Povezane vesti
Miljana Kulić tuži Ivana Marinkovića, pomenula Gocu Tržan i Lenu: "Kad je plaćao njoj, plaćaće i meni"
Telegraf 05.08.2025
Miljana Kulić uživa na crnogorskom primorju sa majkom Marijom i sinom Željkom, a sada je anjavila i da će tužiti Ivana Marinkovića za alimentaciju. - Evo mene direktno sa masaže, sva sam čupava. Masirao me čovek od glave do pete, sve me živo boli… »
"Nije goca tržan bogatija od mene" Miljana Kulić besna kao ris, progovorila o pevačici, a evo šta kaže o njenoj ćerki Leni…
Kurir 05.08.2025
Miljana Kulić uživa na crnogorskom primorju sa majkom Marijom i sinom Željkom. Kulićeva je sada otkrila kako provode vreme, ali i da li joj nedostaje Ivan Marinković. - Evo mene direktno sa masaže, sva sam čupava. Masirao me čovek od glave do pete, sve… »
Vesti dana »
Jak toplotni talas stiže na jug Srbije: Temperature lokalno i do 42 stepena, raste opasnost od požara
Glas juga pre 15 satijoš 19 povezanih
Tabaković: Državna pomoć penzionerima i punoletnim građanima neće uticati na inflaciju
RTV pre 8 satijoš 30 povezanih
Niški studenti tvrde da je njihova koleginica pretrpela policijsko nasilje: Uskraćeni joj medicinska pomoć i pravo na advokata
N1 Info pre 6 satijoš 10 povezanih
Veljko Simić ne prestaje da rešeta – Zlatanović dao pobedonosni gol, Tadić upisao asistenciju
Sputnik pre 1 satjoš 118 povezanih