Povezane vesti

Slavna glumica hitno hospitalizovana: Vrištala od bola nakon putovanja, bori se sa neizlečivom bolešću godinama unazad

Slavna glumica hitno hospitalizovana: Vrištala od bola nakon putovanja, bori se sa neizlečivom bolešću godinama unazad

Kurir pre 2 sata
Kristina Eplgejt, 53-godišnja glumica najpoznatija po seriji Dead To Me, otkrila je da je nedavno hospitalizovana zbog jakih bolova, usred svoje borbe sa multiplom sklerozom (MS), koja joj je dijagnostikovana 2021. godine. O svom teškom zdravstvenom… »
Glumica hitno hospitalizovana, trpela jake bolove: "Vrištala sam"

Glumica hitno hospitalizovana, trpela jake bolove: "Vrištala sam"

B92 pre 5 sati
Glumica Kristina Eplgejt hospitalizovana je zbog infekcije bubrega koja je izazvala i jake bolove. Kristina Eplgejt snimila je epizodu svog podkasta "MesSy" 5. avgusta iz bolničke sobe, gde se trenutno leči od teške infekcije bubrega, preneo je sajt… »
"Toliko je bolelo, vrištala sam" Poznata glumica završila u bolnici, ovo su detalji njenog zdravstvenog stanja

"Toliko je bolelo, vrištala sam" Poznata glumica završila u bolnici, ovo su detalji njenog zdravstvenog stanja

Alo pre 6 sati
Probudila se sa jakim bolovima. Glumica Kristina Eplgejt završila je u bolnici zbog infekcije jednog bubrega koja se od tada proširila na oba bubrega. Zvezda serije "Bračne vode" snimila je epizodu MeSsyja, podcasta koji vodi zajedno s Džejmijem… »
"Toliko je bolelo, vrištala sam" Glumica hitno otišla u bolnicu

"Toliko je bolelo, vrištala sam" Glumica hitno otišla u bolnicu

Telegraf pre 6 sati
Glumica Kristina Eplgejt završila je u bolnici zbog infekcije jednog bubrega koja se od tada proširila na oba bubrega. Zvezda serije "Bračne vode" snimila je epizodu MeSsyja, podcasta koji vodi zajedno s Džejmijem Siglerom, u utorak 5. avgust iz bolnice… »

Vesti dana »