Povezane vesti
Iz Hitne pomoći su joj rekli da se pozdravi sa majkom: Zorannah na ivici suza o najtežem trenutku u životu
Mondo pre 7 sati
Iako se mnogima činilo da prva modna blogerka u Srbiji i Jutjuberka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, živi život iz snova, njoj je život zadao teške udarce - ostala je veoma mlada i bez majke i bez oca. Zorana je prvo ostala bez oca, a 2015… »
"Pozdravi se sa mamom..." Zorannah kroz suze otkrila najteži trenutak u životu: "Nikad više nisam pomirisala njen parfem"
Alo pre 8 sati
Teška ispovest influenserke. Jutjuberka i influenserka Zorana Jovanović Zorannah govorila je o bolnoj temi, smrti svoje majke. Zorannah je prvi put javno progovorila o gubitku majke, koja je preminula nakon borbe sa teškom bolešću. – Jednom sam pogrešila… »
"Iz Hitne pomoći su mi rekli: 'Pozdravi se sa mamom'" Poznata Srpkinja o najtraumatičnijem danu: Izašla iz kuće na 15 minuta i…
Blic pre 11 sati
Jutjuberka i influenserka Zorana Jovanović Zorannah govorila je o bolnoj temi i smrti majke. Zorannah je sada prvi put govorila o smrti majke koja je izgubila bitku sa opakom bolešću. - Jednom sam pogrešila i pomirisala njen parfem koji je koristila, i… »
"Iz Hitne pomoći su mi rekli 'pozdravi se sa mamom": Zorannah progovorila o najtežim danima
Telegraf pre 10 sati
Jutjuberka i influenserka Zorana Jovanović Zorannah govorila je o bolnoj temi i smrti majke. Zorannah je sada prvi put govorila o smrti majke koja je izgubila bitku sa opakom bolešću. - Jednom sam pogrešila i pomirisala njen parfem koji je koristila, i… »
Vesti dana »

Žandarmerija potisnula demonstrante ispred prostorija SNS: Razišle se grupe građana i pristalica naprednjaka na Novom Beogradu:(foto/video)
Blic pre 35 minutajoš 1 povezana

Ovo je današnji srednji kurs evra: Narodna banka Srbija objavila novu vrednost valute
Mondo pre 4 minutajoš 2 povezane

Vremenski rolerkoster! Spremite se na iznenadne pljuskove i vrućinu do 31 stepen!
Alo pre 5 minutajoš 2 povezane