Povezane vesti
„Svi smo mi vođe“: Građani odneli pisma podrške pritvorenom studentu
Nedeljnik pre 1 dan
Građani Kragujevca su se u znak podrške pritvorenom studentu Luki Stojanoviću večeras okupili na protestu pod parolom “Svi smo mi vođe”, javlja N1. Mnogi od učesnika protesta koji u Srbiji mesecima traju zbog pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u… »
“Svi smo mi vođe” - u Kragujevcu skup podrške pritvorenom studentu Luki Stevanoviću
N1 Info pre 4 sati
Građani Kragujevca su se u znak podrške pritvorenom studentu Luki Stevanoviću večeras okupili na protestu pod parolom “Svi smo mi vođe”. Mnogi od učesnika protesta koji u Srbiji mesecima traju zbog pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu su… »
„Nadam se da ću uskoro biti na slobodi - pumpaj!“: Pritvoreni student se obratio Kragujevčanima
N1 Info pre 4 sati
„Nadam se da ću ponovo da budem na slobodi i da ću da budem među svima vama“, poručio je student Luka Stevanović iz Kragujevca ispred čije kuće su se okupili građani kako bi mu pružili podršku, pošto mu je određen kućni pritvor, a osumnjičen je za… »
N1 Direktno: Lazarevac, Kragujevac, Zrenjanin i Novi Sad na nogama
N1 Info pre 4 sati
Rudari više nemaju prava - poručuju rudari koji večeras ispred Rudarske česme u Lazarevcu na Dan rudara organizuju protest. Sindikat Jedinstvo EPS kaže - ovo više nije pitanje samo plate ili jednog dana u godini, ovo je borba za opstanak. Sa rudarima će… »
(BLOKG) Podrška studentu Luki Stevanoviću u Kragujevcu: Niko nije sam (VIDEO)
Glas Šumadije pre 4 sati
Kragujevčani su se, na poziv Ujedinjenih zborova, IT blokade i Slobodnog univerziteta Kragujevca okipili na raskrsnici u Stanovu, kako bi pružili podršku studentu Ekonomskog fakulteta Luki Stevanoviću. Građani pišu poruke – Svi smo vođe, Niko nije sam… »
Kragujevački studenti i građani podržali Luku Stevanovića u kućnom pritvoru
Serbian News Media pre 3 sata
U Kragujevcu su se građani okupili kako bi podržali studenta Luku Stevanovića, osumnjičenog za rušenje ustavnog poretka. Stevanović, koji se nalazi u kućnom pritvoru, obratio se okupljenima sa praga kuće, izrazivši nadu da će uskoro ponovo biti slobodan… »
„Nadam se da ću uskoro biti sa vama na slobodi, pumpaj!“: Luka Stefanović se iz kućnog pritvora obratio Kragujevčanima
Nova pre 4 sati
"Nadam se da ću ponovo da budem na slobodi i da ću da budem među svima vama“, poručio je student Luka Stevanović iz Kragujevca ispred čije kuće su se okupili građani kako bi mu pružili podršku, pošto mu je određen kućni pritvor, a osumnjičen je za… »
Podrška studentu Luki Stevanoviću u Kragujevcu: Niko nije sam
InfoKG pre 3 sata
Kragujevčani su se, na poziv Ujedinjenih zborova, IT blokade i Slobodnog univerziteta Kragujevca okipili na raskrsnici u Stanovu, kako bi pružili podršku studentu Ekonomskog fakulteta Luki Stevanoviću, piše Glas Šumadije. Svoje okupljanje nastavili su… »
U Kragujevcu skup podrške studentu Luki Stevanoviću koji je u kućnom pritvoru
Insajder pre 4 sati
U Kragujevcu je večeras u 19 časova počeo skup solidarnosti sa studentom Ekonomskog fakulteta Lukom Stevanovićem, kome je Apelacioni sud u Beogradu ukinuo meru pritvora i preinačio je u kućni pritvor. Skup koji su sazvali Ujedinjeni zborovi, Slobodni… »
U Kragujevcu održan skup podrške studentu Luki Stevanoviću
Novi magazin pre 3 sata
