Повезане вести

Драган Којић Кеба не крије тугу: Родно место, млади животи... Све ме то лично погађа!

Драган Којић Кеба не крије тугу: Родно место, млади животи... Све ме то лично погађа!

Хелло 05.08.2025
Фудбалска утакмица локалних клубова у лозничком крају, прекинута је изненада, на несвакидашњи начин. Наиме, током дуела између Цера из Петковице и Радничког из Клубаца, муња је ударила у терен. Неколико играча је повређено, од… »
"Будите јачи од грома и бржи од облака" Кеба потресен због фудбалера које је ударио гром на терену

"Будите јачи од грома и бржи од облака" Кеба потресен због фудбалера које је ударио гром на терену

Курир 05.08.2025
Певач Драган Којић Кеба дубоко је потресен вешћу о удару грома на фудбалској утакмици у Клупцима, месту надомак Лознице, одакле је родом. - Родно место, фудбалски терен на којем сам некада играо, млади животи – све то ме лично… »
Све мисли уз Драгишу!

Све мисли уз Драгишу!

Спортски журнал 05.08.2025
Слободан Ћосић, председник Цера из Петковице, после драме на терену у Клупцима. Ништа није упућивало да би пријатељска утакмица, у склопу припрема за сезону, могла да добије трагичан епилог. На терену у Клупцима, дуел Радничког… »

Вести дана »