Povezane vesti

Jovetić otkrio zbog čega nije došao u Partizan

Jovetić otkrio zbog čega nije došao u Partizan

Sportski žurnal pre 1 sat
“Bilo je kontakta. Čuo sam se sa Peđom Mijatovićem i Dankom Lazovićem kad su došli u klub, međutim, zvali su me 10 dana nakon što sam potpisao ugovor sa Omonijom”. Crnogorski napadač Stevan Jovetić izjavio je da je razgovarao sa čelnicima Partizana o… »
Stevan Jovetić otkrio zbog čega nije došao u Partizan

Stevan Jovetić otkrio zbog čega nije došao u Partizan

Politika pre 5 sati
Crnogorski napadač Stevan Jovetić izjavio je da je razgovarao sa čelnicima Partizana o njegovom povratku u beogradski klub, ali da ne veruje da će se to u ovom trenutku desiti zbog ugovora koji ima sa kiparskom Omonijom. “Bilo je kontakta. Čuo sam se sa… »
Jovetić o povratku u Partizan: Bilo je kontakta, postoji želja...

Jovetić o povratku u Partizan: Bilo je kontakta, postoji želja...

Kurir pre 6 sati
"Bilo je kontakta. Čuo sam se sa Peđom Mijatovićem i Dankom (Lazovićem) kad su došli u klub, međutim, zvali su me 10 dana nakon što sam potpisao ugovor sa Omonijom. Rekao sam im kakva je situacija i ne može ništa da se uradi pre ovog leta i da tek tad… »
Jovetić: "Ne radi se o novcu, želim povratak u Partizan, ali sada nije realno!"

Jovetić: "Ne radi se o novcu, želim povratak u Partizan, ali sada nije realno!"

Sportske.net pre 6 sati
Partizanovi klinci su u modi ovog leta, ali nije tajna da je nova uprava kluba želela da tim izgleda bitno drugačije, pojačan, pre svega, iskusnim bivšim fudbalerima “crno-belih” sa velikim internacionalnim karijerama. Među njima se našlo i ime… »
Jovetić: "Nije realan povratak u Partizan"

Jovetić: "Nije realan povratak u Partizan"

B92 pre 6 sati
Pominjao se Stevan Jovetić kao potencijalno pojačanje Partizana, ali ovog leta od toga neće biti ništa. Ne krije sjajni crnogorski fudbaler da bi voleo da se vrati u Humsku, ali ugovor sa Omonijom je zakočio ceo posao. "Bilo je kontakta! Čuo sam se sa… »

Vesti dana »