Povezane vesti
Jovetić otkrio zbog čega nije došao u Partizan
Sportski žurnal 05.08.2025
“Bilo je kontakta. Čuo sam se sa Peđom Mijatovićem i Dankom Lazovićem kad su došli u klub, međutim, zvali su me 10 dana nakon što sam potpisao ugovor sa Omonijom”. Crnogorski napadač Stevan Jovetić izjavio je da je razgovarao sa čelnicima Partizana o… »
Stevan Jovetić otkrio zbog čega nije došao u Partizan
Politika 05.08.2025
Crnogorski napadač Stevan Jovetić izjavio je da je razgovarao sa čelnicima Partizana o njegovom povratku u beogradski klub, ali da ne veruje da će se to u ovom trenutku desiti zbog ugovora koji ima sa kiparskom Omonijom. “Bilo je kontakta. Čuo sam se sa… »
Jovetić o povratku u Partizan: Bilo je kontakta, postoji želja...
Kurir 05.08.2025
"Bilo je kontakta. Čuo sam se sa Peđom Mijatovićem i Dankom (Lazovićem) kad su došli u klub, međutim, zvali su me 10 dana nakon što sam potpisao ugovor sa Omonijom. Rekao sam im kakva je situacija i ne može ništa da se uradi pre ovog leta i da tek tad… »
Jovetić: "Ne radi se o novcu, želim povratak u Partizan, ali sada nije realno!"
Sportske.net 05.08.2025
Partizanovi klinci su u modi ovog leta, ali nije tajna da je nova uprava kluba želela da tim izgleda bitno drugačije, pojačan, pre svega, iskusnim bivšim fudbalerima “crno-belih” sa velikim internacionalnim karijerama. Među njima se našlo i ime… »
Jovetić: "Nije realan povratak u Partizan"
B92 05.08.2025
Pominjao se Stevan Jovetić kao potencijalno pojačanje Partizana, ali ovog leta od toga neće biti ništa. Ne krije sjajni crnogorski fudbaler da bi voleo da se vrati u Humsku, ali ugovor sa Omonijom je zakočio ceo posao. "Bilo je kontakta! Čuo sam se sa… »
Vesti dana »
Kejn emotivnim rečima pričao o svom saigraču iz reprezentacije! Napadač Engleske oduševio celu naciju, na ovaj način mnoge je raspametio!
Kurir pre 52 minutajoš 16 povezanih
Englezi smislili vrhunsku šalu na račun Norvežana zbog vikinškog veslanja: Prepevali svoju kultnu pesmu
Telegraf pre 2 satajoš 7 povezanih
Neočekivana šampionka Vimbldona rastužila čitav svet, pomenula mamu, svi su plakali
Telegraf pre 31 minutajoš 2 povezane