Povezane vesti
Vučić zahvalio italijanskoj premijerki na podršci evropskom putu Srbije
Slobodna Evropa pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je italijanskoj premijerki Đorđi Meloni na podršci evropskom putu Srbije, saopšteno je nakon sastanka u Beogradu. Vučić je na društvenoj mreži Instagram naveo da se Đorđi Meloni zahvalio na "principijelnoj… »
Vučić i Meloni o EXPO 2027 i saradnji: Italija stoji uz Srbiju
Serbian News Media pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekao je premijerku Italije Đorđu Meloni u kratkoj poseti Beogradu. Vučić je na Instagramu zahvalio Meloni na podršci italijanske vlade evropskim integracijama Srbije i projektu EXPO 2027. Italijanski mediji navode da… »
Vučić zahvalio italijanskoj premijerki na podršci evropskom putu Srbije: Nije bilo konferencije za medije
N1 Info pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Beogradu da je zahvalio italijanskoj premijerki Đorđi Meloni na podršci njene zemlje evropskom putu Srbije i održavanju izložbe EXPO 2027. "Zahvalio sam premijerki Meloni na principijelnoj podršci Italije… »
Beta pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Beogradu da je zahvalio italijanskoj premijerki Đorđi Meloni (Giorgia) na podršci njene zemlje evropskom putu Srbije i održavanju izložbe EXPO 2027. "Zahvalio sam premijerki Meloni na principijelnoj… »
Novi magazin pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Beogradu da je zahvalio italijanskoj premijerki Đorđi Meloni na podršci njene zemlje evropskom putu Srbije i održavanju izložbe EXPO 2027. "Zahvalio sam premijerki Meloni na principijelnoj podršci… »
Vučić: Zahvalio sam premijerki Meloni na principijelnoj podršci Italije
Radio 021 pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je zahvalio italijanskoj premijerki Đorđi Meloni na podršci njene zemlje evropskom putu Srbije i održavanju izložbe Expo 2027. "Zahvalio sam premijerki Meloni na principijelnoj podršci Italije, naročito… »
Radio sto plus pre 11 sati
“Zahvalio sam premijerki Meloni na principijelnoj podršci Italije, naročito kada je reč o evropskim integracijama i izložbi EXPO 2027, gde ćemo da pokažemo snagu prijateljstva i zajedničke vizije, jer potvrda učešća ne znači samo dolazak jedne države na… »
Vučić se sastao sa Meloni: Zahvalan na podršci evropskom putu Srbije i učešću Italije na Expo 2027
Euronews pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednicom Vlade Italije Đorđom Meloni, kojoj je zahvalio na principijelnoj podršci te zemlje Srbiji, naročito kada je reč o evropskim integracijama i izložbi Ekspo 2027. "Zahvalio sam premijerki Đorđi… »
"Zahvalan sam na podršci Italije": Vučić se oglasio nakon sastanka sa Đorđom Meloni
Mondo pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić priredio je svečani doček Đorđi Meloni, premijerki Italije na beogradskom aerodromu. Nakon toga održali su sastanak posle kog se predsednik Srbije obratio kratko na svom "Instagram" nalogu. "Zahvalio sam premijerki… »
Vučić sa Meloni: "Zahvalio sam premijerki na podršci Italije, naročito kada je reč o izložbi EXPO 2027" FOTO
B92 pre 12 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednicom Vlade Republike Italije Đorđom Meloni. Vučić je zahvalio na principijelnoj podršci te zemlje Srbiji, naročito kada je reč o evropskim integracijama i izložbi EXPO 2027. "Zahvalio sam… »
Vučić sa Meloni: "Srbija i Italija stoje rame uz rame na putu razvoja i stabilnosti celog regiona"
Telegraf pre 12 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednicom Vlade Republike Italije Đorđom Meloni. "Zahvalio sam premijerki Đorđi Meloni na principijelnoj podršci Italije, naročito kada je reč o evropskim integracijama i izložbi EXPO 2027, gde… »
Vesti dana »

FOTO: Svesno i uprkos zabrani prodali 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, ostatke bacili na deponiju
Radio 021 pre 37 minutajoš 11 povezanih

Trampov čovek sleteo u Moskvu Razgovori o primirju u senci pretnje novim sankcijama
Alo pre 52 minutajoš 13 povezanih