Povezane vesti
"Izgubila sam nadu, počela sam da razmišljam..." Teško priznanje Marije Mikić, pevačica prolazi kroz agoniju: Pet meseci…
Kurir pre 11 sati
Marija Mikić je pre nekoliko meseci imala dve operacije na glasnim žicama, da bi pre samo nekoliko dana imala još jednu. No, sada je, čini se, rešila sve probleme. Pevačica je snimila video u kom ponovo peva u autu, na video pozivu sa svojim dragim… »
"Pet meseci depresije, život je udarao sve jače" Marija Mikić otkriva agoniju kroz koju je prošla, guši se u suzama (video)…
Alo pre 11 sati
Marija Mikić se razvodi, a sada je otvorila dušu. Pevačica Marija Mikić prolazi kroz veoma težak životni period, a nedavno je imala treću operaciju glasnih žica. Marija je na Instagramu objavila emotivan snimak na kojem nakon operacije ponovo govori i… »
"Pet meseci depresije, a život je udarao sve jače": Marija Mikić se razvodi, a evo kroz kakvu agoniju je prolazila: "Izgubila…
Blic pre 13 sati
Pevačica Marija Mikić prolazi kroz jako težak životni period, a nedavno je imala treću operaciju glasnih žica. Marija je sada na Instagramu objavila emotivan snimak na kojem posle operacije ponovo govori i peva. Ona je napisala emocije koje su se u njoj… »
"Čime ću drugo da se bavim, ko ću biti ja?" Mariji Mikić stigli rezultati posle 3 operacije, saopštila ih je
Telegraf pre 15 sati
Pevačica Marija Mikić oglasila se i saopštila vesti koje su joj stigle posle tri operacije koje je imala u kratkom vremenskom periodu. Naime, ona se zbog svega, zdravstvenih problema i razvoda potpuno povukla, i morala je da otkaže nastupe. Sada se… »
Vesti dana »

Posetili smo stadion na kom su igrali Tirke i Milutinac: Vrvi od beskućnika i propada u centru grada
Mondo pre 33 minutajoš 19 povezanih

FOTO: Svesno i uprkos zabrani prodali 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, ostatke bacili na deponiju
Radio 021 pre 38 minutajoš 11 povezanih

"Darko je bolje, razgovarao sam sa njim": Vučić saopštio poslednje informacije o stanju Glišića nakon što je doživeo moždani udar u progamu uživo
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: 100.000 Rusa na Pokrovskom frontu; Blumberg: Kremlj razmatra vazdušno primirje kao ustupak Trampu
RTV pre 18 minutajoš 13 povezanih