Povezane vesti
"Darko je bolje, razgovarao sam sa njim": Vučić saopštio poslednje informacije o stanju Glišića nakon što je doživeo moždani…
Blic pre 5 minuta
Ministar Darko Glišić juče ujutru je tokom gostovanja u jutarnjem programu na televiziji Pink doživeo moždani udar. Glišić je operisan, a sinoć se probudio i prema poslednjim informacijama, u svesnom je stanju, ali otežano govori. O zdravstvenom stanju… »
"Predstoji mu ozbiljna borba": Lončar otkrio najnovije informacije o stanju Darka Glišića: "Videćemo kako će reagovati njegov…
Blic pre 31 minuta
Ministar za javna ulaganja Darko Glišić, koji je doživeo moždani udar juče ujutru tokom gostovanja na TV Pink, a sada se o njegovom stanju oglasio ministar zdravlja Zlatibor Lončar. Glišić je i dalje u teškom stanju, predstoji mu ozbiljna borba, istakao… »
Vučić: Glišić mnogo bolje nego pre dan i po, govori i pomera desnu ruku i nogu
RTV pre 1 sat
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je ministar za javna ulaganja i predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić, koji je juče doživeo moždani udar, uslovno govoreći, dobro, da mu je stanje mnogo bolje nego… »
Vučić: Darko je bolje, razgovarao sam sa njim
RTS pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je posetio ministra Darka Glišića u Urgentnom centru nakon što je doživeo moždani udar i dodao da je sa Glišićem razgovarao i da se on oseća bolje. Vučić je Glišića obišao u Urgentnom centru posle… »
Vučić tvrdi da je Glišić bolje i da je noćas pričao sa njim
Novi magazin pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je noćas posetio ministra Darka Glišića u Kliničkom centru nakon što je doživeo moždani udar, navodeći da je sa Glišićem razgovarao i da se on oseća bolje. Iako je ministar zdravlja Zlatibor Lončar u… »
Vučić tvrdi da je Glišić bolje i da je noćas razgovarao sa njim
Beta pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je noćas posetio ministra Darka Glišića u Kliničkom centru nakon što je doživeo moždani udar, navodeći da je sa Glišićem razgovarao i da se on oseća bolje. Iako je ministar zdravlja Zlatibor Lončar u… »
Predsednik Vučić posetio Darka Glišića, saopštio da se ministar oseća bolje
Nedeljnik pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je posetio ministra Darka Glišića u Urgentnom centru nakon što je doživeo moždani udar, navodeći da je sa Glišićem razgovarao i da se on oseća bolje, prenosi portal N1 . „Došao sam u Klinički centar… »
Kreće period oporavka, verujem da će Darko biti brzo s nama Lider SNS Vučević o stanju ministra Glišića: Fali nam, on je naš…
Dnevnik pre 10 sati
Lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja Miloš Vučević govorio je za Pink teleziju o stanju ministra Darka Glišića i naglasio da kreće period njegovog oporavka. -Dobro je u odnosu na ono juče. Sve nas je šokiralo. Videli smo i da je… »
Vučević: Glišić je jak i disciplinovan, verujem da će se brzo oporaviti
Telegraf pre 10 sati
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je danas da je zdravstveno stanje ministra za javna ulaganja i predsednika Izvršnog odbora SNS Darka Glišića bolje u odnosu na juče i da je najvažnije da je operacija posle moždanog udara dobro… »
Oseća se bolje: Vučić razgovarao sa ministrom Glišićem
N1 Info pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je posetio ministra Darka Glišića u Urgentnom centru nakon što je doživeo moždani udar, navodeći da je sa Glišićem razgovarao i da se on oseća bolje. "Došao sam u Klinički centar Srbije i posetio Darka… »
Aleksandar Vučić posetio Darka Glišića, tvrdi da je bolje
Serbian News Media pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da se ministar Darko Glišić oseća bolje nakon što je doživeo moždani udar. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar ranije je izjavio da je Glišić operisan zbog oštećenja dva krvna suda i da je u teškom, ali… »
Vučić razgovarao sa Darkom Glišićem nakon operacije: "Bolje je, još se pomalo muči"
Radio 021 pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je posetio ministra za javna ulaganja i funkcionera SNS Darka Glišića u Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije nakon što je doživeo moždani udar. Kako je rekao Vučić sinoć na Instagramu, razgovarao je… »
Vučić posetio Glišića: Darko je bolje, razgovarao sam sa njim
Danas pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je posetio ministra Darka Glišića u Urgentnom centru nakon što je doživeo moždani udar, navodeći da je sa Glišićem razgovarao i da se on oseća bolje. „Došao sam u Klinički centar Srbije i posetio Darka… »
„I dalje je u teškom stanju, nalazi se na intenzivnoj nezi“: Zlatibor Lončar objavio najnovije informacije o zdravstvenom…
Nova pre 11 sati
Ministar za javna ulaganja Darko Glišić, koji je doživeo moždani udar jutros tokom gostovanja na TV Pink, operisan je i nalazi se na respiratoru u jedinici intenzivne nege u KCS, rekao je ministar zdravlja Zlatibor Lončar, piše RTS. Glišić je i dalje u… »
Oseća se bolje: Vučić razgovarao sa ministrom Glišićem
