Povezane vesti

Tramp sugeriše da bi Vens mogao da bude njegov naslednik

Tramp sugeriše da bi Vens mogao da bude njegov naslednik

NIN pre 4 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp nagovestio je danas da bi potpredsednik Džej Di Vens mogao da bude njegov "najverovatniji" naslednik za predsednika 2028. godine. "Mislim da je to najverovatnije", rekao je Donald Tramp novinarima kada… »
Ko bi mogao da nasledi Trampa? Predsednik pomenuo jedno ime! "Mislim da je to najverovatnije"

Ko bi mogao da nasledi Trampa? Predsednik pomenuo jedno ime! "Mislim da je to najverovatnije"

Alo pre 4 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp nagovestio je danas da bi potpredsednik Džej Di Vens mogao da bude njegov "najverovatniji" naslednik za predsednika 2028. godine. - Mislim da je to najverovatnije - rekao je Tramp novinarima kada su ga… »
Tramp otkrio ko bi mogao da bude njegov naslednik na izborima 2028. Godine: "Mislim da je to najverovatnije"

Tramp otkrio ko bi mogao da bude njegov naslednik na izborima 2028. Godine: "Mislim da je to najverovatnije"

Večernje novosti pre 5 sati
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp nagovestio je danas da bi potpredsednik Džej Di Vens mogao da bude njegov "najverovatniji" naslednik za predsednika 2028. godine. Foto: Profimedia - Mislim da je to najverovatnije - rekao je Tramp… »
Tramp otkrio ko bi mogao da bude njegov naslednik na izborima 2028. godine: "Mislim da je to najverovatnije"

Tramp otkrio ko bi mogao da bude njegov naslednik na izborima 2028. godine: "Mislim da je to najverovatnije"

Blic pre 5 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp nagovestio je danas da bi potpredsednik Džej Di Vens mogao da bude njegov "najverovatniji" naslednik za predsednika 2028. godine. - Mislim da je to najverovatnije - rekao je Tramp novinarima kada su ga… »
Tramp odredio naslednika

Tramp odredio naslednika

B92 pre 6 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp nagovestio je danas da bi potpredsednik Džej Di Vens mogao da bude njegov "najverovatniji" naslednik za predsednika 2028. godine. "Mislim da je to najverovatnije", rekao je Tramp novinarima kada su ga… »
Tramp otkrio ko će biti njegov naslednik

Tramp otkrio ko će biti njegov naslednik

Politika pre 6 sati
Donald Tramp je u utorak prvi put javno istakao da je potpredsednik Džej Di Vens „najverovatnije“ budući naslednik MAGA pokreta i mogući predsednički kandidat Republikanaca 2028. godine. „Verovatno bi bio favorit u ovom trenutku“, rekao je Tramp… »

Vesti dana »