Povezane vesti

"Moja majka nije ni za šta kriva..." Peja doneo konačnu odluku u vezi Ene Čolić: Odvezao sam je kući i...

"Moja majka nije ni za šta kriva..." Peja doneo konačnu odluku u vezi Ene Čolić: Odvezao sam je kući i...

Kurir pre 1 dan
Bivši učesnik rijalitija „Elita“, Jovan Pejić, otvoreno je progovorio o svom trenutnom emotivnom statusu, odnosu sa bivšom devojkom Enom Čolić, kao i o porodici i planovima nakon završetka rijalitija. Pejić je priznao da se trenutno oseća dobro i da… »
"Enu sam vozi kući, nema ništa od..." Peja o susretu sa bivšom, pa pomenuo oca i majku: "Normalno je da..."

"Enu sam vozi kući, nema ništa od..." Peja o susretu sa bivšom, pa pomenuo oca i majku: "Normalno je da..."

Telegraf pre 18 sati
Bivši učesnik rijalitija "Elita", Jovan Pejić, poznatiji kao mali Peja, otkrio je detalje oko Ene Čolić i otkrio da li su se pomirili. On je sada ispričao da je trenutno slobodan i da ne namerava da ulazi u vezu pošto-poto. - Super se osećam sada kada… »
"Enu sam vozio kući, nema ništa od pomirenja": Mali Peja otkrio sve o susretu sa bivšom: Pomenuo Anđelu i Gastoza, a evo u…

"Enu sam vozio kući, nema ništa od pomirenja": Mali Peja otkrio sve o susretu sa bivšom: Pomenuo Anđelu i Gastoza, a evo u…

Blic pre 19 sati
Bivši učesnik rijalitija "Elita", Jovan Pejić, poznatiji kao mali Peja, kaže da od pomirenja sa bivšom devojkom Enom Čolić nema ništa, kao i da je pričao sa njom kada ju je posle emisije odvezao kući. On je u intervjuu za Blic ispričao da je trenutno… »

Vesti dana »