Povezane vesti
Dragan Kojić Keba ne krije tugu: Rodno mesto, mladi životi... Sve me to lično pogađa!
Hello 05.08.2025
Fudbalska utakmica lokalnih klubova u lozničkom kraju, prekinuta je iznenada, na nesvakidašnji način. Naime, tokom duela između Cera iz Petkovice i Radničkog iz Klubaca, munja je udarila u teren. Nekoliko igrača je povređeno, od kojih jedan teže. Na… »
"Budite jači od groma i brži od oblaka" Keba potresen zbog fudbalera koje je udario grom na terenu
Kurir 05.08.2025
Pevač Dragan Kojić Keba duboko je potresen vešću o udaru groma na fudbalskoj utakmici u Klupcima, mestu nadomak Loznice, odakle je rodom. - Rodno mesto, fudbalski teren na kojem sam nekada igrao, mladi životi – sve to me lično pogađa - poručio je Keba… »
Sve misli uz Dragišu!
Sportski žurnal 05.08.2025
Slobodan Ćosić, predsednik Cera iz Petkovice, posle drame na terenu u Klupcima. Ništa nije upućivalo da bi prijateljska utakmica, u sklopu priprema za sezonu, mogla da dobije tragičan epilog. Na terenu u Klupcima, duel Radničkog i Cera iz Petkovice… »
Vesti dana »
Paunović: Izmene izbornih zakona trebalo bi da doprinesu vraćanju poverenja u izborni proces
Beta pre 29 minutajoš 35 povezanih
RHMZ izdao vanredno upozorenje! Pokrenuta procedura zbog opasnog nevremena, građanima će stizati poruke upozorenja
Mondo pre 23 minutajoš 38 povezanih
(Foto, video) Reka ljudi pod Ostrogom: Hiljade vernika na velikom molitvenom sabranju u čast Svetog Vasilija
Dnevnik pre 38 minutajoš 22 povezane
Pometlana dinastija: Lejkersi bez šanse, Oklahoma gazi ka tituli!
Hot sport pre 1 satjoš 31 povezana
Golgota Luke Dončića: Morao je da bira između ćerki i reprezentacije?
B92 pre 9 minutajoš 18 povezanih