Povezane vesti

"Zadnji dinar daješ na gluposti da bi zatrudnela i pitaš: Se:'dokle?'" Olja Crnogorac o borbi za potomstvo:"Raspadaš se, a…

"Zadnji dinar daješ na gluposti da bi zatrudnela i pitaš: Se:'dokle?'" Olja Crnogorac o borbi za potomstvo:"Raspadaš se, a…

Blic pre 8 sati
Voditeljka Olja Crnogorac nedavno je, nakon dugogodišnje borbe za potomstvo, postala majka u 41. godini. Olja je sada podelila fotografije sa sinom Bogdanom i obratila se svim ženama koje prolaze kroz ono kroz šta je ona prolazila tokom svoje… »
(Foto) "nadbubreg mi ne izbacuje vodu, Otišla sa 75, vratila se sa 76 KG": Olja Crnogorac otkrila sa kakvim se problemima…

(Foto) "nadbubreg mi ne izbacuje vodu, Otišla sa 75, vratila se sa 76 KG": Olja Crnogorac otkrila sa kakvim se problemima…

Blic pre 15 sati
Olja Crnogorac (41) je otkrila sa kakvim se zdravstvenim problemima suočava nakon porođaja. Naime, Olja Crnogorac se porodila pre nekoliko dana i na svet donela sina Bogdana, a sada je objavila snimak na Instagramu u kom je otkrila sa kakvim se… »
"Nisam dobro, zbog moje bolesti..." Olja Crnogorac se nakon porođaja suočava sa ovim problemima

"Nisam dobro, zbog moje bolesti..." Olja Crnogorac se nakon porođaja suočava sa ovim problemima

Alo pre 15 sati
Priznala je i da ne vidi dobro, kao i da joj je lice izobličeno. Olja Crnogorac pre nekoliko dana rodila je sina kom je dala ime Bogdan. Nekadašnja voditeljka se godinama borila za potomstvo, i usled velike borbe ostvario joj se životni san da dobije… »
“Ako bude morao da bira koga da spasi, da izabere našeg sina” Voditeljka otkrila šta je proživela na porođaju

“Ako bude morao da bira koga da spasi, da izabere našeg sina” Voditeljka otkrila šta je proživela na porođaju

Telegraf pre 19 sati
Bivša voditeljka Olja Crnogorac porodila se posle velike borbe za potomstvo i u 41. godini na svet donela sina Bogdana, Sada je objavila emotivan snimak iz porodilišta. Olja Crnogorac otkrila je kroz šta je prolazila neposredno pred i nakon porođaja. Ona… »
"Rekla sam mužu ako bude morao da bira koga da spasi, da izabere našeg sina": Olja Crnogorac otkrila šta je prošla na…

"Rekla sam mužu ako bude morao da bira koga da spasi, da izabere našeg sina": Olja Crnogorac otkrila šta je prošla na…

Blic pre 20 sati
Voditeljka Olja Crnogorac nakon porodila se nakon dugogodišnje borbe za potomstvo i u 41. godini na svet donela sina Bogdana, a sada je objavila emotivan snimak iz porodilišta. Olja Crnogorac otkrila je kroz šta je prolazila neposredno pred i nakon… »

Vesti dana »