Povezane vesti

„Uhvatio me za gušu, udario me više puta, vukao me je…“: Odbornika opozicije tuklo privatno obezbeđenje na sednici Skupštine…

„Uhvatio me za gušu, udario me više puta, vukao me je…“: Odbornika opozicije tuklo privatno obezbeđenje na sednici Skupštine…

Glas Zaječara 06.08.2025
Jučerašnja konstitutivna sednica Skupštine Zaječara bila je veoma burna. Od ranog jutra ispred zgrade su se okupili studenti i građani, dok je u sali odbornike opozicije doslovno tuklo privatno obezbeđenje, od koji su neki bili pod fantomkama. Sada je… »

Nova 06.08.2025
Jučerašnja konstitutivna sednica Skupštine Zaječara bila je veoma burna. Od ranog jutra ispred zgrade su se okupili studenti i građani, dok je u sali odbornike opozicije doslovno tuklo privatno obezbeđenje, od koji su neki bili pod fantomkama. Sada je… »
"Uhvatio me za gušu, udario me više puta": Odbornika opozicije tuklo privatno obezbeđenje na sednici Skupštine Zaječara

"Uhvatio me za gušu, udario me više puta": Odbornika opozicije tuklo privatno obezbeđenje na sednici Skupštine Zaječara

Pravda 06.08.2025
Konstitutivna sednica SO Zaječar: Za gradonačelnika izabran Vladimir Videnović

Konstitutivna sednica SO Zaječar: Za gradonačelnika izabran Vladimir Videnović

NIN 06.08.2025
Rano jutros završena je konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara na kojoj je za novog gradonačelnika izabran Vladimir Videnović, nosilac liste "Ne damo Srbiju - Aleksandar Vučić", na lokalnim izborima koji su održani 8. juna. Njegov zamenik u… »
Ni u Zaječaru sednica lokalne skupštine nije mogla bez maskiranih batinaša

Ni u Zaječaru sednica lokalne skupštine nije mogla bez maskiranih batinaša

Nova 06.08.2025
Iako je opozicija u Kosjeriću imala ubedljivije rezultate posle izbora 8. juna, konstitutivna sednica u Zaječaru znatno je bila žustrija i satima nije mogla ni da počne: kordon policije bio je prvo ispred, a onda i u zgradi Skupštine grada, a pojavilo se… »
Građani i dalje ispred Skupštine Zaječara, konstitutivna sednica ne počinje

Građani i dalje ispred Skupštine Zaječara, konstitutivna sednica ne počinje

Danas 05.08.2025
Ispred zgrade Skupštine grada Zaječara i dalje su okupljeni građani, a prusutna je i policija, jer se više od dvanaest sati čeka na početak konstitutivne sednice gradske skupštine, javila je večeras televizija Insajder. Sam početak sednice bio je buran… »

Vesti dana »