Povezane vesti
„Uhvatio me za gušu, udario me više puta, vukao me je…“: Odbornika opozicije tuklo privatno obezbeđenje na sednici Skupštine…
Glas Zaječara pre 3 sata
Jučerašnja konstitutivna sednica Skupštine Zaječara bila je veoma burna. Od ranog jutra ispred zgrade su se okupili studenti i građani, dok je u sali odbornike opozicije doslovno tuklo privatno obezbeđenje, od koji su neki bili pod fantomkama. Sada je… »
„Uhvatio me za gušu, udario me više puta, vukao me je…“: Odbornika opozicije tuklo privatno obezbeđenje na sednici Skupštine…
Nova pre 6 sati
Jučerašnja konstitutivna sednica Skupštine Zaječara bila je veoma burna. Od ranog jutra ispred zgrade su se okupili studenti i građani, dok je u sali odbornike opozicije doslovno tuklo privatno obezbeđenje, od koji su neki bili pod fantomkama. Sada je… »
"Uhvatio me za gušu, udario me više puta": Odbornika opozicije tuklo privatno obezbeđenje na sednici Skupštine Zaječara
Pravda pre 5 sati
Konstitutivna sednica SO Zaječar: Za gradonačelnika izabran Vladimir Videnović
NIN pre 11 sati
Rano jutros završena je konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara na kojoj je za novog gradonačelnika izabran Vladimir Videnović, nosilac liste "Ne damo Srbiju - Aleksandar Vučić", na lokalnim izborima koji su održani 8. juna. Njegov zamenik u… »
Ni u Zaječaru sednica lokalne skupštine nije mogla bez maskiranih batinaša
Nova pre 13 sati
Iako je opozicija u Kosjeriću imala ubedljivije rezultate posle izbora 8. juna, konstitutivna sednica u Zaječaru znatno je bila žustrija i satima nije mogla ni da počne: kordon policije bio je prvo ispred, a onda i u zgradi Skupštine grada, a pojavilo se… »
Građani i dalje ispred Skupštine Zaječara, konstitutivna sednica ne počinje
Danas pre 22 sata
Ispred zgrade Skupštine grada Zaječara i dalje su okupljeni građani, a prusutna je i policija, jer se više od dvanaest sati čeka na početak konstitutivne sednice gradske skupštine, javila je večeras televizija Insajder. Sam početak sednice bio je buran… »
Vesti dana »

Sastanak Putina i Vitkofa pred američki ultimatum: značajan napredak, najave sankcija i planovi za direktne susrete lidera
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 81 povezana

Blagojević: Čestitam Hibernijanu jubilarni 150. rođendan, želim im da večno traju (video)
Sportski žurnal pre 3 satajoš 32 povezane