Povezane vesti

Hana Hadžiavdagić odustala od vantelesne: Influenserka progovorila o borbi i teškoj odluci koju je donela sa suprugom

Hana Hadžiavdagić odustala od vantelesne: Influenserka progovorila o borbi i teškoj odluci koju je donela sa suprugom

Mondo pre 2 sata
Hana Hadžiavdagić, voditeljka i influenserka iz Bosne i Hercegovine, godinama je otvoreno govorila o svojoj borbi za potomstvo. Iako je u srećnom braku sa suprugom Tarikom Tabakovićem, njihova zajednička želja da prošire porodicu suočila se s ozbiljnim… »
"Odustali smo od vantelesne oplodnje" Voditeljka se godinama borila za potomstvo: Odustali smo, muž i ja smo dovoljni jedno…

"Odustali smo od vantelesne oplodnje" Voditeljka se godinama borila za potomstvo: Odustali smo, muž i ja smo dovoljni jedno…

Kurir pre 6 sati
Voditeljka i influenserka iz Bosne i Hercegovine Hana Hadžiavdagić progovorila je o procesu vantelesne oplodnje. Hana je u srećnom braku sa suprugom Tarikom, a par je dugo pokušavao da proširi porodicu. Sada je ona, odgovarajući na pitanja na Instagramu… »
"Odustali smo od vantelesne oplodnje": Voditeljka se godinama borila za potomstvo, pa digla ruke: "Muž i ja smo dovoljni jedno…

"Odustali smo od vantelesne oplodnje": Voditeljka se godinama borila za potomstvo, pa digla ruke: "Muž i ja smo dovoljni jedno…

Blic pre 9 sati
Voditeljka i influenserka iz Bosne i Hercegovine, Hana Hadžiavdagić, progovorila je o procesu vantelesne oplodnje. Hana je u srećnom braku sa suprugom Tarikom, a par je dugo pokušavao da proširi porodicu. Sada je ona, odgovarajući na pitanja na… »
Voditeljka odustala od vantelesne oplodnje Godinama se borila za potomstvo, sada presekla: "Toliko neuspelih pokušaja..."

Voditeljka odustala od vantelesne oplodnje Godinama se borila za potomstvo, sada presekla: "Toliko neuspelih pokušaja..."

Alo pre 8 sati
Odustala nakon nekoliko neuspelih pokušaja. Voditeljka i influenserka iz Bosne i Hercegovine, Hana Hadžiavdagić, progovorila je o procesu vantelesne oplodnje. Hana je u srećnom braku sa suprugom Tarikom, a par je dugo pokušavao da proširi porodicu. Sada… »

Vesti dana »