Повезане вести

„Сви смо ми вође“: Грађани однели писма подршке притвореном студенту

„Сви смо ми вође“: Грађани однели писма подршке притвореном студенту

Недељник 06.08.2025
Грађани Крагујевца су се у знак подршке притвореном студенту Луки Стојановићу вечерас окупили на протесту под паролом “Сви смо ми вође”, јавља Н1. Многи од учесника протеста који у Србији месецима трају због пада надстрешнице на… »
“Сви смо ми вође” - у Крагујевцу скуп подршке притвореном студенту Луки Стевановићу

“Сви смо ми вође” - у Крагујевцу скуп подршке притвореном студенту Луки Стевановићу

Н1 Инфо 06.08.2025
Грађани Крагујевца су се у знак подршке притвореном студенту Луки Стевановићу вечерас окупили на протесту под паролом “Сви смо ми вође”. Многи од учесника протеста који у Србији месецима трају због пада надстрешнице на… »
„Надам се да ћу ускоро бити на слободи - пумпај!“: Притворени студент се обратио Крагујевчанима

„Надам се да ћу ускоро бити на слободи - пумпај!“: Притворени студент се обратио Крагујевчанима

Н1 Инфо 06.08.2025
„Надам се да ћу поново да будем на слободи и да ћу да будем међу свима вама“, поручио је студент Лука Стевановић из Крагујевца испред чије куће су се окупили грађани како би му пружили подршку, пошто му је одређен кућни притвор… »
Н1 Директно: Лазаревац, Крагујевац, Зрењанин и Нови Сад на ногама

Н1 Директно: Лазаревац, Крагујевац, Зрењанин и Нови Сад на ногама

Н1 Инфо 06.08.2025
Рудари више немају права - поручују рудари који вечерас испред Рударске чесме у Лазаревцу на Дан рудара организују протест. Синдикат Јединство ЕПС каже - ово више није питање само плате или једног дана у години, ово је борба за… »
Крагујевачки студенти и грађани подржали Луку Стевановића у кућном притвору

Крагујевачки студенти и грађани подржали Луку Стевановића у кућном притвору

Сербиан Невс Медиа 06.08.2025
У Крагујевцу су се грађани окупили како би подржали студента Луку Стевановића, осумњиченог за рушење уставног поретка. Стевановић, који се налази у кућном притвору, обратио се окупљенима са прага куће, изразивши наду да ће… »
(БЛОКГ) Подршка студенту Луки Стевановићу у Крагујевцу: Нико није сам (ВИДЕО)

(БЛОКГ) Подршка студенту Луки Стевановићу у Крагујевцу: Нико није сам (ВИДЕО)

Глас Шумадије 06.08.2025
Крагујевчани су се, на позив Уједињених зборова, ИТ блокаде и Слободног универзитета Крагујевца окипили на раскрсници у Станову, како би пружили подршку студенту Економског факултета Луки Стевановићу. Грађани пишу поруке – Сви… »
„Надам се да ћу ускоро бити са вама на слободи, пумпај!“: Лука Стефановић се из кућног притвора обратио Крагујевчанима

„Надам се да ћу ускоро бити са вама на слободи, пумпај!“: Лука Стефановић се из кућног притвора обратио Крагујевчанима

Нова 06.08.2025
"Надам се да ћу поново да будем на слободи и да ћу да будем међу свима вама“, поручио је студент Лука Стевановић из Крагујевца испред чије куће су се окупили грађани како би му пружили подршку, пошто му је одређен кућни притвор… »
Подршка студенту Луки Стевановићу у Крагујевцу: Нико није сам

Подршка студенту Луки Стевановићу у Крагујевцу: Нико није сам

ИнфоКГ 06.08.2025
Крагујевчани су се, на позив Уједињених зборова, ИТ блокаде и Слободног универзитета Крагујевца окипили на раскрсници у Станову, како би пружили подршку студенту Економског факултета Луки Стевановићу, пише Глас Шумадије. Своје… »
У Крагујевцу скуп подршке студенту Луки Стевановићу који је у кућном притвору

У Крагујевцу скуп подршке студенту Луки Стевановићу који је у кућном притвору

Инсајдер 06.08.2025
У Крагујевцу је вечерас у 19 часова почео скуп солидарности са студентом Економског факултета Луком Стевановићем, коме је Апелациони суд у Београду укинуо меру притвора и преиначио је у кућни притвор. Скуп који су сазвали… »
У Крагујевцу одржан скуп подршке студенту Луки Стевановићу

