamislivo - takav krvavi pir… »
(Foto) ovim je dečak (13) pokušao da zakolje majku i babu Skovao tajni plan, na njegovom kompjuteru pronađeni jezivi dokazi -…

(Foto) ovim je dečak (13) pokušao da zakolje majku i babu Skovao tajni plan, na njegovom kompjuteru pronađeni jezivi dokazi -…

Kurir 05.08.2025
Trinaestogodišnji dečak K. S, iz sela Genja kod Đera u Mađarskoj, osumnjičen da je u nedelju pokušao da prekolje majku (47) i baku (68), unapred je planirao zločin, otkriva istraga. Naime, policija je u porodičnom domu porodice pronašle scene kao iz… »
Dečak (13) nožem izbo mamu i baku: Sam pozvao policiju, oni zatekli jeziv prizor: Komšije iz sela u Mađarskoj u šoku, ovako su…

Dečak (13) nožem izbo mamu i baku: Sam pozvao policiju, oni zatekli jeziv prizor: Komšije iz sela u Mađarskoj u šoku, ovako su…

Blic 05.08.2025
Dečak (13) kod Đera u Mađarskoj u nedelju je nožem napao svoju majku i baku. Kako prenosi portal Kisalföld.hu, dečak je sam pozvao policiju i prijavio šta je uradio članovima svoje porodice. Majka i baka su prevezene u bolnicu sa teškim, po život opasnim… »
Ovo je dečak (13) koji je klao mamu i babu: Odličan je đak, meštani zapanjeni postupkom

Ovo je dečak (13) koji je klao mamu i babu: Odličan je đak, meštani zapanjeni postupkom

Kurir 05.08.2025
Dečak K. S. (13), iz sela Genja kod Đera u Mađarskoj, koji je uhapšen zbog sumnje da je u nedelju pokušao da prekolje majku (47) i baku (68), učenik je 8. razreda škole u Đeru i odličan je đak! Zločin je do srži potresao mirno selo na Dunavu, a policija… »
Tajna poruka prethodila jezivom zločinu kod Đera: Dečak unapred najavio svoj krvavi plan, pa klao majku i baku

Tajna poruka prethodila jezivom zločinu kod Đera: Dečak unapred najavio svoj krvavi plan, pa klao majku i baku

Telegraf 05.08.2025
Dečak klao majku i baku, pa sam pozvao policiju. Dečak K.S. (13) iz sela kod mađarskog grada Đera, koji je pokušao da zakolje majku i baku, planirao je krvavi zločin, javlja Blikk. Kao u najstrašnijem horor filmu, kada neko postane opsednut zlom i učini… »
Jeziv zločin kod Đera Dečak (13) nožem napao majku i baku, obe u kritičnom stanju

Jeziv zločin kod Đera Dečak (13) nožem napao majku i baku, obe u kritičnom stanju

Dnevnik 05.08.2025
Dečak (13) uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije majku i babu u njihovoj kući u selu Genju kraj Đera u Mađarskoj! Policijske ekipe zatekle su u nedelju jezive prizore u selu na Dunavu, nakon što je dečak sam pozvao policiju i rekao da šta je… »
Dečak (13) klao majku i baku! Policija zatekla užas u porodičnoj kući pored Dunava!

Dečak (13) klao majku i baku! Policija zatekla užas u porodičnoj kući pored Dunava!

Alo 05.08.2025
Trinaestogodišnji dečak iz Đera napao je nožem svoju majku i baku, a potom sam pozvao policiju i priznao zločin. Obe žrtve su u kritičnom stanju. U selu Genju, nedaleko od Đera u Mađarskoj, dogodio se strašan napad kada je trinaestogodišnji dečak, učenik… »
Ovo je dečak (13) koji je klao mamu i babu: Zločin potresao mirno selo na Dunavu, svi pričaju da je dobar đak

Ovo je dečak (13) koji je klao mamu i babu: Zločin potresao mirno selo na Dunavu, svi pričaju da je dobar đak

Telegraf 05.08.2025
Dečak K. S. (13), iz sela Genja kod Đera u Mađarskoj, koji je uhapšen zbog sumnje da je u nedelju pokušao da prekolje majku (47) i baku (68), učenik je 8. razreda škole u Đeru i odličan je đak! Zločin je do srži potresao mirno selo na Duavnu, a policija… »
Dečak (13) klao majku i baku, policija zatekla užas u kući: Horor kod Đera

Dečak (13) klao majku i baku, policija zatekla užas u kući: Horor kod Đera

Telegraf 05.08.2025
Dečak (13) uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije majku i babu u njihovoj kući u selu Genju kraj Đera u Mađarskoj! Policijske ekipe zatekle su u nedelju jezive prizore u selu na Dunavu, nakon što je dečak sam pozvao policiju i rekao da šta je… »

Vesti dana »