Glas Zaječara pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je posetio ministra Darka Glišića u Urgentnom centru nakon što je doživeo moždani udar, navodeći da je sa Glišićem razgovarao i da se on oseća bolje. „Došao sam u Klinički centar Srbije i posetio Darka… »
Stigle prve informacije o stanju ministra za javna ulaganja Darka Glišića
Pravda pre 11 sati
Ministar za javna ulaganja Darko Glišić probudio se nakon operacije usled moždanog udara i u svesnom je stanju, ali otežano govori, preneli su mediji. Ministar se i dalje nalazi u životnoj opasnosti. "Kako saznajemo, vitalni pokazatelji su bolji nego što… »
Vučić: Darko Glišić se oporavlja, razgovarao sam s njim
SEEbiz pre 10 sati
BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na društvenim mrežama da je ministar Darko Glišić dobro nakon što je pretrpio moždani udar. "Došao sam u Klinički centar Srbije i posjetio Darka Glišića i za sve naše ljude želim reći jednu divnu… »
Lončar: Glišić i dalje u teškom stanju, nalazi se na intenzivnoj nezi
NIN pre 10 sati
Ministar za javna ulaganja Darko Glišić, koji je doživeo moždani udar jutros tokom gostovanja na TV Pink, operisan je i nalazi se na respiratoru u jedinici intenzivne nege u KCS, rekao je ministar zdravlja Zlatibor Lončar, prenosi RTS. Glišić je i dalje… »
Ministar Glišić može da govori: Prvi koraci su najteži, evo kako izgleda oporavak posle moždanog udara
Mondo pre 10 sati
Ministar Darko Glišić doživeo je moždani udar u jutarnjem programu Pink televizije. Nakon što su voditelji primetili teškoće u govoru i hitno reagovali, ministar za javna ulaganja je hospitalizovan. Mnogi pacijenti, koji dožive moždani udar, nastaviće da… »
"Darku Glišiću su priželjkivali smrt": Vučević: "Nisam ni znao da postoje takvi neljudi"
Blic pre 10 sati
"Darko je snažan i disciplinovan, verujem da će se brzo oporaviti," izjavio je danas Miloš Vučević, dodajući da je "šokiran nedostatkom empatije kod ljudi koji su se radovali Glišićevom teškom stanju". Darko Glišić, koji je juče ujutro tokom gostovanja u… »
Vučević: Glišić je jak i disciplinovan, verujem da će se brzo oporaviti
Euronews pre 10 sati
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je danas da je zdravstveno stanje ministra za javna ulaganja i predsednika Izvršnog odbora SNS Darka Glišića bolje u odnosu na juče i da je najvažnije da je operacija posle moždanog udara dobro… »
Vučić saopštio detalje o stanju Glišića
Vesti online pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je posetio ministra Darka Glišića u Urgentnom centru nakon što je doživeo moždani udar, navodeći da je sa Glišićem razgovarao i da se on oseća bolje. „Došao sam u Klinički centar Srbije i posetio… »
Vučić posetio Glišića u bolnici: "Darko je bolje, hvala svima na brizi"
Euronews pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je ministar za javna ulaganja Darko Glišić bolje, nakon što ga je posetio u bolnici, gde se oporavlja od moždanog udara. "Došao sam u Klinički centar Srbije i posetio Darka Glišića i za sve naše ljude… »
Vučić posetio Glišića u Urgentnom centru i saopštio u kakvom je sada stanju ministar
Sputnik pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je posetio ministra Darka Glišića u Urgentnom centru nakon što je doživeo moždani udar, navodeći da je sa Glišićem razgovarao i da se on oseća bolje. „Došao sam u Klinički centar Srbije i posetio… »
(Video) Predsednik Srbije posetio Darka Glišića u bolnici i obratio se javnosti Vučić: Darko je bolje, razgovarao sam s njim!…
Dnevnik pre 12 sati
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je posetio ministra Darka Glišića u Urgentnom centru nakon što je doživeo moždani udar, navodeći da je sa Glišićem razgovarao i da se on oseća bolje. ''Došao sam u Klinički centar Srbije i… »
Vučić: Darko Glišić se oporavlja, razgovarao sam sa njim
Vreme pre 12 sati
Ministar Darko Glišić se nalazi u Kliničkom centru Srbije nakon moždanog udara, ali je njegovo stanje bolje, poručio je predsednik Aleksandar Vučić. U video obraćanju iz bolnice, predsednik je naveo da je razgovarao s Glišićem. Predsednik Srbije… »
Aleksandar Vučić se oglasio iz bolnice: Posetio Darka Glišića i saopštio najnovije vesti
Mondo pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je ministra Darka Glišića koji je juče doživeo moždani udar. Vučić se obratio putem video poruke i saopštio da je ministar Glišić dobro. "Došao sam u Klinički centar Srbije i posetio Darka Glišića i za sve naše… »
Vučić posetio Glišića: "Darko je bolje, hvala svima na brizi"
Telegraf pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je juče ministra Darka Glišića koji je doživeo moždani udar. Vučić se obratio putem video poruke i saopštio da je ministar Glišić. - Došao sam u Klinički centar Srbije i posetio Darka Glišića i za sve naše ljude… »
Vesti dana »

Vučić: Kriza u BiH postaje žarište neizvesnosti, učinićemo sve da sačuvamo mir i stabilnost
Beta pre 56 minutajoš 26 povezanih

Mediji: Bela kuća pozitivno ocenila razgovore Vitkofa u Moskvi
Sputnik pre 55 minutajoš 39 povezanih

Vučić o situaciji u BiH: Moja molba svima – samo mirno, bez bilo kakve eskalacije, Dodik nije generator krize
RTS pre 31 minutajoš 178 povezanih