Povezane vesti
Dragan Kojić Keba ne krije tugu: Rodno mesto, mladi životi... Sve me to lično pogađa!
Hello pre 9 sati
Fudbalska utakmica lokalnih klubova u lozničkom kraju, prekinuta je iznenada, na nesvakidašnji način. Naime, tokom duela između Cera iz Petkovice i Radničkog iz Klubaca, munja je udarila u teren. Nekoliko igrača je povređeno, od kojih jedan teže. Na… »
"Budite jači od groma i brži od oblaka" Keba potresen zbog fudbalera koje je udario grom na terenu
Kurir pre 14 sati
Pevač Dragan Kojić Keba duboko je potresen vešću o udaru groma na fudbalskoj utakmici u Klupcima, mestu nadomak Loznice, odakle je rodom. - Rodno mesto, fudbalski teren na kojem sam nekada igrao, mladi životi – sve to me lično pogađa - poručio je Keba… »
Sve misli uz Dragišu!
Sportski žurnal pre 16 sati
Slobodan Ćosić, predsednik Cera iz Petkovice, posle drame na terenu u Klupcima. Ništa nije upućivalo da bi prijateljska utakmica, u sklopu priprema za sezonu, mogla da dobije tragičan epilog. Na terenu u Klupcima, duel Radničkog i Cera iz Petkovice… »
Vesti dana »

Žandarmerija potisnula demonstrante ispred prostorija SNS: Razišle se grupe građana i pristalica naprednjaka na Novom Beogradu:(foto/video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Približava se Trampov rok, hoće li pritisak promeniti tok rata u Ukrajini?
Danas pre 8 satijoš 2 povezane

Stravična nesreća kod Šibenika! Kamion prešao u suprotnu traku i udario u auto, jedna osoba nastradala
Alo pre 2 satajoš 2 povezane