Повезане вести

Трамп сугерише да би Венс могао да буде његов наследник

Трамп сугерише да би Венс могао да буде његов наследник

НИН 06.08.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп наговестио је данас да би потпредседник Џеј Ди Венс могао да буде његов "највероватнији" наследник за председника 2028. године. "Мислим да је то највероватније", рекао је… »
Ко би могао да наследи Трампа? Председник поменуо једно име! "Мислим да је то највероватније"

Ко би могао да наследи Трампа? Председник поменуо једно име! "Мислим да је то највероватније"

Ало 06.08.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп наговестио је данас да би потпредседник Џеј Ди Венс могао да буде његов "највероватнији" наследник за председника 2028. године. - Мислим да је то највероватније - рекао је… »
Трамп открио ко би могао да буде његов наследник на изборима 2028. Године: "Мислим да је то највероватније"

Трамп открио ко би могао да буде његов наследник на изборима 2028. Године: "Мислим да је то највероватније"

Вечерње новости 06.08.2025
ПРЕДСЕДНИК Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп наговестио је данас да би потпредседник Џеј Ди Венс могао да буде његов "највероватнији" наследник за председника 2028. године. Фото: Профимедиа - Мислим да је то… »
Трамп открио ко би могао да буде његов наследник на изборима 2028. године: "Мислим да је то највероватније"

Трамп открио ко би могао да буде његов наследник на изборима 2028. године: "Мислим да је то највероватније"

Блиц 06.08.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп наговестио је данас да би потпредседник Џеј Ди Венс могао да буде његов "највероватнији" наследник за председника 2028. године. - Мислим да је то највероватније - рекао је… »
Трамп одредио наследника

Трамп одредио наследника

Б92 06.08.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп наговестио је данас да би потпредседник Џеј Ди Венс могао да буде његов "највероватнији" наследник за председника 2028. године. "Мислим да је то највероватније", рекао је… »
Трамп открио ко ће бити његов наследник

Трамп открио ко ће бити његов наследник

Политика 06.08.2025
Доналд Трамп је у уторак први пут јавно истакао да је потпредседник Џеј Ди Венс „највероватније“ будући наследник МАГА покрета и могући председнички кандидат Републиканаца 2028. године. „Вероватно би био фаворит у овом… »

Вести дана »