Повезане вести
„Ухватио ме за гушу, ударио ме више пута, вукао ме је…“: Одборника опозиције тукло приватно обезбеђење на седници Скупштине…
Глас Зајечара 06.08.2025
Јучерашња конститутивна седница Скупштине Зајечара била је веома бурна. Од раног јутра испред зграде су се окупили студенти и грађани, док је у сали одборнике опозиције дословно тукло приватно обезбеђење, од који су неки били… »
„Ухватио ме за гушу, ударио ме више пута, вукао ме је…“: Одборника опозиције тукло приватно обезбеђење на седници Скупштине…
Нова 06.08.2025
Јучерашња конститутивна седница Скупштине Зајечара била је веома бурна. Од раног јутра испред зграде су се окупили студенти и грађани, док је у сали одборнике опозиције дословно тукло приватно обезбеђење, од који су неки били… »
"Ухватио ме за гушу, ударио ме више пута": Одборника опозиције тукло приватно обезбеђење на седници Скупштине Зајечара
Правда 06.08.2025
Конститутивна седница СО Зајечар: За градоначелника изабран Владимир Виденовић
НИН 06.08.2025
Рано јутрос завршена је конститутивна седница Скупштине града Зајечара на којој је за новог градоначелника изабран Владимир Виденовић, носилац листе "Не дамо Србију - Александар Вучић", на локалним изборима који су одржани 8… »
Ни у Зајечару седница локалне скупштине није могла без маскираних батинаша
Нова 06.08.2025
Иако је опозиција у Косјерићу имала убедљивије резултате после избора 8. јуна, конститутивна седница у Зајечару знатно је била жустрија и сатима није могла ни да почне: кордон полиције био је прво испред, а онда и у згради… »
Грађани и даље испред Скупштине Зајечара, конститутивна седница не почиње
Данас 05.08.2025
Испред зграде Скупштине града Зајечара и даље су окупљени грађани, а прусутна је и полиција, јер се више од дванаест сати чека на почетак конститутивне седнице градске скупштине, јавила је вечерас телевизија Инсајдер. Сам… »
Вести дана »
Селаковић након саслушања Тужилаштво за организовани криминал назвао аутоимуним обољењем
Н1 Инфо пре 30 минутајош 30 повезаних
НБС и економисти о платном промету и стабилности финансијског система у вези са НИС-ом
Наслови.аи пре 1 сатјош 31 повезана
И сељаци под надзором: БИА убацивала шпијунски софтвер у телефоне пољопривредника
Глас Шумадије пре 8 сатијош 8 повезаних
Капитенка Крпеж-Шлезак: "Ако будемо играле као данас нећемо моћи у четвртфинале"
Спортске.нет пре 40 минутајош 47 повезаних