Povezane vesti
Sarajevo bez trenera: Zekić podneo ostavku, navijači besni
Sport klub pre 18 sati
Zoran Zekić više nije trener Sarajeva. Vest su preneli hrvatski i bosanskohercegovački mediji, a Zekić je i sam kratko potvrdio da je podne ostavku. „Istina je, dao sam neopozivu ostavku. Detalje ću rešiti sa klubom. Ne bih hteo trenutno više da… »
Sarajevo bez trenera: Zoran Zekić podneo ostavku
Danas pre 20 sati
Zoran Zekić više nije trener Sarajeva. Vest su preneli hrvatski i bosanskohercegovački mediji, a Zekić je i sam kratko potvrdio da je podneo ostavku, prenosi SK. „Istina je, dao sam neopozivu ostavku. Detalje ću rešiti sa klubom. Ne bih hteo trenutno… »
Zoran Zekić podneo neopozivu ostavku na mesto trenera FK Sarajevo
Telegraf pre 1 dan
Zoran Zekić podneo je neopozivu ostavku na mesto šefa stručnog štaba FK Sarajevo. Kako prenosi germanijak.hr, Zekić je preuzeo FK Sarajevo u ljeto 2024. godine i potpisao dvogodišnji ugovor s opcijom produženja na još jednu sezonu. - Istina je, dao sam… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno zaustaviti institucionalno nasilje nad Srbima na KiM
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

(Mape) počinje sutra! Spremite se za dane ekstremnih vrućina, jer će potrajati! Pred nama je najduži tropski talas u Srbiji ovog leta
Blic pre 7 satijoš 3 povezane

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 4 satijoš 4 povezane

Pet ranjenih u oružanom napadu u američkoj vojnoj bazi u Džordžiji, napadač je vojni narednik
Danas pre 5 satijoš 1 povezana