Повезане вести
Јоветић открио због чега није дошао у Партизан
Спортски журнал 05.08.2025
“Било је контакта. Чуо сам се са Пеђом Мијатовићем и Данком Лазовићем кад су дошли у клуб, међутим, звали су ме 10 дана након што сам потписао уговор са Омонијом”. Црногорски нападач Стеван Јоветић изјавио је да је разговарао са… »
Стеван Јоветић открио због чега није дошао у Партизан
Политика 05.08.2025
Црногорски нападач Стеван Јоветић изјавио је да је разговарао са челницима Партизана о његовом повратку у београдски клуб, али да не верује да ће се то у овом тренутку десити због уговора који има са кипарском Омонијом. “Било је… »
Јоветић о повратку у Партизан: Било је контакта, постоји жеља...
Курир 05.08.2025
"Било је контакта. Чуо сам се са Пеђом Мијатовићем и Данком (Лазовићем) кад су дошли у клуб, међутим, звали су ме 10 дана након што сам потписао уговор са Омонијом. Рекао сам им каква је ситуација и не може ништа да се уради пре… »
Јоветић: "Не ради се о новцу, желим повратак у Партизан, али сада није реално!"
Спортске.нет 05.08.2025
Партизанови клинци су у моди овог лета, али није тајна да је нова управа клуба желела да тим изгледа битно другачије, појачан, пре свега, искусним бившим фудбалерима “црно-белих” са великим интернационалним каријерама. Међу њима… »
Јоветић: "Није реалан повратак у Партизан"
Б92 05.08.2025
Помињао се Стеван Јоветић као потенцијално појачање Партизана, али овог лета од тога неће бити ништа. Не крије сјајни црногорски фудбалер да би волео да се врати у Хумску, али уговор са Омонијом је закочио цео посао. "Било је… »
Вести дана »

ВЈТ: Подигнута оптужница против Весића и још 12 особа за пад надстрешнице
Бета пре 54 минутајош 40 повезаних

Радикалан потез Маје Огњеновић: Коју тајну крије последња фотографија са Данилом
Стори пре 4 минутајош 30 повезаних