Povezane vesti
Prve Jovićeve reči u dresu AEK-a: "Ovo je bio moj izbor, shvatam ga lično!"
Sportske.net pre 17 sati
Srpski fudbaler Luka Jović izabrao je AEK iz Atine za svoj novi klub, a Grci danas ozvaničili dolazak nekadašnjeg golgetera evropskih velikana Crvene zvezde, Benfike, Real Madrida i Milana. Jović bi trebalo da bude kapitalno pojačanje za ekipu koju sa… »
"Ovaj dres zahteva sve!" Luka Jović otkrio zašto je izabrao da dođe u AEK
Večernje novosti pre 21 sat
LUKA Jović je ovog utorka potpisao za AEK iz Atine. Srpski napadač se prvi put oglasio kao fudbaler grčkog kluba. FOTO: Tanjug/AP Presudno za njegov dolazak bio je taj što je osetio strast kod čelnika ekipe. - Igrao sam u nekim od najboljih klubova… »
Nakon dolaska u AEK; Oglasio se Luka Jović: "Osetio sam strast u očim vlasnika kluba"
Kurir pre 21 sat
Trajala je nedeljama saga oko Luke Jovića. Za potpis srpskog napadača borili su se brojni klubovi na čelu sa Kruz Azulom i Ovijedom, ali je iznenada u trku ušao atinski AEK i ekspresno dogovorio detalje saradnje. Jović je danas promovisan u redovima… »
Vesti dana »

Profesor Pravnog fakulteta: Samo narod Republike Srpske može Dodiku oduzeti mandat
Sputnik pre 10 minutajoš 55 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 32 povezane

Uživo Dodiku oduzet mandat! Evo kada zvanično prestaje da bude predsednik RS: Ćerka Gorica psuje, on najavljuje referendum
Blic pre 10 minutajoš 104 povezane