U Kragujevcu je večeras, na poziv Ujedinjenih zborova, IT blokade i Slobodnog univerziteta tog grada, održan skup podrške studentu Ekonomskog fakulteta Luki Stevanoviću koji se nalazi u kućnom pritvoru. Građani su se najpre okupili na raskrsnici u… »
"Sa kopova protiv lopova": Rudari u Lazarevcu poručuju da danas nemaju šta da slave
N1 Info pre 5 sati
Rudari više nemaju prava - poručuju rudari koji večeras ispred Rudarske česme u Lazarevcu na Dan rudara organizuju protest. Sindikat Jedinstvo EPS kaže - ovo više nije pitanje samo plate ili jednog dana u godini, ovo je borba za opstanak. Bivši radnik… »
„Sa kopova protiv lopova“: Protest rudara u Lazarevcu
Nova pre 5 sati
Rudari više nemaju prava - poručuju rudari koji večeras ispred Rudarske česme u Lazarevcu na Dan rudara organizuju protest. Sindikat Jedinstvo EPS kaže – ovo više nije pitanje samo plate ili jednog dana u godini, ovo je borba za opstanak. Bivši radnik… »
“Svi smo mi vođe”: Kragujevčani organizuju skup podrške studentu koji je u kućnom pritvoru
Nova pre 5 sati
Građani Kragujevca su se u znak podrške pritvorenom studentu Luki Stojanoviću večeras okupili na protestu pod parolom “Svi smo mi vođe”. Mnogi od učesnika protesta koji u Srbiji mesecima traju zbog pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu su… »
Večeras protest u Kragujevcu u znak podrške studentu Luki Stevanoviću, koji je u kućnom pritvoru
Glas Šumadije pre 11 sati
Ujedinjeni zborovi građana Kragujevca, Slobodni univerzitet i IT Blokada pozvali su večeras u 19 sati na protest u znak podršci studentu Luki Stevanoviću koji je u kućnom pritvoru. Skup će se održati na rasksnici u naselju Stanovo. Luka Stevanović je… »
Protest podrške Luki Stevanoviću u Kragujevcu
Serbian News Media pre 12 sati
Organizacije Kragujevački zborovi, Slobodni univerzitet i IT blokada organizuju večeras u 19 časova protest podrške studentu Luki Stevanoviću, koji se nalazi u kućnom pritvoru. Skup pod nazivom “Svi smo mi vođe” održaće se na raskrsnici u Stanovu… »
Večeras u Kragujevcu skup podrške studentu Luki koji je u kućnom pritvoru: „Nije opasan, ali je hrabar. Zato ga kažnjavaju“…
Nova pre 14 sati
Kragujevački zborovi, Slobodni univerzitet i IT blokada organizuju večeras u 19 časova skup na raskrsnici u Stanovu pod nazivom "Svi smo mi vođe", kao znak podrške studentu Ekonomskog fakulteta u tom gradu Luki Stevanoviću koji se nalazi u kućnom… »
Protest na raskrsnici u Stanovu u znak podrške kragujevačkom studentu Luki Stevanoviću koji je u kućnom pritvoru
Danas pre 16 sati
Ujedinjeni zborovi građana Kragujevca, Slobodni univerzitet i IT Blokada pozvali su večeras u 19 sati na protest u znak podršci studentu Luki Stevanoviću koji je u kućnom pritvoru. Skup će se održati na rasksnici u naselju Stanovo. „Luka Stevanović je… »
Kragujevac: Večeras skup podrške studentu Luki Stevanoviću u Stanovu
Pressek pre 17 sati
Kragujevački zborovi, Slobodni univerzitet i IT blokada najavili su večeras, u 19 sati, skup na raskrsnici u Stanovu pod nazivom „Svi smo mi vođe”, kao znak podrške studentu Ekonomskog fakulteta u tom gradu Luki Stevanoviću koji se nalazi u kućnom… »
Vesti dana »

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

(Mape) počinje sutra! Spremite se za dane ekstremnih vrućina, jer će potrajati! Pred nama je najduži tropski talas u Srbiji ovog leta
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

"Bolje vaspitavaj ćerku i sina": Ivan Marinković oči u oči sa bivšom: Nastao haos u emisiji, sve se orilo od teških reči
Blic pre 2 satajoš 4 povezane