У Крагујевцу одржан скуп подршке студенту Луки Стевановићу

Нови магазин 06.08.2025
У Крагујевцу је вечерас, на позив Уједињених зборова, ИТ блокаде и Слободног универзитета тог града, одржан скуп подршке студенту Економског факултета Луки Стевановићу који се налази у кућном притвору. Грађани су се најпре… »
"Са копова против лопова": Рудари у Лазаревцу поручују да данас немају шта да славе

"Са копова против лопова": Рудари у Лазаревцу поручују да данас немају шта да славе

Н1 Инфо 06.08.2025
Рудари више немају права - поручују рудари који вечерас испред Рударске чесме у Лазаревцу на Дан рудара организују протест. Синдикат Јединство ЕПС каже - ово више није питање само плате или једног дана у години, ово је борба за… »
„Са копова против лопова“: Протест рудара у Лазаревцу

„Са копова против лопова“: Протест рудара у Лазаревцу

Нова 06.08.2025
Рудари више немају права - поручују рудари који вечерас испред Рударске чесме у Лазаревцу на Дан рудара организују протест. Синдикат Јединство ЕПС каже – ово више није питање само плате или једног дана у години, ово је борба за… »
“Сви смо ми вође”: Крагујевчани организују скуп подршке студенту који је у кућном притвору

“Сви смо ми вође”: Крагујевчани организују скуп подршке студенту који је у кућном притвору

Нова 06.08.2025
Грађани Крагујевца су се у знак подршке притвореном студенту Луки Стојановићу вечерас окупили на протесту под паролом “Сви смо ми вође”. Многи од учесника протеста који у Србији месецима трају због пада надстрешнице на… »
Вечерас протест у Крагујевцу у знак подршке студенту Луки Стевановићу, који је у кућном притвору

Вечерас протест у Крагујевцу у знак подршке студенту Луки Стевановићу, који је у кућном притвору

Глас Шумадије 06.08.2025
Уједињени зборови грађана Крагујевца, Слободни универзитет и ИТ Блокада позвали су вечерас у 19 сати на протест у знак подршци студенту Луки Стевановићу који је у кућном притвору. Скуп ће се одржати на расксници у насељу… »
Протест подршке Луки Стевановићу у Крагујевцу

Протест подршке Луки Стевановићу у Крагујевцу

Сербиан Невс Медиа 06.08.2025
Организације Крагујевачки зборови, Слободни универзитет и ИТ блокада организују вечерас у 19 часова протест подршке студенту Луки Стевановићу, који се налази у кућном притвору. Скуп под називом “Сви смо ми вође” одржаће се на… »
Вечерас у Крагујевцу скуп подршке студенту Луки који је у кућном притвору: „Није опасан, али је храбар. Зато га кажњавају“…

Вечерас у Крагујевцу скуп подршке студенту Луки који је у кућном притвору: „Није опасан, али је храбар. Зато га кажњавају“…

Нова 06.08.2025
Крагујевачки зборови, Слободни универзитет и ИТ блокада организују вечерас у 19 часова скуп на раскрсници у Станову под називом "Сви смо ми вође", као знак подршке студенту Економског факултета у том граду Луки Стевановићу који… »
Протест на раскрсници у Станову у знак подршке крагујевачком студенту Луки Стевановићу који је у кућном притвору

Протест на раскрсници у Станову у знак подршке крагујевачком студенту Луки Стевановићу који је у кућном притвору

Данас 06.08.2025
Уједињени зборови грађана Крагујевца, Слободни универзитет и ИТ Блокада позвали су вечерас у 19 сати на протест у знак подршци студенту Луки Стевановићу који је у кућном притвору. Скуп ће се одржати на расксници у насељу… »
Крагујевац: Вечерас скуп подршке студенту Луки Стевановићу у Станову

Крагујевац: Вечерас скуп подршке студенту Луки Стевановићу у Станову

Прессек 06.08.2025
Крагујевачки зборови, Слободни универзитет и ИТ блокада најавили су вечерас, у 19 сати, скуп на раскрсници у Станову под називом „Сви смо ми вође”, као знак подршке студенту Економског факултета у том граду Луки Стевановићу који… »

Вести дана »