Povezane vesti
Slavna glumica hitno hospitalizovana: Vrištala od bola nakon putovanja, bori se sa neizlečivom bolešću godinama unazad
Kurir pre 2 sata
Kristina Eplgejt, 53-godišnja glumica najpoznatija po seriji Dead To Me, otkrila je da je nedavno hospitalizovana zbog jakih bolova, usred svoje borbe sa multiplom sklerozom (MS), koja joj je dijagnostikovana 2021. godine. O svom teškom zdravstvenom… »
Glumica hitno hospitalizovana, trpela jake bolove: "Vrištala sam"
B92 pre 5 sati
Glumica Kristina Eplgejt hospitalizovana je zbog infekcije bubrega koja je izazvala i jake bolove. Kristina Eplgejt snimila je epizodu svog podkasta "MesSy" 5. avgusta iz bolničke sobe, gde se trenutno leči od teške infekcije bubrega, preneo je sajt… »
"Toliko je bolelo, vrištala sam" Poznata glumica završila u bolnici, ovo su detalji njenog zdravstvenog stanja
Alo pre 6 sati
Probudila se sa jakim bolovima. Glumica Kristina Eplgejt završila je u bolnici zbog infekcije jednog bubrega koja se od tada proširila na oba bubrega. Zvezda serije "Bračne vode" snimila je epizodu MeSsyja, podcasta koji vodi zajedno s Džejmijem… »
"Toliko je bolelo, vrištala sam" Glumica hitno otišla u bolnicu
Telegraf pre 6 sati
Glumica Kristina Eplgejt završila je u bolnici zbog infekcije jednog bubrega koja se od tada proširila na oba bubrega. Zvezda serije "Bračne vode" snimila je epizodu MeSsyja, podcasta koji vodi zajedno s Džejmijem Siglerom, u utorak 5. avgust iz bolnice… »
Vesti dana »

Kraj tročasovnog razgovora Putina i američkog izaslanika u Moskvi
Beta pre 20 minutajoš 25 povezanih

Otkako mu je CIK oduzeo mandat, Dodik ne prestaje da se oglašava na Iksu, tri objave u tri sata
Beta pre 55 minutajoš 19 povezanih

Uživo Dodiku oduzet mandat! Evo kada zvanično prestaje da bude predsednik RS: Vlast u Srbiji poručila da je ovo "sramna odluka"
Blic pre 10 minutajoš 103 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 24 povezane